Съпруги на военнослужещи - 30

• 61 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Хелоооу, как сте всички?
Аз да се обадя, че сме горе долу бива Joy
На вълна подаръци съм, опаковам, изпращам, подарявам лично (на който ми е близо), че хич не обичам лудниците по куриерите вече към средата на Декември
А пък на нас повечето ни близки хора са все някъде далече.. Та се налага пращане! ❤️
Пожелавам ви един чудесен Декември и много усмивкии! ❤️

# 166
Тук сме, и мен ме е обзело коледно настроение. Вчера децата украсиха в къщи, днес с другите ми деца украсихме в детската градина и написахме писмата за дядо Коледа

# 167
''Каквото и да се случва зад прозорецa, във всичко има красота и хармония. И в дъжда. И във вятъра. Само ако ви е топло в душата...'' ❤

За повече топлина в душата!
Аз днес ще ходя на зъболекар /Фло, примерна съм/, синът ми ще идва и разни други домакински неща.
Желая ви хубав ден!

# 168
  • София
Привет, прекрасни.
И днес се успах, та чак сега си пия сутрешното кафе. Така е, който чете до полунощ. Онзи ден си купих 3 книги. Купувам, купувам, но вече няма къде да ги слагам.
Разкарахме детското обзавеждане от едната детска стая - бюро, гардероб, двуетажно легло. взеха го едно младо семейство с две дечица на 4 и 2 години и в очакване на трето до месец. Много им се зарадвахме. Нека има повече такива семейства! Сега следва ремонт. Обещала съм на гаджето, че няма да му слагам срокове. Обещал ми е, че ще стане, значи ще стане.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, подсети ме да кажа на момичетата, че остава още малко и годината свършва, а с това и възможността да си направят пломбите по здравна каса, ако още на са го свършили това. През декември обикновено има много работа, именно с такива пациенти.
Хайде, стига за сега. Днес продължавам експериментите с еър фрайъра. Ще пробвам тиквички и паниран кашкавал. Харесва ми, че става бързо и вкусно.

# 169
Нека всичко добро да ни намери, да ни последва, да ни прегърне и да остане с нас, но първо кафето...
Добро утро и прекрасен ден! 🌹☕️🌹

# 170
  • София
Привет, прекрасни!
Нека Св. Никола закриля имениците, моряците, банкерите и търговците. Честит празник на Бургас и неговите трудови хора!
Преди Ковида на този ден правехме грандиозни тържества. Празнуваха заедно дядо и внук. Идваха много приятели. Сега ще сме в съвсем редуциран състав - гаджето, синът ни и аз. Да сме живи и здрави. Било е, пак ще бъде! Силно вярвам!!!
От 6 поколения в рода на ММ се редуват имената Никола и Петър. Никоя снаха не се е опънала, не е изневерила на традицията.
 От вчера ММ търси прясна черноморска риба, но не намери. А по новините казваха, че морето ври от чернокоп и сафрид. Явно до нас не е стигнало. Ще сме на сьомга, картофена салата, топло пушена скумрия в майонеза, хайвер, сельодка, варени яйца, маслинки и водка. Наздраве на всички!

# 171
  • Пловдив
Наздраве, Фло! да са ти живи и здрави имениците. Да са ти опора още дълго време.
Честит празник и на момичето на Лунно цвете.
Ако има и други именици да се чувстват поздравени.
Прегръдки за всички.

# 172
Hug Честит празник и от мен!
Фло, да са живи здрави дядо и внук! Здрави и щастливи да бъдат! Силни имена се предават в рода ви.
Дунди, благодаря за поздравите!
Наздраве!

# 173
Честито, Фло! Да са ти живи и здрави! ❤️
Честито и на  Лунно цвете, да е здрава девойката! ❤️
Поздрави и на всички останали, ако имат празнуващи!
Все празници предстоят, да сме живи и здрави всички да ги посрещаме! ❤️
Лека нощ!

# 174
  • София
Все още е Никулден, та поздравявам дъщеричката на ЛУННО ЦВЕТЕ. Да е здрава, да има късмет и успехи! Наздраве!
Ние изпразнувахме, синът си замина, а ние с гаджето разтребихме и сега малко почивка преди сън.
Благодаря за пожеланията към моите момчета. Нека се сбъднат!
Лека нощ!

# 175
  • Пловдив
И Ния на Радинка!!!!! Жива и здрава, весели игри й пожелавам.

# 176
  • София
Сетих се за Ния на РАДИНКА, но не бях сигурна и си замълчах.
Желая й щастливо детство!
Сетих се и за НИКИТО, но мисля, че не влиза в темата, та затова не я поздравих.
Днес се видяхме с Патенцето. Идва в кабинета, поговорихме малко. Добре е, поздравява ви!

# 177
Благодаря прекрасни за пожеланията. Фло да са здрави и да те радват дълги години. Лунно цвете,да е здрава и късметлиика и твоята именника. Честит празник и на всички студенти,че аз все на патерици се включвам. Иначе Ния празнува на Цветница. Името означава венец от цветя. Хайде оставям Ви че да стягам ученичката.

# 178
Добро утро!
По-голяма днес от чашата ви кафе, може да бъде само усмивката.

Честити да са всички, които са имали празници през изминалите дни! Здрави да са!
Аз днес съм на работа, другата събота също - отработваме трите почивни дни м/у празниците. Това е при мен.
Хубав ден!

# 179
Здравейтее,
Как сте всичкии?
Дафиново листенце, благодаря за сутрешните зареждания! ❤️
Фло, как върви с новия ти помощник Еърфраерът Grinning
При нас едно и също, добре сме като цяло
Търся си идея къде да отскочим (ако не е мнооооого снежно и заледено, че не знам дали мога да шофирам в такова време Joy) между Коледа и Нова година, а ми се иска честно казано да е някакво място дето поне малко сняг да има... Ама то женска му работа, няма угодия Joy
Хайде прегръдки от нас, до скороо Heart

Общи условия

Активация на акаунт