Молитва силна от сърце изричам, чертички две на теста аз предричам ! ~бебеправене 393~

• 32 368
  • 770
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро, момичета!

So close - благодаря ти, мила, не знам как съм пропуснала отговора ти, вчера бях в движение и накрая бях много изморена. 😒😍

Хайде, Шенай, чакаме двете чертички днес и да повлечеш крак! 🥳

# 31
Записвам се в новата тема в очакване на цикъл - издайническата пъпка на брадичката ми се появи онзи ден. Този месец имаме много работа и се отчетохме много малко откъм любовни забавления.
Бяхме малко на море. Детето навърши 13 😍 и имахме празник.

Честит рожден ден на детето, пожелавам ти догодина по това време вече да е официално батко!

# 32
Хоп и аз в новата темичка!
Благодаря на Рейвчето за прекрасното оформление на темата и на Рейнбоучето за орисването.

# 33

Да орисам новата тема, с благословия.
Момичета снощи казах Да на моя прекрасен годеник! Още съм в шок.
Нека новата тема е орисана само с плюс тестове.
Благословени да сте! ❤️😇🙏

# 34
Честито, Cruella56, желая ви любовта ви да е все така силна като в този момент! Sparkling Heart
Нека всички съкровени желания ви се сбъднат! Nature Star2

# 35
Супер яко! Честито, Круела! Blush от тук нататък  само положителни емоции!

# 36
Круела, честито!!! 😍
Прекрасни новини!

Аз пък бях пропуднала да натисна "Следи" в новата тема и се чудех защо сте толкова тихи.
На 12 ден след овулация се появи предвещаващото зацапване. Айде вече да идва, да минава и дано следващият месец повече Sad

# 37
Круела, честитоо! ❤️ Да сте живи и здрави, любовта ви да нараства с всеки изминал ден! 🥰

# 38
Скрит текст:
Круела, честито!!! 😍
Прекрасни новини!

Аз пък бях пропуднала да натисна "Следи" в новата тема и се чудех защо сте толкова тихи.
На 12 ден след овулация се появи предвещаващото зацапване. Айде вече да идва, да минава и дано следващият месец повече Sad
[/quote
]

Докато не пробие като хората - винаги има шанс да е и друго!! Heart  Стискам ти палци, ако не - на следващия цикъл!

Круела - честито! Heart

Момичета, аз напоследък съм супер разсеяна в работата... и чак се обвинявам за това. Мисля постоянно за бебче и тн и някак си не съм продуктивна.. дано е нещо временно.. При вас има ли нещо такова?

# 39
Дейзи, аз съм абсолютно луда вече... Мога да работя, да слушам паралелно с това сериал, да пиша мейли и въпреки всичко да мисля и за бебе.... И гледам календара на нвколко минути, все едно нещо ще се промени.
А не е като да имам прекалено много свободно време и да не се занимавам със странични неща. Имам бебе куче, имам хобита... Всвка секунда от денят ми е заета. И въпреки това....

# 40
PimKie, и аз се чувствам по същия начин.. направо полудявам този месец, не знам защо! А знам, че не е добре да се вманиачаваме..

# 41
И аз се вманиачавам леко, но това няма да ни е от полза май. Наскоро си купихме апартамент и сега ни предстои лек ремонт, обзавеждане, пребоядисване. Надявам се да ме повлече това, да не го мисля много и да се случи междувременно.

# 42
И аз се вманиачавам леко, но това няма да ни е от полза май. Наскоро си купихме апартамент и сега ни предстои лек ремонт, обзавеждане, пребоядисване. Надявам се да ме повлече това, да не го мисля много и да се случи междувременно.

И ние точно с това се занимаваме в момента! С майстори, ядове по тях, избор на материали, мебели + мнооого чистене.. Но като започне да наближава датата за М, мозъкът ми просто превключва изцяло на вълна тестове и бебе Grinning

# 43
PimKie, и аз се чувствам по същия начин.. направо полудявам този месец, не знам защо! А знам, че не е добре да се вманиачаваме..

Аз знам защо. Контактувам с много бременни жени, които само за това говорят. И все някоя се намира да каже "Ааа тъй ли, ми то при нас от първия път стана. Даже не знаех кога ми е овулацията." И седя и се чудя аз ли съм гламавата, че давам луди пари за тестове и следя календари...
Ама какво ви обяснявам. .. вие знаете...

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 14:24 от Анонимен

# 44
Не ми изглежда наситен шиърчека колкото вчера на обяд . Съдба. ще чакам да ми дойде.  Овулацията със сигурност я усетих и доктора я потвърди на 27.07. 12 ден от Прегнила е,10 ден след ову.

Общи условия

Активация на акаунт