Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 571
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Аз от рецитациите не се дразня, а от разиграните сценки. Все едно не мога да представя как човек се беси и си слага въже на врата, та трябва да ми го разиграят.
Все едно зрителите са малоумни.

# 556
Е, да, изплискаха легена с бесенето.. Уж трябваш да е по-драматично, но на мен ми стана смешно Grinning Защото Цоньо е весел персонаж и цялата сценка беше малко нелепа, неестествена и зле режисирана.

# 557
  • София
При положение, че преди десетина години мой познат са обеси на 19 г хич не ми беше смешно на мен. Можеха да кажат, че е направил неуспешни опити за самоубийство и да се приключи до там. На мен лично ми е болна и неприятна тема, а едва ли само на мен.

# 558
При положение, че преди десетина години мой познат са обеси на 19 г хич не ми беше смешно на мен. Можеха да кажат, че е направил неуспешни опити за самоубийство и да се приключи до там. На мен лично ми е болна и неприятна тема, а едва ли само на мен.
Ясно, че темата е чувствителна, но Цоньо има комедия в образа си - той сам подхожда към тази част от живота си с хумор, не с драматизъм.

Чавдар очевидно няма на кого да остави бизнеса си, защото сам си прави хляба и затова - затваря. Но ако имаше 3 фурни, щеше да има и още хлебари и персонал и нямаше да е нужно. Затова не виждам странно другите със собствен бизнес и повече служители да могат да отсъстват 3 месеца или колкото се задържат. Човекът със 100 тира не ги кара сам всичките и едва ли им осчетоводява всичката документация пак сам.

Иначе на мен той - Чавдар, също не ми е симпатичен, защото не припадам по хора, които ми размахват Библията и се позовават на нея за всякакви лични отклонения. Изобщо за мен силно религиозните хора са смущаващи и ги избягвам.

# 559
  • Разпиляна във въображението
Ще взема да намина покрай фурната Simple Smile

# 560
Това с бесенето на Цоньо, хем ми стана тъжно, хем малко ме напиши на смях.
Като в поговорката - "Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш"
Та на наш Цоньо явно не му е писано да се самоубива.
Ся с това юнашко хъркане да не вземат да го удушат някоя вечер само

# 561
Ох, Цоньо милия, като дъскорезница е. Ще умори противника с безсъние.
На мен за сега са ми симпатични Цоньо, Любо, Коцето, Виктор и Борислав. После ще видим как ще се покажат.

# 562
В "Преди обед" днес гостуваха Иван, Станислав от Ф5 и Калоян от Ф6 да говорят за мъжете в новия сезон и какви са им впечатленията от първия епизод, какво очакват да се случи нататък и естествено най-вече се коментираше хъркането. Иван подчерта "той не е виновен, че хърка", да, ясно, че не е. Ама знае много добре, че го има като проблем и тогава защо отива във Фермата с ясното съзнание, че ще причинява дискомфорт на останалите?
Ето линк за тези, които не са гледали: https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/koi-sa-naj-atra … -probuzhdane.html

# 563
Ами защо да не иде? Ще го отделят някъде. То дискомфорт може да се причини и по много тихи начини.

# 564
В "Преди обед" днес гостуваха Иван, Станислав от Ф5 и Калоян от Ф6 да говорят за мъжете в новия сезон и какви са им впечатленията от първия епизод, какво очакват да се случи нататък и естествено най-вече се коментираше хъркането. Иван подчерта "той не е виновен, че хърка", да, ясно, че не е. Ама знае много добре, че го има като проблем и тогава защо отива във Фермата с ясното съзнание, че ще причинява дискомфорт на останалите?
Ето линк за тези, които не са гледали: https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/koi-sa-naj-atra … -probuzhdane.html
Е айде сега. Трябва ли да му пука за другите.  Не мисля. То за него си е най зле защото след първите една, две нощи на другите ще им писне и всеки ще иска да го разкара. И няма са им пука за него

# 565
  • Sunshine state
Мен най-много ме впечатли, че брат му е отглеждал двете му деца и после са се помирили. Ужас..

# 566
  • София
Не мисля, че хъркането е причина да се откаже да се пробва от състезанието.
Иначе знам колко е отвратително хъркането и да не можеш да спиш. Съчувствам им.

# 567
Не мисля, че Цоньо трябва да се откаже от участие, защото на някой ще му пречи хъркането му - то по тая логика и тия с отвратителните храктери трябва да се откажат, щото другите не ги понасят и им развалят дзена.

Иначе сериозно - хъркането е сериозен проблем, който директно касае консумацията на кислород и произтичащите от нея здравословни проблеми. Много хора имат апнея - особено тези с по-голямо тегло и на определена възраст, но не взимат никакви мерки, подминавайки с шеги собственото си състояние и комфорта на партньора.

# 568
Хъркането е проблем за околните, но не пък чак толкова голям, за да се откаже от участие. Мисля, че все ще намерят някакво решение.
Гледах Иван, Калоян и Станислав в Преди обед. Калоян ми се струва леко напълнял, а Станислав - отслабнал.
Снощи случайно във Фейсбук ми излезе публикация от Радост и аз също забелязах, че през лятото си е била активна в социалните мрежи. Възможно е Дана да се е заблудила.

# 569
Зависи от гледната точка. Имам колега, който си знае, че хърка и отказа да дойде на тиймбилдинг, защото се спи в двойни и тройни стаи, да не притеснява останалите. И е казвал, че в чужбина по хотели винаги си взима единични стаи, дори и когато не пътува сам, защото си знае за проблема. Така че... има и съобразителни хора. На мен са ми казвали 1-2 пъти, че хъркам (слава Богу не ми е някакъв перманентен проблем), но не ми стана приятно, естествено. Да не казвам, че има и момент на срам. Защото аз също съм имал случаи да не мога да заспя, защото други хъркат. И ако знам, че аз причинявам това нещо на другите, няма да се бутам да спя в общи спални с други хора. Но това си е мое мислене, мое мнение. Няма нужда да се спори, всеки мисли различно.

Общи условия

Активация на акаунт