Гримиране - идеи и техники. Тема №84

• 56 609
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, според мен тази палитра е по-изгодна
 https://douglas.bg/douglas-beauty-palette-56275
Сенките малко се разпрашват, но като цяло са добре пигментирани. Ружовете и хайлайтърите също са добри.Blush

# 271
Благодаря!

# 272
Ау, не, тази палитра от Парфимо не я взимайте. По-добре няколко подбрани добри дрогерийни продукти отколкото голяма палитра със съмнително качество и пигментация. Или пък още по-добре - един продукт, но страхотен. А и влиза в бюджета ви:
https://www.pinkpanda.bg/produkt/nabla-palitra-senki-za-ochi-dre … yeshadow-palette-

# 273
  • Пловдив
Тази палитра е отчайващо зле (тази на Дъглас, не говоря за Набла).Не бих се зарадвала на такъв подарък.
Харесвам прозрачната пудра на Дъглас например. Тя също влиза в бюджета.

# 274
  • София
Някъде има ли продукти на the balm, където могат да се суочнат? Върти ми се, че в Дъглас съм виждала?

# 275
Преди имаше в Бютизоун в Мол София, но не съм ходила там отдавна и не знам дали още са налични.

# 276
В Дъглас в Парадайс съм почти сигурна, че има.

# 277
  • София
Мерси, момичета, аз също мисля, че в Парадайс съм попадала.

# 278
  • София
Палитрата на Налба наистина ли си струва? Четох, че доста често я хвалите.

# 279
  • София
А единичките им хубави ли са? Загледала съм ги от доста време. И още кой предлага добри единички (не купувам палитри), които са достъпни. В мейкъп освен Набла гледам и едни Неве? Simple Smile

# 280
Вдъхновена от Есмералда вчера си създадох профил и продадох първата си палитра Simple Smile Meрси за идеята, мило! Сега ще засиля поне 30% от наличностите - ако се продаде, чудно... ако не пак по приятелки ще иде!

Я да ви питам - от тези 3 палитрички коя ви допада най-много (за неутрална към прасковена кожа) Суочовете са от нета, аз обичам да гледам такива съпоставки, като си избирам. 1, 2 или 3 отляво надясно?

# 281
Agent, това мини нюд, Голд и Camel ли са?

# 282
Wink Какво око, Н!
Мини Стар/Голд/Глам - отляво надясно. Търсех си суотчове на Глам.

# 283
Агентче, аз съм за първата (най-вляво). И сега, като каза коя е, се сетих, че от минитата на Наташа точно Мини Стар най-много ми хареса, когато ги пробвах.

# 284
Агентче, аз съм за първата (най-вляво).

И аз съм за нея!

Общи условия

Активация на акаунт