Гримиране - идеи и техники. Тема №84

• 56 602
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
А също съм за нея за твоята кожа, освен ако не търсим светло маслинен мат, който в мини Голд е разкош. Не знам защо само 2-3 пъти съм я вадила тази палитра...
Ти имаш Сънсет, Голд, Сафари и коя е последната? Биба или Лила?

# 286
Единички имат и Сефора и Мак и Инглот. Можеш да си сглобиш мъничка палитра по вкус.

# 287
И аз съм за първата вляво.

# 288
И аз съм за първата вляво.

# 289
Аз съм за 2рата - харесвам зеленото и на мен ми действа балансиращо на фона на жълто-кафявото или хайде да е по-поетично - златисто-шоколадовото Simple Smile

# 290
Агентче, аз съм за първата (най-вляво). И сега, като каза коя е, се сетих, че от минитата на Наташа точно Мини Стар най-много ми хареса, когато ги пробвах.
Мерси, мило! И на останалите с мнение и помощ - също!

А също съм за нея за твоята кожа, освен ако не търсим светло маслинен мат, който в мини Голд е разкош...
Ти имаш Сънсет, Голд, Сафари и коя е последната? Биба или Лила?
Имам Сънсет, Голд, Сафари и Биба... и мини Нюд. Тези минита се оказаха благодат за носене на път!

Аз съм за 2рата - харесвам зеленото и на мен ми действа балансиращо на фона на жълто-кафявото или хайде да е по-поетично - златисто-шоколадовото Simple Smile
И още по-поетично - лайняното Grinning Ох, извини ме, Смоуки! Grinning Grinning Grinning

Малко ме притесняват точно тези жълти подтонове на матовите сенки на Денона - имам няколко в големите палитри (Dijon & Sandstone в Голд, в Biba по-обрани), които почти не съм докоснала и имам дни в които категорично ме дразнят върху моята кожа, a уж има жълто в очите ми и не би трябвало толкова да ме дразни.

# 291
Ако жълтите в Голд те дразнят, бих пропуснала мини- същите olive подтонове, за мен точно това са най-добрите, естествени ‘transition’ сенки, но не за прасковена кожа.
Having said that, бих разнообразила- в Биба и Голд имаш всяко кафяво imaginable, мини стар има един по-интересен цвят, другото ще ти се повтаря.
А и големите палитри пътуват чудесно (не ги изпускай отворени), не знам как съм успяла да счупя толкова нейни сенки- големи и малки.
За твоите очи щом имаш мини нюд, харесвам и мини Лила, Сънсет и по-цяетните 5чки.

# 292
Същата история! Дижон го ползвам много рядко и в минимални количества. Онзи ден се престраших да сложа зеленото от Midnight sun на Пат, помислих си - имам леко жълто в окото, защо да не го “изкарам”, като сложа от златното в средата? Не! Стана едно грозно, пък бързах за работа и цял ден си ходих болна. По отношение на Наташа съм така с някои цветове от Sunrise.

В този ред на мисли, докато продължавам да си чакам зареждането на колекцията на Шанел в сайта им, си мисля, че това каки може и да не ми отива толкова, колкото си мисля.

От друга страна, има един цвят от новата Наташа, който ми вади очите за ежедневието и няма да се изненадам, ако скоро си я купя заради него. Предполагам, че знаете, но сега имат намаления в сайта.

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 19:40 от illlzy

# 293
Шшшшшт, Илзи, нищо не ми "трябва" Simple Smile

Най-естествените транзишъни на моите очи са ето тези 2 матови, a най-обичам горните 2 реда на Биба Simple Smile

Гледат ли ви се очни линии?

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 21:35 от Agent Provocateur

# 294
  • София
Момичета, Taupe или Mocha се приближава повече до цвета на Spice (молива).
За MAC става дума. Simple Smile

# 295
Аз с Голд на Наташа изглеждам като болна от нещо.

# 296
Май, че Мока, но е добре да се провери - на сайта на МАС има чат с МУА.

# 297
  • София
Не знаех, благодаря!

Едит: Питах в чата, тази ми вика Taupe, аз отделно попаднах на блог, където изглеждат еднакво, но моловът е с тотално топъл подтон при мен, а Taupe ми изглежда по- студено от Mocha. Явно ще трябва да ида до МАС.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 01:13 от The Catcher in the Rye

# 298
Ще ти направя суоч следобяд, ако ще помогне Grinning

# 299
  • София
Да, ще е супер!

Общи условия

Активация на акаунт