Гримиране - идеи и техники. Тема №84

• 56 631
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Lola, честито, страхотен повод за грим! Прекрасна си!!!
Аз също гласувам за молив + сенки и по-опушената опция повече ми допада.

# 136
Благодаря ви, дами💕 Много сте мили!
Принципно във водната линия исках нещо по-светло, за да изпъква окото и евентуално да дръпнем очната линия по-нагоре, с идея да не е близо до нищо, което ще се намокри, а и да имитира малко foxy eye.
Благодаря и за предложенията за купуване на гримове, обаче няма какво и откъде да купя.
Мога да разчитам само на нейните гримове и това, което съм си взела, ако случайно не дойде😀😀😀
Сватбата ми е утре, забравих да добавя😀😀😀

# 137
Ауууу така или иначе ще има рев, течове и смях- пожелавам ти великолепен ден, минавай с пръст под очетата от време на време и да не ти пука- прекрасно да си изкарате и да бъдете много щастливи ❤.

# 138
  • Варна
Лола, незабравима сватба да имате! А съм сигурна, че ше си и приказна булка! Чакаме снимки!

# 139
Много благодаря! Ще покажа снимки, разбира се!
Вълнувам се, 2 седмици бях тотално изтрещяла, обаче от вчера след няколко масажа и вино, вече съм човек, който няма търпение да се омъжи😀 Даже се комуникира нормално с мен😀

# 140
Не видях Лола, не се съмнявам, че е прекрасна, препоръчвам ако е възможно да не се използва черно изобщо във водната линия - не е най-сватбената визия ИМХО. Чакам снимки и пожелавам прекрасна, луда и много емоционална сватба!

# 141
Много благодаря! Ще покажа снимки, разбира се!
Вълнувам се, 2 седмици бях тотално изтрещяла, обаче от вчера след няколко масажа и вино, вече съм човек, който няма търпение да се омъжи😀 Даже се комуникира нормално с мен😀
Прекрасно момиче си, весело изкарване!

# 142
Лола, пожелавам ти невероятно да си прекараш! Толкова си красива, че всеки грим би ти стоял добре! Да ни се похвалиш със снимки Heart

# 143
Лола, пожелавам ти невероятно да си прекараш! Толкова си красива, че всеки грим би ти стоял добре! Да ни се похвалиш със снимки Heart
Взе ми думите от устата! Пожелавам ви един неверни и приказен ден!

# 144
Здравейте, може ли да ми препоръчате кремообразен руж или във формата на стик. Гримирам се с ръце набързо в колата и не искам да нося четки и тн. Интересува ме да се ползва лесно, цената няма значение, но все пак да е разумна. Благодаря!

# 145
Привет,мили дами!Чета ви,купувам това онова от препоръки във форума,тук е мястото да получа съвет,инфо и т.н.,за което благодаря🌷🌷🌷!И по този повод все ще ви питам,но ето сега имам една снимка на Джесика и се включвам с въпрос:мислите ли,че слага по-тъмни сенки,молив или каквото и да е в сгъвката на клепача към нослето,очите винаги са й много изразителни,но този вид грим присъства винаги на снимки и все си мисля,че това не е фото ефект,а грим с цел по-изразен клепач или да се прикрие кльопнал клепач както аз правех преди горната блефаропластика:),вие как мислите:грим ли е тази тъмна сянка:

# 146
Днес си купих палитра и лак от есенната колекция на Диор, не съм го правила от години, не можеха да ме изкушат, защото съм преситена. Този път успяха. Много са красиви. Обмислям и нюд ружа, другата палитра и кафявия дуохром лак. Това е тестерът, моите неща не съм снимала още.

# 147
Densi, много е красива!

# 148
Ето и другата

# 149
Дами, отчаяна съм!
Не мога да си харесам червило. Купувам си някакви за по 5-10-20лв.,слагам ги веднъж и после ги изхвърлям.
Нямам представа какъв цвят би ми отивал и не се възприемам.
Прилагам снимка на дневна светлина, ще я изтрия по-късно. По принцип имам лек тен на лицето, иначе съм бяла с "розови бузки" и със сини вени, почти съм сигурна че съм студен подтон.
Преди слагах тъмно лилави червила, ама някоя колежка ми каза че ме състаряват и не смея...
Всякакви нюдове или по светли червила сякаш ме правят да изглеждам "бозава" и болна. За оранжеви или кафеви да не говорим, седят ми покъртително зле.
Та много ще съм благодарна на каквито и да е насоки, по възможност на по-бюджетни марки за начало.

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 16:31 от Let.it.be

Общи условия

Активация на акаунт