Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 879
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Скрит текст:
Аз имам строга забрана за всякакви риалити, ще гледам на запис 😂😂
Ще ми забрани, ама знаеш ли как... 🤣🤣🤣 То и детето горкото ги научи наизуст. 🤣
Шегувам се, но половинката наистина е отвратен и мисля да се съобразя, не ми пречи да ги гледам на запис, даже е по-добре, че няма реклами.

На запис, на запис. По-интересно е и може да се превъртат Андрейчу и Иванчу, няма нужда от час и 10 минути, 25 минути да им слушаме глупостите. Превъртам и ревовете на трапезната маса, защото не може някой да очаква, че заради травмите от миналото му, ще печели симпатии и съжаление. Не е "Да се наревем... с Гала", Фермата е.
Надявам се Мари_Мар и тази година да качва епизодите. Hug

# 91
  • Sunshine state
Оо, да, ревовете и аз ги превъртам, че ми идват прекалено драматични.

# 92
Още малко ще кажете, че и любовната история превъртате. Недейте така, толкова труд и тикане отиват за тоя сюжет, пък вие да не го гледате, тц-тц.

Дано направят хубав кастинг и се получи интересен сезон.

# 93
Още малко ще кажете, че и любовната история превъртате. Недейте така, толкова труд и тикане отиват за тоя сюжет, пък вие да не го гледате, тц-тц.

Е, как няма да превъртам? То е ясно, че секс няма да излъчат, да се загледам. Да слушам някакви как плануват като излязат еди къде си да ходят... Joy само скандалите, задачите седмични и извършването им и двубоите гледам. Другото е пълнеж.

# 94
  • София
Секса между Краси и Паулина почти го излъчиха. Simple Smile

# 95
И аз се надявам Mari_Mar  отново да качва епизодите.

# 96
  • Вестерос
Моят мъж гледа само дуелите с интерес, а през останалото време си пуска игра на компютъра и не му обръща особено внимание. Това обаче не ми пречи разпалено да коментирам, макар да знам, че изобщо не ме слуша. 🤣
хахах и в нас е така, въпреки че и той понякога коментира нещо. Много харесваше как се държи Митко Айти, въобще представянето му с малки изключения, но си гледа дуелите, както и ИнВ заради битките.

# 97
  • Sunshine state
То и моят коментира чат-пат, ама не е разпален и съсредоточен като мен. 🤣 Аз и псувам понякога. 😆☺

# 98
Напротив, самолетът беше точно в ББ4, единственият сезон, който го водеше Милен Цветков и точно тогава беше набрал популярност сериалът LOST! В ББ4 даваха самолет, разделен на две, от едната страна само мъже, от другата страна на оградата само жени... После ги събраха.
А в ББ2, ако помниш... даваха сагата Миро и Елена (Миро от Перник, RIP), той спечели. А на второ място остана Лео Бианки Wink
А защо мислиш, че ще е последен? Simple Smile
Защото има кастинг на сървайвър. Лично аз не си представям да има и двете - сървайвър и фермата./пък и кога са давали сървайвър в месеци различни от есенните + началото на зимата?
Желязна логика! Аз пък си представям да има и двата формата. Нямат общо един с друг, второ... правят ги различни екипи, а и ги дават в различни сезони. По-скоро си представям да няма следващи сезони на Сървайвър, но Фермата 8 ще има още идната есен. Поне така си мисля. Нищо не пречи да дават през пролетта едното, през есента другото. А форматите по конкурентната тв какво общо имат?

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 01:08 от diziler

# 99
Фермата има висок рейтинг и би било абсурдно да я спрат. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 100
Остава да пожелаем успешна операция на майката на Илиан Кустев. Сумата вече е събрана.

# 101
Део и Марина влизат във Фермата, от Спорт Тото:

https://vesti365.com/2019/12/05/%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0%D1%82%D … 0%B8%D0%B7%D0%B0/

# 102
Имате грешка. Статията е от "Фермата" 5 през 2019 г. Simple Smile

# 103
  • Великобритания
не виждам логиката , защо да няма Ферма , като има сървайвър ..
сървайвърът ще бъде зимния сезон, Иван И Андрей не са там за снимки, екипите са отделни , така че аз лично се надявам за 8ми сезон

# 104
Имате грешка. Статията е от "Фермата" 5 през 2019 г. Simple Smile
Съжалявам!
Сега ми излезе тази статия и понеже тези двамата не знам да са участвали във Фермата, реших, че са нови участници.

Общи условия

Активация на акаунт