Съпруги на военнослужещи - 30

• 61 190
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Честит празник на прекрасните именички! Да растат с усмивки и да ви радват много!
Мис Ю, чудесна почерпка. Сигурна съм, че са много вкусни.
И при нас е мрачно. До обяд съм онлайн, след това имам и присъствени часове с малките.
До скоро!

# 151
  • София
Нали съм туткава баба, затова пъргавата МИС Ю сложи почерпката.
Да са ни живи и здрави Катерините! Знае се, че са умни, красиви и талантливи. Нека да са и много щастливи!
За разтоварване от излишните калории аз ви черпя с една много емоционална за мен песен.
Хайде сложете ръце на тънка талия ( на буква Ф) и друснете по едно хорце за здраве, добро настроение и за сваляне на някое килце. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 152
Честит имен ден на празнуващите красавици! Да са здрави и щастливи! И моята сестра е Екатерина, много ми харесва това име!
Момичета, тук някъде из темите четох, че в някоя авиобаза (не помня коя) можело да се отиде и да се разглеждат самолети и дори да се качваш в тях. Има ли нещо вярно в това. Ако е така, да отскочим някой уикенд с малкия.

# 153
  • Пловдив
Сети, вероятно говориш за музея в Крумово.
https://www.airmuseum-bg.com/
Там има самолети, на които можеш да се качиш. Но е музей все пак, не са работещи машини. Ако е за малчо, мисля, че ще му бъде интересно, но времет да е хубаво.

# 154
Сети, вероятно говориш за музея в Крумово.
https://www.airmuseum-bg.com/
Там има самолети, на които можеш да се качиш. Но е музей все пак, не са работещи машини. Ако е за малчо, мисля, че ще му бъде интересно, но времет да е хубаво.
Ооо, Дунди, жива и здрава да си! Това трябва да е. Че и много хубав сайт имат. Сега разглеждам.
Благодаря 🥰

# 155
  • София
Момичета прекрасни, благодаря ви за пожеланията към моята Кати Фло. Нека да се сбъднат!
СЕТИ БЕТИ, с най-добри пожелания и към твоята сестричка.
Гушкам ви и лека нощ. Hug

# 156
Добро утро!
Ти избираш какво да мислиш и как да се чувстваш... ❤ Колкото и да е трудно... ❤
Избери щастието ДНЕС!

Днес, въпреки мъгливото време, се надявам на разходка в приятна компания Simple Smile. После ще докладвам.
Честити да са всички, които са имали празници. Здрави и усмихнати да са!
Хубав ден!

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 09:34 от dafinov list

# 157
  • София
Привет, прекрасни!
Днес ми сервираха кафето в леглото. И друг път се е случвало, но днес е един специален ден за нашето семейство.
На днешния ден преди 45 години казах ДА на гаджето. До тук караме нашата семейна каручка успешно, теглим я в една посока, товарихме я в годините с какво ли не - сложихме две детски креватчета, много страст и любов,  обич и  доверие, вино, един старичък акордеон, кастанети и шал с ресни. Е, имаше и приказки за наш'те и ваш'те, малко ревност, но бързо ги потушихме. Надделя вярата в любовта. Минаха години, в каручката сложихме сватбените албуми на децата ни, а после - дрънкалки, проходилки, играчки. Сега теглим каручката малко по-бавно. ( коленете болят, раменете се превиха, зрението отслабна)Друго е важно! Теглим я заедно. Пожелавам си да сме заедно още мноооого години! Някой ще ни каже ли Гор-чи-воооо? Grinning

# 158
Фло, толкова хубаво си го написала! Живи и здрави бъдете и Гор-чи-во! 🎀

# 159
Честит празник, Фло! Все така да пълните каручката с щастливи мигове, усмивки и обич! Дълъг път сте изминали, има какво да разказвате на децата и внуците и да изпълвате албумите с още много красиви моменти! Наздраве и поздрави на твоето специално момче! Heart

# 160
  • София
Мила СЕТИ БЕТИ, мило ЛУННО ЦВЕТЕ, благодаря за съпричастието към нашия празник и за пожеланията. Нека се сбъднат, а и вас да ви стигнат. HugHug
От днес съм с нова глава. Косата ми беше малко над кръста, но понеже не съм се вричала да я дарявам за перука на онкоболна, се подстригах както си исках. Сега съм етажирана. Доверих се на съвсем непозната фризьорка, но съм доволна и от работата й, и от цените.
Сдобих се с ер фрайър. За сега седи разопакован, но все още не съм се запознала с него. Ами то от толкова много горчиво, време не остана. Stuck Out Tongue Winking Eye
Лека и спокойна нощ, милички!

# 161
Добро утро!
„Любящите хора живеят в свят пълен с обич. Враждебните хора – в свят пълен с омраза. Същият свят!”

Този цитат ми се стори подходящ за Фло и техния празник! Те са доказателство, че все пак любовта съществува! Фло, честити да сте и още дълги години да сте заедно!
Аз вчера се срещнах с Дунди и прекарахме няколко часа заедно на Дефилето на младото вино. Приятна среща и интересни разговори. Очаквам среща и с другите пловдивски момичета.
Хубав ден ви желая!

# 162
  • София
Снежен привет, прекрасни! Nature SnowflakeNature SnowmanNature Snowflake
Честит Андреев или още мечкин ден. Ако има празнуващи, нека да са честити.

# 163
  • Пловдив
Привет и от мен. При нас сняг няма, само дъжд, но и той спря или поне така ми се струва.
Не ми остава много време за писане във форума, че имам задачки за изпълнение.
И аз да кажа, че с дафинов лист се поразходихме добре из Стария град, в неделя имах мускулна треска.
Обаче, като съм едно кюфте, което по цял ден седи на стол, така ми се пада.
Но пък ми беше много приятно да си побъбрим с нея на живо. Ще повторим.
Приятен ден на всички.
От днес, Андреевден, денят започва да нараства с едно грахово зрънце. Така казваше баща ми.
Честит имен ден!

# 164
Добре дошъл, вълшебен Декември!
Идваш с дебелите чорапки, пухени пантофи, шарено одеяло.
Държиш чаша горещ шоколад, пръчица канела, кошничка с надежди. От шепите ти, препълнени със снежинки падат радости, усмивки, чудеса. Не си забравил и голямата си шапка със снежни човеци, блещукащи лампички, уютни фенери. Гледам торбата на гърба ти е голяма, сигурно тежи от изненади, обич, прегръдки. От джобовете ти падат различни лакомства, джинджифил, стръкчета нежност. На колана ти дрънчат шишенца топло мляко, пенливо вино, две нетърпеливи звънчета. А зад теб идват няколко кълба студ, пет шейни сняг, подскачащи врабченца, заскрежени причудливости и неизбежната промяна.
Ех, Декември ухаеш на портокали, на елхови клончета, на добрина, на близост, на мечти.
Влизай, не стой на прага!
Sanvali
Добро утро!

Все още е есен, по тази причина снимката е такава Simple Smile. Дунди, разсмя ме с това кюфте Laughing. Голяма симпатяга си. Ще повторим, разбира се. Всички си стоим на д....та май повече от необходимото.
Хайде, хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт