Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 239 582
  • 3 349
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
аз съм в 24г.с.,  не се следя в Токуда, но съм се насочила живот и здраве да раждам там декемви месец.
Следя се по здравна каса, при моята АГ, която много си харесвам, но  тя не изражда.Може би след 2 седмици някъде ще ми издаде първия болничен.
Та въпросите ми са:
Каква е процедурата да се запиша за раждане в Токуда?
Трябва да си избера конкретен лекар там и да го питам дали иска да ме поеме?
Тогава кой ще ми издава болничните, ако се следя на 2 места и вече имам един издаден от моята АГ?
Малко объркано стана, дано ме разбрахте.
Благодаря.

Здравей, аз може да се каже, че сходно подходих. Следя се по каса и в Токуда. Днес беше последният ми преглед по каса, взех обменна карта и направление за раждане.

Така се стекоха нещата при мен, че започнах да се следя по каса докато дочакам първия ми час в Токуда . Болничните до самия 45 дневен ми ги издаваше АГ по каса, назначаваше всички изследвания включени по ЖК, а аз успоредно с това ходех на прегледи и в Токуда. Минусът е, че се ходи на две места, което накрая идва изморително. За Токуда, да знаеш, че някои лекари не приемат нови пациенти до края на годината (за Атанасова знам със сигурност), напливът е голям, така че си запиши час отсега, защото на много от лекарите графиците са пълни до октомври.

Успех! Simple Smile

# 181
Мерси много! Two Hearts

# 182
Хей хей, гърл Heart

Хич не съм веща, но понеже и аз се интересувах за подобно нещо за същия времеви интервал Grinning Обадих се на локална регистратура (02/403 4928) и им обясних, че ми се иска да съм при тях зимата. Казаха, че няма проблем и първите им часове бяха след около месец. Д-р Атанасова потвърдиха, че не приема нови пациенти до края на годината.

Посъветваха ме да звънкам към вечерта (работят до 19ч), защото няма толкова хора. Ако звъни повече от 3 пъти, те прехвърлят към кол центъра. Ако искаш, пробвай следобед да звъннеш и да попиташ какви възможности има, бяха много любезни.

Успех!

# 183
Супер си Dee, ти записа ли определно АГ или още не? Тия дни ще звънна и аз, току виж се разхождаме в коридорите живот и здраве. Laughing Кога ти беше термина?

# 184
Писах ти за повече детайли, иначе ако някой се интересува - казаха ми, че само д-р Атанасова не приема нови пациенти. Първите часове вървяха с месец напред.

(понякога бъркам името с д-р Апостолова, 99% съм сигурна, че говореха за д-р Атанасова. Ако не, извинете ме.)

# 185
  • София
Има ли някой раждал при д -р Маркова? Доволни ли сте? В темата основно за Атанасова чета. И аз си търся доктор за раждане в края на годината. Дано да не ми откажат.

# 186
Момичета, имам два пакета неотваряни превръзки за родилки Канпол https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010020573. За района на Изток, Мусагеница, Младост 1 следващите две седмици ги давам лично, за навсякъде другаде мога да ги пусна по куриер само да си покриете транспорта. При мен нещата преминаха бързо и вече не ми трябват толкова големи.

# 187
Може ли някой да ме светне как протича секциото. Правят ли клизма, след това как се чувства човек. Прии Колева ще съм. Ако някоя мама скоро е минала по този път може и на лични.

# 188
Здравейте! Някой може ли да каже как става избора на екип? На регистратура ли трябва да се каже, че искаш избор на екип и там ли трябва да се избере екипа?

# 189
  • София
В Токуда няма как да родиш без избор на екип.

# 190
Доколкото съм чела тук - попълват се някакви документи и там пишеш името на доктора. Ако го оставиш празно, значи си без избор на екип и който се падне.
Не съм раждала още в Токуда, така че може и да не съм права.

# 191
  • София
Който се падне пак ще е от определен екип няма как без.

# 192
Здравейте,

Правя отново опит да събера малко информация за добър гинеколог в Токуда за проблемно забременяване?

Благодаря на отзовалите се!

# 193
Момичета, какво се случва с Атанасова? Днес отмениля всички прегледи. Уж щеше да пише, за да се разберем за нови, но никаква реакция…

# 194
Момичета, какво се случва с Атанасова? Днес отмениля всички прегледи. Уж щеше да пише, за да се разберем за нови, но никаква реакция…

Наистина ли ги е отменила? Аз имам час за 8, но за сега никой не ми е звъннал.

Общи условия

Активация на акаунт