Молитва силна от сърце изричам, чертички две на теста аз предричам ! ~бебеправене 393~

• 32 368
  • 770
  •   1
Отговори
# 45
Скрит текст:
Не ми изглежда наситен шиърчека колкото вчера на обяд . Съдба. ще чакам да ми дойде.  Овулацията със сигурност я усетих и доктора я потвърди на 27.07. 12 ден от Прегнила е,10 ден след ову.

Прикачи теста, ако решиш? Също -- защо не пуснеш един кръвен, ако ти е удобно, за да си по-спокойна и да си спестиш още 10 теста... Мисля, че кръвният ще ти засече на 100% утре, ако има бременност..

# 46
  • София/Севлиево
Прегнил се чисти за 10 дни,така че кръвен ще отчете със сигурност...

# 47
Чертите не се насищат за един ден! И по тяхната наситеност не се съди дали се развива бременността! След като си следяла овулацията при лекар и имаш слагани инжекции, е редно да си пуснеш кръвен тест през 48 часа + прогестерон. То беше казано, ама....
ЧЕСТИТА нова тема, момичета! Да бъде много бебеносна! 🙏 Орисването в първия пост е прекрасно, дано донесе много късмет на всяка! 🍀🍀🍀 Честито и на сгоденото момиче, много да се обичате ❣ Ръся ви и обилно със син прашец 💙💙💙

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 14:54 от AlisonParker

# 48
Не ми изглежда наситен шиърчека колкото вчера на обяд . Съдба. ще чакам да ми дойде.  Овулацията със сигурност я усетих и доктора я потвърди на 27.07. 12 ден от Прегнила е,10 ден след ову.

Шани, извинявай, но според мен малко прибързано си правиш заключения. След като се направи един уринен тест няма смисъл от следващи уринни, защото чертичката не е задължително да се насища видимо за толкова кратък период, а освен това зависи и дали си пила повече вода вечерта, ставала ли си през нощта и т.н. В смисъл, не бързай да се отчайваш, малко е прекалено. Ако мериш кръвен бета ЧХГ и пада или не се удвоява на 48-72 часа, тогава можеш да чакаш да ти дойде. Недей така!

# 49
  • London
Шенай, пикливите тестове не са никакъв критерии.
Както са те посъветвали, пусни си кръвен 48ч + прогестерон.
Стискам палци 🍀

# 50
Записвам се и аз в темичката. Чакам М този уикенд.

Защо си го причинявате това с постоянните мисли за бебе не знам... Явно си е до човек. Ще установите в един момент, че не е добре.

# 51
Записвам се и аз в темичката. Чакам М този уикенд.

Защо си го причинявате това с постоянните мисли за бебе не знам... Явно си е до човек. Ще установите в един момент, че не е добре.

Ще се извиня предварително, ако прозвучи сопнато: Как точно спираш нарочно да мислиш за нещо?
Не изгарям от желание, но за съжаление така се получава. Да не мислиш, че ми е изключително приятно да се самоизмъчвам??? Не е нещо , което може да се контролира. Самата мисъл, че спираш да мислиш, си е мислене.

# 52
little.madness, не е нарочно. Не ми е особено приятно, но на мен ми е трудно да си го избия от главата, още повече, че навсякъде има бебета и пупи.

# 53
  • Замък сред облаците
Ох, не мога .... това с пупите..... ама то е жаргон за дамски полови органи Grinning Сори за офф-а, въздържах се години докато чета форума Grinning

За мисленето да добавя - много се бях фиксирала първите месеци след аборта, само това ми бе в главата. От юни насам се кротнах, особено сега с паузата. Няма механизъм, просто трябва нещо друго също да те увлече, за мен това беше лятото и развижването на ежедневието.

# 54
Скрит текст:
Офтопик, но е доказано, че е невъзможно изрично да си наложиш да не мислиш за нещо. Ако се опиташ да правиш нещо друго, за да се разсейваш от обсесивните мисли, има опасност да развиеш компулсии (ocd). В случай, че за някого е интересна темата препоръчвам ей тази книга, имам я в елентронен вариант - https://www.goodreads.com/book/show/20930755-the-man-who-couldn-t-stop

Little madness, че хората са различни. Например аз съм супер голям фен на планиране и подготовка - ще изчета всичко, по три пъти и ще сверя, за да съм сигурна, че правя нещо правилно. Има хора, които предпочитат проба-грешка. Има такива, които разчитат на късмет или както там му казват. Колкото хора - толкова и истини, начини, убеждения и т.н. Не само за бебеправене - принципно. "Тоя изпит не го мисли", "полета ще закъснее, колкото закъснее, и да се ядосваш няма да стане по-бързо", "не можеш да промениш времето - вали и това е" и всякакви такива примери за това как хората не могат лесно да изключат мислите за нещо, на което се надяват и над което нямат пълен контрол.
Лично аз най-малко разбирам с каква психика някои от дамите си правят тестове преди закъснение - за мен разочарованието би било по-брутално, защото някъде назад в мозъка ще имам надежда все пак да не ми дойде след 3 дни, но при други явно е друго. Всеки е с различни виждания. Свят - шарен Simple Smile

# 55
Ох, не мога .... това с пупите..... ама то е жаргон за дамски полови органи Grinning Сори за офф-а, въздържах се години докато чета форума Grinning

В кой на край на България е това, ние й викаме дуда Rolling Eyes Sweat Smile

# 56
  • London
Аз от малка казвам пупа на приятелката долу 🤣 Та като го чуя и ме избива на смях 😆

# 57
  • Замък сред облаците
Рей, ами, тук в София го научих аз Simple Smile Като цяло аз си ползвам официалните наименования.

Cruella, честито!

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 16:42 от АА

# 58
Круелааа, честито!!! Да сте много влюбени, щастиливи и всеотдайни един на друг и да създадете едно прекрасно семейство, с колкото си пожелаете малки чудеса в него!

Шенайче, не бързак със заключенията. Още нищо не се знае, горе главата!

Аз да ви се похваля с един взет шофьорски изпит Simple Smile))

# 59
Аз съм от София и за пръв път чувам някой да я нарича така Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт