Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 239 469
  • 3 349
  •   1
Отговори
# 3 135
  • София
Срещу 3к, където е включен избор на екип имам претенции, досега на прегледи  не съм засичала въпросните специализанти и изведнъж те ще извършват интервенцията и то без надзор на лекар?
Самият доц. Марков изпадаше в потрес да работи с такива и изпращаше старшата да разговаря с тях.
Работила съм в токуда до това лято, в друго отделение и специализантите често объркваха при прием за какво са пациентите, пък дози на лекарства и тук говорим за редовни пациенти на терапия през 21дена, какво остава да се оставя на специализант да ми извърши операцията...
Благодаря, просто се потресох от коментарите във фб, че секциото довършвали специализанти, а лекарят дори излизал от залата, та има жени с възпаления и болежки след това.
Може би ще се насоча към друго ЛЗ.
Специализантите са завършили лекари… Не схващам какво ви притеснява в думата специализант. Лекар си е, който е завършил медицинското си пбразувание и специализира определени години след това!
Щом сте работили там значи знаете, че на операции присъстват и специализанти Simple Smile Няма смисъл да се обесняваме, защото и аз съм оперирана там 2 пъти и специализанти са присъствали явно няма как да се избегне. Колкото до лекар дали да присъства до края или не, аз също смятам, че трябва да присъства до края ама това се коментира и с него най-вече. Моята лекарка си е стояла до края и 2-та пъти. При други жени в реанимация разбрах, че при техните лекарка не е точно така. Явно обаче са съгласни и нямат против щом не са повдигали темата с тях

# 3 136
Момичета, това с присъствието на лекаря до края малко ме притеснява. Запазила съм час за д-р Нашар, тъй като нея ми препоръча следящия ме гинеколог, но терминът ми е март месец и знам, че някак си се случва през март да се раждат много бебета. А тя както е и завеждащ отделението, направо се чудя дали въобще ще присъства на раждането ми Sad Моля за мнения на раждали жени най-вече при д-р Нашар..

# 3 137
Здравейте!
Четох в сайта но не ми стана ясно - ако се следиш при лекар извън Токуда, но искаш да раждаш там кога е подходящо да се отиде за пръв път и можеш ли да си избереш лекар или произволно се назначава такъв? Също бих била благодарна за препоръки, чувала съм добри отзиви за д-р Атанасова.
Благодаря предварително!

# 3 138
  • София
А кои са лекарите които водят женска консултация в Токуда? И това от коя г.с. Става? Колко често са прегледите и на каква цена са? Някои още може да внесе яснота, ще се радвам. Имам час при доктор Велева чак на 04.01 и съм в 7 г с сега, но мисля че тя не води ЖК?

# 3 139
По каса преглеждат само няколко лекари: Колева, Кирилова, Евтимова (може да има и други, не съм сигурна). Повечето преглеждат само частно. За всеки лекар цената на първичния преглед е различна, а след това всеки ехограф е по 60 лева. Ако се следите частно, просто лекарят ви казва през колко време да ходите и какви изследвания да пускате. Има пакети, но не са особено популярни сред пациентките сякаш.

# 3 140
  • Wonderland
Здравейте!
Четох в сайта но не ми стана ясно - ако се следиш при лекар извън Токуда, но искаш да раждаш там кога е подходящо да се отиде за пръв път и можеш ли да си избереш лекар или произволно се назначава такъв? Също бих била благодарна за препоръки, чувала съм добри отзиви за д-р Атанасова.
Благодаря предварително!

Аз също бих искала да чуя нечий опит с тази ситуация.
Тепърва ще избирам лекар за следене, имам допълнително здравно от работа и затова обмислям следене в Токуда, но много ме стряскат коментарите за чакане с часове за предварително записан час. Затова и се чудя дали си струва от самото начало да ходя там или мога да се следя другаде и в някакъв момент да се прехвърля в Токуда.
Изобщо не съм запозната и всеки съвет ще ми е от полза!

# 3 141
Здравейте!
Благодаря предварително!

Тепърва ще избирам лекар за следене, имам допълнително здравно от работа и затова обмислям следене в Токуда, но много ме стряскат коментарите за чакане с часове за предварително записан час. Затова и се чудя дали си струва от самото начало да ходя там или мога да се следя другаде и в някакъв момент да се прехвърля в Токуда.
Следя се във Вита-2, но смятам да раждам в Токуда. Отказах се да съм от самото начало в Токуда именно заради чакането. Във Вита има много добри АГ, при които се чака по-малко.
Относно прехвърлянето в Токуда след това, там казват, че е най-добре последния тиместър или поне последните 2 месеца следенето да е при тях. Не че не приемат и родилки, които никога не са идвали там, но когато имат всички изследвания в базата данни, знаят историята на пациентката, са по-добре подготвени и информирани, за да вземат най-доброто решение за кокретната жена, това, вярвам, е най-важното за всички ни.
За добрите специалисти - Нашар, Атанасова и т.н. от сега свободните часове са за началото на Февруари. Точно днес питах. Също така питах и ми беше казано, че най-трудно се записва първия преглед, тъй като той се вместа в календара при първа свободна дата, но веднъж като си "захапал" някой лекар, вече проследяването там става по необходимия за пациентката график, а не по възможните свободни часове. Те си имат "вътрешен" график за тази цел, който е по-свободен, но именно за да може вече следящите се там жени да се вместват в него без да има компромис с времето - този график не е достъпен за записване на първоначани часове.

# 3 142
Чакането е досадно. Понякога до 4 часа тонове и преглед.

# 3 143
Здравейте, аз отидох в Токуда в 25 седмица, но ми казаха че и в 36 да бях отишла, нямало да ме върнат. Съгласна съм, че е по добре по отрано да се започне, за да се установи връзка с лекаря, да си се познавате, да знае историята на бременността. Някак по-сигурно ми е така. Иначе чака си се, минимум час два, но ако го приеме и се организира човек не е драма. Аз например отивам, регистрирам се, питам колко човека има преди мен да чакат, искам си уред от регистратурата, на който да ми позвънят като ми дойде реда, и в зависимост от часа и времето , отивам да обядвам/закусвам или да пия кафе. Нося си книга и времето минава по-неусетно. До нагласа е. Или изчакваш на диванчетата в зоната за изписване(пак с уред) , хем си наблизо, хем по-добре отколкото да се буташ на Регистратура.
Здравейте!
Благодаря предварително!

# 3 144
Аз съм раждала при доц. Нашар юни 2021 и сега предстои февруари. Питайте какво ви интересува конкретно. Нормално родих, изтекоха ми водите в 1 ч през нощта, обадих ѝ се и ми вдигна веднага, каза да ходя към болницата, така и направих. Вече като идете там ще направят преглед (ще измерят бебето, разкритие) и след това спрямо тези резултати ѝ се обаждат. Аз отидох с 4см и дефакто тя след 1 час беше в болницата при мен в залата през цялото време. Дефакто 2 часа от идването ѝ и родих, но беше..... много мил спомен ми остави цялото преживяване. Доц. Нашар е страхотен човек, който я е избрал, не е сбъркал. Чакам при нея с часове и сега, и тогава (през 2021), но щом вляза в кабинета и всичко ми минава.

Момичета, това с присъствието на лекаря до края малко ме притеснява. Запазила съм час за д-р Нашар, тъй като нея ми препоръча следящия ме гинеколог, но терминът ми е март месец и знам, че някак си се случва през март да се раждат много бебета. А тя както е и завеждащ отделението, направо се чудя дали въобще ще присъства на раждането ми Sad Моля за мнения на раждали жени най-вече при д-р Нашар..

# 3 145
Според мен за чакаме примерно 3,4 часа много пъти са виновни от регистратурата си мисля аз. Чакала съм час, час и половина ама не е чак толкова фрапиращо и не винаги.

# 3 146
  • Wonderland
Здравейте, аз отидох в Токуда в 25 седмица, но ми казаха че и в 36 да бях отишла, нямало да ме върнат. Съгласна съм, че е по добре по отрано да се започне, за да се установи връзка с лекаря, да си се познавате, да знае историята на бременността. Някак по-сигурно ми е така. Иначе чака си се, минимум час два, но ако го приеме и се организира човек не е драма. Аз например отивам, регистрирам се, питам колко човека има преди мен да чакат, искам си уред от регистратурата, на който да ми позвънят като ми дойде реда, и в зависимост от часа и времето , отивам да обядвам/закусвам или да пия кафе. Нося си книга и времето минава по-неусетно. До нагласа е. Или изчакваш на диванчетата в зоната за изписване(пак с уред) , хем си наблизо, хем по-добре отколкото да се буташ на Регистратура.
Здравейте!
Благодаря предварително!

О, не става дума за драма. Просто съм на работа и нямам възможност да излизам по 3-4 часа за преглед 😀
Благодаря ви!

# 3 147
Просто така се изразих, нищо лично 😊. И да, като работи човек е по-сложно. Аз лично не съм имала проблем, но не навсякъде е така, предполагам.
Здравейте!
Благодаря предварително!

О, не става дума за драма. Просто съм на работа и нямам възможност да излизам по 3-4 часа за преглед 😀
Благодаря ви!

# 3 148
Доц. Нашар е страхотна! Родих при нея преди месец. Свърши си работата безупречно! Професионалист от класа! Цяла бременност, а и сега след нея, винаги се е отзовавала на всеки мой въпрос и коментар. Единственият трудно записан час беше първият час в началото, когато разбрах, че съм бременна. Започна да ме следи от 9 г.с. После вече докторката ми казваше след колко време иска да ме види и винаги имаше часове, когато трябва. Чакането е доста преди преглед, но както казаха преди мен, щом влезнеш при нея, забравяш за всичко. Като една грижовна майка е, на която можеш да се довериш от първия ден. Успех! Simple Smile

# 3 149
Моят лекар беше др Колева.

Lola222 а кой е бил вашият лекар?
Milenahot, доколкото знам зависи при кой лекар искаш да запазиш час. За др Нашар и др Атанасова трябва на регистратурата на 5 ет, за другите може и на централната. Поне аз си запазих по телефона на централната за др Апостолова и нямах проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт