Априлски бебчета 2022

• 40 069
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Аз информативно се интересувам. За сега само БХС ще правя. На мен пък много бавно ми се струва, че върви това време.
И моят корем с предната бременност беше станал доста рошавичък, както и с линия нигра, сега още не е започнал да се окосмява, но има време 😁

# 436
Освен всички неразположения имате ли някаква промяна във външния вид ?
На мен ми се появиха ужасни пъпки по лицето, никога не съм имала толковааа много и ужасно грозни косми по целия корем. По принцип ги махам с лентички много рядко 2-3 в годинатa, но сега са много и навсякъде. Дали е от хормоните Rolling Eyes

Промяна във външния вид при мен е  сухата кожа по ръцете, гърдите и коремчето ми.. адски сухи са и днес ще ходя за козметика за бременни.
От няколко дни ми избива херпес на устната и трябва да се свържа с АГ да попитам дали мога да го третирам или да оставям организма да се справя...

# 437
Освен всички неразположения имате ли някаква промяна във външния вид ?
На мен ми се появиха ужасни пъпки по лицето, никога не съм имала толковааа много и ужасно грозни косми по целия корем. По принцип ги махам с лентички много рядко 2-3 в годинатa, но сега са много и навсякъде. Дали е от хормоните Rolling Eyes

Промяна във външния вид при мен е  сухата кожа по ръцете, гърдите и коремчето ми.. адски сухи са и днес ще ходя за козметика за бременни.
От няколко дни ми избива херпес на устната и трябва да се свържа с АГ да попитам дали мога да го третирам или да оставям организма да се справя...

Можеш да използваш Ацикловир крем. И аз имах и на един от прегледите попитах.

# 438
Аз съм страшно подут корем 😩

# 439
Да знаете че от вчера в Кауфланд има възглавници тип “червей”. Купих и не е никак лоша, нямам търпение да влезе в употреба след като я изпера.Hug

# 440
Здравейте, мами, бях на преглед днес, бебчо е мнооого пораснал, 12+1 ни отчетоха. Някой беше питал за движенията - аз определено днес на прегледа го усетих да се движи, от няколко дни ми се струва, но сега като го разбута АГ бях сигурна, а и го виждах как се върти, тя даже изкоментира, че не спира да се движи 😃 Освен това ми е втора бременност и знам как се усещат движенията в началото 😁 Аз с първата го усетих още 15-16 г.с., сега още по-рано. Плацентата ми е задна, явно и затова ги усещам толкова рано.
Иначе изказаха предположение за пола, имало нещо, което прилича на пишле 😃 Само чеее в 12 г.с. пишлето и клитора изглеждат еднакво, чак след 14 г.с. може да се види ясно на ултразвук. Така че уж още не се знае нищо със сигурност 😂

# 441
Здравейте любими 🤗😇 Мина днес прегледа точицата ми е много пораснала има си пулс и всичко 😊 АГ измери 9+2 г.с. термин не ми е казала още но си оставам в април така или иначе ❤

# 442
Здравейте любими 🤗😇 Мина днес прегледа точицата ми е много пораснала има си пулс и всичко 😊 АГ измери 9+2 г.с. термин не ми е казала още но си оставам в април така или иначе ❤
Аз съм днес в 9+2 г. с. и термина ми е на 20.04.22г. та май сме заедно 😊

# 443
Момичета в 10г.с имате ли все още като менструални болки в яйчниците?

# 444
Хана, да, аз имам даже в 12 г.с. от време на време. То е от растягането на матката.

# 445
Хана, да, аз имам даже в 12 г.с. от време на време. То е от растягането на матката.
Пиеш ли нещо за тези болки?

# 446
И аз съм убедена ,че го усещам вече 10,4 съм. Синът ми започнах някъде към 14та седмица.

Момичета, в никакъв случай не махайте космите по корема. С бремеността стават отвратителни, но това е от хормоните. След раждането се оправят сами.

# 447
Аз нямам менструални болки, миналата седмица имах болки в единия яйчник и то основно, когато бях седяла дълго време седнала.

Честно казано аз в себе си не наблюдавам нищо ново - окосмяването по корема си е като преди, гърдите може би са се увеличи малко, кожата на лицето ми е доста добре, по-добре от преди бременността. Може би ми пада повече косата.

От типичните симптоми имам само сутрешно повръщане (като по часовник е, ставам от леглото, повръщам и след това всичко е топ) и увеличена уморяемост през деня, но като цяло съм си активна, миризмите вече не ме дразнят толкова. Стомахът е още чувствителен, но по-добре от преди седмица. Надявам се щом аз се чувствам сравнително добре и бебето да е добре.

Други, което наблюдавам, е че в свободно време предпочитам да си стоя в нас, да си лежа, нищо да не правя, изобщо не ми се ходи по разходки, а много обичах.

На мен ми е първа бременност и съм в 8+2 г.с. и се изненадвам, че след 10 седмица може да са усеща вече бебето, предтавях си го на по-късен етап. 😀

# 448
  • Sofia
Ми към 10гс бебето е около 3 см (и около 4гр). Струва ми се невероятно да се усеща по това време. И с двете бременности започнах да ги усещам след 16гс, точно както ми каза АГ.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 20:36 от Brin de muguet

# 449
Възможно е да се усети бебето и доста рано. Особено ако е втора бременност. Зависи от разположението на плацентата и поради някаква причина от количеството подкожни мазнини. Знам, че по-пълните дами по-късничко усещат движенията. Но е много индивидуално, разбира се ☺

Общи условия

Активация на акаунт