Съпруги на военнослужещи - 30

• 61 139
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
РАДИНКА, честит рожден ден! Бъди здрава, бъди благословена! Heart И без почерпка ще минем. Хубаво, че си призна, та да те поздравим! Grinning За малкото калпазанче не се ядосвай. Здраво дете, палаво дете. Като го дадеш на малката МИС Ю, може пък тя да успее да се справи с него. Нали знаеш, че това което иска една жена и Господ го иска. Значи ще стане. Stuck Out Tongue Winking Eye
Отивам да си дочета книгата на Орхан Памук Сняг.
Лека нощ, прекрасни!

# 121
Ох фло,такова палаво дете не съм виждала . Нека да е здрав да лудее ама мама вече някак няма сила. Чак нямам търпение да започна работа. Сега дядо му е в чуденка как ще се гледат двамата до март. Та и затова не пиша че само ще спамя.

# 122
Радинка, честит рожден ден на патерица.
Малкото диваче ще се кротне като поотрасне, а дядото ще се справи не се притеснявай, бабите и дядовците са от як материал.
При мен нищо ново, ходя си на работа и чакам да започнем лекции та да видя тогава как ще ги съвместявам

# 123
Ето меее, тук съм, чета всичко, но не писах..
Мога да кажа, че сме сравнително добре.. Вашата дружка дребна изкара 2 пълни седмици на ясла, свикна си вече, търси си я, харесва й.. Все иска при лелята 😂
Нооо разбира се няма пълно щастие и от 3 дни вече пак е с кашлица и хрема и сега отново си е вкъщи
Между другото приемам предложения за бабини лекове за кашлица и хрема при 2 годишно диване.. Че да взема и някои от тях да приложа
Иначе като цяло наистина сме ок, таткото дава наряди, ние си се гледаме и така..
Май стана дълго и обяснително.. Отивам да поспя, че уж щях да лягам рано, пък се загледах в тв-то.. Лека нощ от мен и успешна седмица! ❤️

# 124
Здравейте, момичета!
Честит Димитровден! Имаме ли празнуващи?
У нас мама има празник, пратих й ръчно правени бонбони от белгийски шоколад по куриер, дано я зарадвам Simple Smile
Мис Ю, с инхалации пробвала ли си?

Хубав ден!

# 125
  • Пловдив
МисЮ, аз снощи не те ли изпратих да си лягаш по нормално време? Какви са тези телевизии? Joy
МисЮ снощи ме обучаваше дистанционно да боравя с инстаграм. Нали сме повсеместно на дистанционно обучение.
Студентката се прибра от София, няма смисъл да стои там сама в стаята.
Иначе имат задание по спорт Планинарство - поне един час разходка и поне 4 км., снимки на забележителни места по време на разходката и изпращане на преподавателя. Днес смята да се разходи до едно от тепетата пеша. Ще си навърти километража и ще снима някое и друго дърво. Ако ли не, в събота ще отидем да походим заедно някъде ... с учебна цел. Blush
Иначе сме добре, работим си и не правим никакви планове, нито близки, нито далечни. Действаме ден за ден според обстановката и настроението.

Сети, това за инхалациите не е лоша идея. Както и бабините сиропи с индрише, локум и орехи, но не помня по колко се даваше на малки зверчета.

Усмихнат и слънчев ден на всички.

# 126
Дунди, прати ме, ама се замотах Joy
Сети, правим инхалации с физиологичен разтвор, току що даже приключихме с първата за деня.. Явно от сиропа и от тях днес доста се разкашля вече.. Та се надявам до няколко дни да се маха таз кашлица
Отивам да редим пъзел, че да се позатопли и да идем да се разходим и ние Blush
Хубав ден!

# 127
Здравейте, момичета. Честит Димитровден! Сети, да е жива и здрава майка ти!
След поредния ден на онлайн обучение нещо се изморих. Малките се включват по - активно, но с големите е трудно. Студентката може да посещава лекции и упражнения, но трябва да има сертификат. Вече имаме и тази хартийка. Днес са ги проверявали на входа.
Мис Ю, давала съм прясно мляко с ванилия за кашлица. Варила съм лукчета и орехи. Но не знам кое помага повече. Да се оправя бързо малката ни приятелка.
До скоро!

# 128
Добро утро! Хубавия ден няма връзка със сезоните.
Те са в нас.

Честито на Радинка! Здраве и усмивки!
Виждам, че леко се е раздвижила темата. Аз нямам много време да пиша, миналата седмица пътувах, след малко пак тръгваме - баща ми имаше рд и ще отидем да го поздравим.
Хубави почивни дни ви желая!

# 129
Добро утро!
Октомври си отива като мъж,
нахлузил тъжно летните обувки...
Стрелките – с час назад.
Слана и дъжд.
Но винаги е време за целувки!
Добромир Банев

# 130
Здравейте как сте момичета?

# 131
Здравейте,прекрасни! Минавам да се похваля. Моето малко момченце вече е голям батко на цели 2 годинки! Оставате без почерпка,че не се справям но с много позитивни мисли от мен!

# 132
Радинка, жив е здрав да е порасналият юнак. Много да го слушате всички! Blush

# 133
Да е жив и здрав зетко ми, да слуша и да не се заглежда по други момичета Joy

Хубав уикенд, прекрасни момичета! ❤️

# 134
  • Пловдив

Да почерпя аз, щом Радинка не успява със снимките Grinning
Да е жив и здрав Боян, весели игри му желая.

При нас нищо интересно освен мъгла и неприятно време. Направо завиждам на градовете, където има слънце.
Ние сме потънали в сивота.
Девойката си е у дома, усещам я, че не ѝ харесва това онлайн обучение. Няма възможност за консултации, да си зададеш въпросите, да видиш какво правят другите, няма конаткт с колеги, с преподаватели. Това "остави съобщение, а за ще ти отговоря, ако искам и когато мога," е ужасно.  Усещам, че започва доста да се изнервя. А има практически дисциплини с рисуване и моделиране, там си е нужно да ти дадат някаква насока, а не да те оставят да се оправяш сам.
Оплаках се.
За почивните дни съм направила списък от задачи, да видим дали ще се справим с всичко.
Приятен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт