Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 458
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте и аз да изплюя едно коментарче относно първия епизод, но преди това се радвам пак да се съберем и да коментираме участниците като цяло. Имена честно казано не помня, но засега любимец на мен ми се заформя Чавдар.
Относно Мариян/Мериян Grinning/ - голяма заявка и накрая захапа дървото ще го видим за напред.
Георги според мен е потенциален финалист.
Имаше едно IT/не му помня името/ и честно казано не очаквах нещо от него, НО стана на второ място и лично видях, че човека явно е разучил и разпитвал за това как се режи примерно.
Относно младия дядо - аз бях в потрес Grinning , първо не можах да асимилирам какви ги говори, но после навързах нещата, но е слаб и той в моите очи поне.
Банкера - кефи ме и си казва не мога много неща, но ще се науча.
Относно Коцьо - ах, този Коцьо Grinning, надявам се да не съм се смял само аз на него и да си мисля, че нещо хумора ми е счупен Grinning. Със сълзи и от сърце се смях. Още като го видях си казах този човек трябва да има нещо много интересно да разкаже, за да са го вкарали и ето Grinning
Кирил - интересен и забавен образ заедно с Костадин, мисля?

Тези запомних и ми направиха някакво впечатление дали с игра, или с истории. Другите ще ги погледна пак на по-късен етап.

Относно игрите и местата за живеене - харесва ми така като само остава да видим промяната в алманаха. А момичетата, които показаха според те ще красят сезона, защото поне в моите очи видях доста хубави лица/надявам се и характери/ + както и жена тип Марина, ако си я спомняте и бяха наблегнали на нея в края на епизода. Лично си я представям с типичния мяукащ глас.

# 451
А кой търчеше след пуйките и едва не умря от страх да не го изкълват

# 452
  • Велико Търново
Коцето. Другия трябва да погледна кой беше. От смях чак не можах да го видя кой е и да го разпозная.

# 453
Аз не мога да запомня от първи епизод имената на участниците, защото гледам предаването на вереф. За това ми е много полезно да виждам снимките и визитките на участниците на първа страница.
Дяволо, ценя труда ти и ще се радвам другата тема, ти да я пуснеш.
А за участниците симпатични са ми IT-то, банкера и мъжа с брадата.

# 454
  • Велико Търново
Погледнах сега (btw, епизодът е качен на bTV+) - Борислав е другият, който хващаше пуйките. Банкерът.

Ама наистина голям смях с Коцето.
Борислав - А ти знаеш ли как се хващат?
Коцето - Ей така Joy

# 455
  • София
Доколкото разбрах, спящите под навеса ще могат да се преборят за по-добро място като се доказват на битки/дуели. Нещо такова каза Иван към края на предаването. Само не разбрах всяка седмица ли ще има игри за територия (покрив).
Няма игри за територия. Статуквото остава непроменено до края на сезона - такова, каквото всеки си извоюва в първата игра. Участници ще могат да се местят на по-хубав подслон, единствено и само ако успеят да победят в дуел някого от по-привилегированите. Т.е. ще заемат неговото място.

# 456
  • София
Фермата - Сезон 7, Епизод 1 (11.09.2021)

директен линк, за България и чужбина

# 457
  • Велико Търново
Няма игри за територия. Статуквото остава непроменено до края на сезона - такова, каквото всеки си извоюва в първата игра. Участници ще могат да се местят на по-хубав подслон, единствено и само ако успеят да победят в дуел някого от по-привилегированите. Т.е. ще заемат неговото място.
Да, нещо такова ще е. Или както се изразиха - като "вземат скалпа на някого".
Това означава, че ако за първи дуелист е избран някой от под навеса или от колибата, той ще има интерес да избира от тези с по-здрав покрив над главите си.

# 458
И аз да спомена първи впечатления😄
За сега най-много ми харесват Виктор, Кирил и Цоньо. А най противен ми е Чавдар. Ивайло също не ми е най-приятният.

# 459
  • SF
Есме,  Ивайло пък не е пипвал трион, но и той влязъл. Някои участници влизат заради изживяването.  Наградата не им е цел, ако я спечелят- добре дошла.
И ти си права. Искат да се покажат по телевизията, да станат известни, да имат снимки на първа страница, да ги познава цяло село, да чете за тях, да ги уважава, големци да станат! Сигурно и за депутати са се пробвали, но като не е станало там, айде в някое риалити. Simple Smile
Но и сигурно си мислят, че заслужават наградата. Не че подценявам хора, които не познавам, но кратък поглед из сезоните и се вижда, че на двама Чичаци Митковци и Бай Непомнякой  се падат по 10 фитнесарчета, хем здрави, хем атрактивни и шансовете са им да разчитат на някакъв късмет, на някаква врътка, нещо между капките, двама се карат, а те да са трети и да намажат...

# 460
Есме,  Ивайло пък не е пипвал трион, но и той влязъл. Някои участници влизат заради изживяването.  Наградата не им е цел, ако я спечелят- добре дошла.

Именно, има хора, които влизат заради изживяването. Не е за пари или да ги дават по телевизията 😀.

# 461
  • София
Изгледах сега с леки превъртания. Като цяло добре, беше ми интересно. И понеже знам, че четат от екипа, а тепърва има много епизоди за обработка: пише се НЕ МОГА, драги ми редактори.

# 462
Изгледах сега с леки превъртания. Като цяло добре, беше ми интересно. И понеже знам, че четат от екипа, а тепърва има много епизоди за обработка: пише се НЕ МОГА, драги ми редактори.

Същото ми направи впечатление и на мен. Дано е било случайност....

# 463
  • Sunshine state
На първо четене ми допадат Георги, Стефан, Костадин и Пламен и Цоньо, а тотално не ми допада Кирил. Имам леки съмнения, че и Чавдар ще ми е дразнител, ама ще му дам шанс. Много ми хареса първия епизод, нямам търпение за жените.

# 464
Извинете невежеството ми, защо "ние" сме изоставили манастира, не трябва ли "Църквата"
( като институция ) да се грижи за сградата на манастира?

Общи условия

Активация на акаунт