Съпруги на военнослужещи - 30

• 61 087
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета, в този мрачен ден.
Дафинов лист е сервирала кафето. Много красиви чаши. Тъкмо се чудех кога да извадя моите коледни чаши за кафе, но тези много ми харесаха. Обичам да си купувам такива неща.
Дафинов лист, първата година, когато се преместихме, пътувахме почти всяка седмица и всеки път ми беше трудно да си тръгна обратно за София. Сега вече не е така, но в сърцето ми си остава едно местенце, което винаги ще иска да съм там.
Спокойна неделя, момичета.

# 106
  • София
Здравейте, прекрасни!
Въпреки ангажиментите ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ е намерило време да ни сложи кафенце. Hug
ЛУННО ЦВЕТЕ, радвам се на младия офицер, че изпълнява задачите си отговорно. Добре е, че и студентката се чувства добре в университета си.
Така ми се иска още някой и друг слънчев есенен ден, но за сега не би. Дават някакви надежди за следващата седмица, дано. Трябва да ходим до село, да си зазимим къщата. Ще правим и гроздобер. Има няма една тава грозде ще наберем. Blush
Днес прибрах и последните летни дрехи. За тази година толкова.
Отивам да полегна. Чета Сняг на Орхан Мурат. За разкош си направих и чайче от замразени смокинови листа.

# 107
Здравейте прекрасни момичета, ето ме и мен, четях, но не пишех
Дафиново листенце, страхотни послания и кафенца както винаги Heart аз откакто съм завършила средното си образование все някъде живея другаде от родното място.. Сега като си ходим, като ме срещне някой ме пита "вие малко на гости ли", ами не.. За мен не е гости, аз си отивам в другото ми вкъщи.. Blush
При нас 2 седмици беше динамично.. Първото лекувахме 1 седмица хрема и кашлица на дребното, съответно не беше на ясла... После организирахме набързо и непредвидено пътуване до Северна България, погостувахме на свекито, на братовчеди, направихме хубави разходки, успяхме да хванем хубаво време
След това минахме и през нашите, че нали са по път с лека отбивка и там да ги видим, сега вечв сме си в Плд
Вкъщи си е най-спокойно вече, бяхме да вземем бележка за яслата и от утре сме отново на пангара, надявам се да няма много рев и драми, дано този път поне 1 седмица цяла да изкара Joy
Уикенда е дъждовно, вчера домашни занимания, но днес поджопахме из локвите и сега сме на топло с чайче Heart
Стискайте палци дребка да е спокойна от утре, че иначе и аз отново влизамм в стреса.. 🙄
Хубав следобяд на всички! ❤️

# 108
  • Пловдив
Лошо време, позахладня и аз се разболях. Гърло, възпалено око, за 2 дни се справих с това, но от вчера съм със страшна хрема. Хем знам, че захладнее ли, трябва да слагам шал, но изпуснах момента. И се започва серията. Всеки път едно и също.
Ха добра хладна вечер на всички. Такива ми ти работи при мен. Та си стоя вкъщи с тампони с ракия в ушите, мед в носа, чай с добавка /алкохолна /  и котката до мен. И някое и друго хапче за разкош.
Утре ще пращам на девойката палтото по Спиди, че й е студено с нейното якенце. За 2 упражнения и един модул туризъм стои в София. Всичко друго е онлайн. Пак е сама в стаята. Добре че има доста неща за рисуване.
Приятна вечер на всички. Стискам палци мини МисЮ да походи по-дълго на ясла, а мама да не се стресира излишно. И дано минавате само със сополи.

# 109
  • София
Момичета, вие правите ли си мед със сок от джинджифил? Аз през октомври вече седем години правя това и го пием, докато го изпием. Разминаваме се с гриповете. Всеки изпива по един буркан. През ноември почиваме, а през декември пак го пием, през февруари пак. Горещо ви го препоръчвам. Вирусите ще бягат от вас.
На мини Мис Ю желая да тръгне с желание в градината, а голямата МИС Ю да не се стресира.
ДУНДИ, бързо да се оправиш.Направи си мед с джинджифил. Половин буркан мед и сока от 1/2 кг. корени. От тях се получава около 220 до 300 мл. сок. Добавя се сок към мед и се бърка добре. Пие се по 3 пъти дневно, половин час преди хранене, а като го забравим, го пием и след хранене.

# 110
  • Пловдив
Фло, мед и джинджифил не ми се вписват в режима. Трябва да е нещо без въглехидрати. Може евентуално да дъвча джинджифил, но ми дразни стомаха.
Откакто си спазвам този режим и като цяло не ям боклуци, и аз не съм боледувала. Но гърлото ми е слабо място и дори насред лято съм страдала след студена бира или газирано. Та студени работи не пия.
Иначе на ММ съм му правила тази смес. Накрая отива на боклука. ☹️
И сироп от бъз съм предлагала, но няма кой да го пие. А и той е с много захар.
Та ще си карам на чайче с лека добавка.

# 111
Добро утро! Виждате ли слънцето днес?
Понякога не ни е възможно да го видим, но то винаги е там. Продължава да грее с пълна сила за тези, над които не са провиснали облаци. Същото е и с нас - понякога ни се струва, че не сме достатъчно добри, че нямаме нужните качества, че не заслужаваме обич. Но това не е така. Във всеки от нас има по едно голямо слънце, но то огрява само тези, за които облаците не са преграда и пречка. Не изпадайте в "облачни" настроения. Обичайте себе си и си позволете да изгреете! Превърнете мислите си в петолиние, настроението си в мелодия и накарайте сърцето си да пее под дъжда.

Как сте, момичета?
Дунди, оздравя ли? Мис Ю, как е дребка? Фло, зазими ли къщата?
Другите - къде се скрихте?
Аз изчистих снощи, днес ще се отдам на пазаруване и разходки.
Пловдивски девойки, знам, че времето е гадно, но винаги можем да пием по един чай на топло Simple Smile.
Надявам се да сте здрави и в добро настроение. Хубав ден на всички!

# 112
  • Пловдив
Добре сме ние Heart
Приключихме вече с ремонтите и чистенето, (не, че след тези дъждове се личи, че съм мила прозорците Rolling Eyes).
За другата събота, ако искате, да се разберем нещо?

# 113
  • София
Привет, прекрасни!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВВС! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВОЕННОСЛУЖЕЩИТЕ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ!
При нас всичко е наред. През седмицата щерката "долетя" за три дни. Дойде за присъствени лекции, а обявиха, че минават он лайн. Лошото време ни спира у дома. Според прогнозата през следващата седмица ще има слънчеви дни, та сме си избрали сряда, за зазимяване на къщата.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ Hug
ДУНДИ, оздравя ли? Kissing Heart
МЪНИЧЕ, край на ремонтите. Кой знае колко е хубаво сега у вас. Grinning
МИС Ю, как е малката мис? Heart
РАДИНКА, ти от както яхна автоНобила, никаква не се явяваш на рапорт. Blush
ДИМИТРОВА, как сте вие? Hug
СЕТИ, а вие? Добре ли ви е в къщата? Blush
ЛУННО ЦВЕТЕ, все още ли си присъствено или не? А студентката? BlushМоята щерка е разочарована, че пак са он лайн. Има билети за предстоящите две седмици, които пропадат. За сега май и нашите билети ще пропаднат. Ще се разминем с разходката до Виена.
Тази сутрин пак се успах. В това мрачно време не ми спори работата. Чета си книжка - Сняг на Орхан Памук.

# 114
Здравейте, днес съм поспаладо 10ч и съм нов човек. Подреждам, чистя, готвя, ще ни идват на гости на ММ родителите.
Добре сме в къщата, сега беше напечено покрай липсата на пелети, а рам където имаше, бяха на двойна цена, но намерихме на приемлива цена в крайна сметка, така че зимата може да идва хахаха Аз вече стягам лека полека коледни подаръци, защото ей сега ще е декември.
Хубави почивни дни на всички!

# 115
Неделя - желанията подреждат мислите.
Добро утро!

# 116
Ехооо, здравейте тук съм.
 Фло добре сме, Джули тази седмица беше под карантина заради болен учител, учиха онлайн и доста се поизмъчих да обяснявам материал за пети клас.
И ние започваме лекции онлайн, тъкмо се бях настроила да си направя екскурзия до Търново и ме сюрпризираха, но хубавото е че така ще си запазя отпуската за сесията
Хубава неделя от мен

# 117
  • София
Привет, прекрасни!
Чакам, чакам, рожденичката от нашето военно блокче да се обади, да почерпи, но тя се спотайва.
Когато се разкрие коя е, тогава ще получи и нашите пожелания! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 118
Признавам без бой,аз съм. Но честно да призная не успявам да кача почерпка. От вчера официално вече съм по мъдряла,не остаряла 😆. Покрай мен нищо ново,боря се с един дребен калпазан който ме спира за секунда и се стягам да се връщам на работа.Прегрътки за всички!

# 119
Честита бъди, Радинка! Бъди здрава, заобиколена от послушни дечица! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт