Съпруги на военнослужещи - 30

• 61 189
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Под гъста мъгла, неделя твори чудеса. Кафето може да бъде различно на вкус. Неделята, също.
Добро утро!

Радинка, да е здрав и умерено палав малкия юнак!
Май всички ни е обзело есенното униние Neutral Face. Вчера беше прекрасен ден, но днес и след мъглата, пак мъгла /така се пее в една песен/.  Това са нормални неща, за съжаление ситуацията е ненормална и това действа на психиката. Надявам се да сте здрави и повече усмивки в тези мрачни дни.

# 136
Петък - между целувката на изгрева и прегръдката на залеза ново приключение. Добро утро!
Днес ще отида малко по-късно на работа и успях да се включа. Къде сте, как сте?

Хубав ден!

# 137
  • София
Привет, прекрасни.
Явявам се на рапорт, защото изчезнах без никакво предупреждение.
За 28.10 имахме билети за Виена. Отдавна ни ги беше купила щерката, но ние нещо се чудехме да ходим или не. В деня преди полета решихме, че тръгваме, направихме си антигенен тест, събрахме багажа и се метнахме на самолета. Изкарахме едни чудесни две седмици с децата и внучките. През това време щерката идва до София на зъболекар, а ние трябваше да помагаме на зетко да гледа децата. Казано по-точно ние гледахме и зетко, и децата. Grinning Той пък ме глезеше с италиански сладолед и с един от най-новите шоколади - бял шоколад, с вкус на Рафаело. Отбелязахме и 13 рожден ден на голямата внучка. Голяма веселба беше.
Във Виена всичко е спокойно. Поне така се усеща. По улиците хората се движат без маски, маскирани са в магазините. Ходихме из големи магазини и никъде не ни поискаха Сертификати. Децата учат присъствено. По улиците и магазините, въпреки че празниците са далече, се появяват украси. Това влияе много позитивно на настроението. Още докато бяхме там, дъщерята ни резервира билети за Коледните и Новогодишните празници. Нека всичко да е наред, ще заминем заедно със сина и внучетата отново за две седмици. Здраве да е.
Снощи се прибрахме, днес оправям багажа, прах, простирах, оправих си маникюра и педикюра. От понеделник съм на тръстиката.
Гушкам ви! Я се явете на рапорт, че не знам какво става с вас. Очаквам ви!!! Hug

# 138
Добро утро!
Събота - орисана да усмихва.

Фло, чудесно е това, радвам се, че сте изкарали добре.
Днес поне има слънчице, нищо, че е студено. Дано другите да са добре /да не би да са заспали зимен сън по-рано Thinking/. Хубав ден ви пожелавам!

# 139
Добро утро
Фло страхотна екскурзия сте си направили.
Аз все по-малко време имам да ви наглеждам, започнаха ми лекциите и на работа ходя и така неусетно минават дните. Джули учи онлайн и на нея се опитвам да помагам
Хубави почивни дни напук на смръщеното времевреме

# 140
Добро утро!
"Никога не пропускайте да поздравите утрото!"

# 141
  • София
Привет, прекрасни!
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, ще си взема и от твоето кафенце, защото винаги е заредено с много позитивизъм.
ДИМИТРОВА, няма да ти е лесно, миличка. Сравнявам себе си с дъщерята и виждам колко й е трудно, но и тя като теб е борбено момиче и за сега се справя отлично.
Гласувахте ли вече? Ние още в 9.00 свършихме тази работа. После сложихме зелето. Малко закъсняхме, но по Коледа и Нова година няма да сме тук, та се надявам докато се върнем да бъде готово.
Днес ми е ден за мързелуване. Няма да готвя, няма да пера, на диванчето с романчето и пред телевизора.
Времето е чудесно за разходка, та след обяда може и да се разходим.
Желая ви хубав ден!

# 142
Добро утро!
“Да знаеш как да хармонизираш нуждите и способностите си, означава да си намерил най-плодотворния източник на богатство и щастие.”

С пожелание да се хармонизираме Simple Smile
Къде изчезнахте всички? Надявам се, че сте здрави и всичко е наред при вас.
Хубав ден!

# 143
  • София
Здравей, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ Heart
Ето ме, тук съм. От миналата неделя надничам, но военното блокче пустее и не ми е уютно. Confused
За кой ли път ти се възхищавам, че се стремиш да ни зареждаш с положителни емоции. Едно от най-добрите душевни състояния е да бъдем в хармония със себе си и с околните.
Поздрави на твоето момче и те прегръщам. Hug

# 144
Добро утро!
В деня на християнското семейство...
“Животът е там, където ни обичат. Животът е там, където ни чакат.“
Нарине Абгарян

С пожелание да има винаги някой, който да ви чака!
Хубав и усмихнат ден!

# 145
  • София
Привет в Деня на християнското семейство! Нека в домовете ви да цари мир, любов и разбирателство!
Момичета, отбелязвате ли този празник? Днес около трапезата ще седнем ние, синът ни и племеника със семейството си. Ще изкараме весело, както винаги до сега.
Рано гласувахме, изпихме си кафето, сега приготвям обяда.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, благодаря за прекрасното пожелание. Да има кой да ни чака...

# 146
Честит празник прекрасни българки! Днес на този хубав празник,преди 8 години нашата кака ни направи истинско семейство!

# 147
Честит празник и от мен! Честит празник, Радинка. Най-хубавият подарък сте получили на този ден!
Ние бяхме на гости на сина ни. Справя се сам, взел си е коте, за което сега ми е мъчно. Дори ни го остави да спи при нас през нощта. Grinning
Хубав празник, момичета!

# 148
Добро утроо, минавам да почерпя за любимата ми именичка днес, преди малко я оставих с почерпка към яслата и сега минавам и тук Heart
Не съм се включвала скоро, то и нищо ново при нас, за сега сме здрави, като изключим яслените кашлици, които са честички.. Ама и това ще мине някой ден Grinning
Подготвям вече подаръци, обмислям украса, ще пишем писмо до дядо Коледа, откакто имам детето организацията ми е съвсем различна за целия Декември.. Много вълнуващо ми е и приятно! ❤️
Да ви се и "похваля", че и работа нямам вече, та сега ще съм и в търсене на такава... Но зимните месеци ще си ги изкарам вкъщи, че и както се налага да си я гледам през седмица, две ще е по-ок... Поссле с нови сили ще започвам търсенето!
Та това е при нас, тук в Пловдив е мрачно, мокро и неприятно време днес, но пък е празник, да са живи и здрави всички именици!
Приятен ден! ❤️

# 149
  • Пловдив
Живи и здрави да са мини МисЮ Катерина и българо-австрийската принцеса Кати - Фло. Весело детство им пожелавам, много приключения и усмивки.
Поглеждам почерпката, благодаря и ... я подминавам Joy
МисЮ, ще се ослушвам за нещо, ако изскочи. То човек никога не знае къде ще се отвори вратичка.
Иначе за събота съм поръчала хубаво време, да видим дали ще ми изпълнят поръчката. Blush
В Пловдив ще има дефиле на младото вино в цели 17 къщи в Стария град. В някои от тях не съм влизала, та смятам да се възползвам. То вероятно вътре няма да може да се влезе де, но поне ще ги видя отвън. Ако времето го позволява. Пък и да опитам какво предлагат някои изби.
Такива са ми плановете, дано и се осъществят.
приятен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт