Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 239 476
  • 3 349
  •   1
Отговори
# 3 120
Искам да ви попитам, при прием се попълват документи, предполагам може да се откаже достъп на специализант или отказ те да извършват нещо върху мен, та съобразяват ли се с това или въпреки написаното ще се включат в шиенето?

# 3 121
Няма кой да ги стресне, да.
И за моята жалба ми се обади някаква по телефона защо съм била недоволна, нямало такова нещо, качеството било на високо ниво и служителите не си позволявали описаните от мен неща и ситуации.
  А и там явно всеки е човек на някой. Някаква 19 годишна кифла, която не е работила нищо и няма трудов стаж, да си позволява да се държи така и ръководството нищо да не прави, извинявай... Те като гледам и нон стоп имат обяви в джобс, явно и текучеството е страшно, ама за 900 лв толкова..

# 3 122
  • София
Искам да ви попитам, при прием се попълват документи, предполагам може да се откаже достъп на специализант или отказ те да извършват нещо върху мен, та съобразяват ли се с това или въпреки написаното ще се включат в шиенето?
Специализантите са си завършили лекари Simple Smile Съмнявам се да се съобразят, но пробвайте.

# 3 123
Аз не мисля, че питат дали искаш, а ти съобщават в документите. Тоест няма поле за тикване дали си съгласен или не, а има изброени неща, под които се подписваш, че си съгласен.

# 3 124

Няма как да се откаже, защото болницата е университетска.

# 3 125
Благодаря, просто се потресох от коментарите във фб, че секциото довършвали специализанти, а лекарят дори излизал от залата, та има жени с възпаления и болежки след това.
Може би ще се насоча към друго ЛЗ.

# 3 126
А винаги ли е така? Или въпрос на късмет..?

# 3 127
Аз родих преди месец със спешно секцио , и ме довърши специализант.Нямам никакви оплаквания, белега ми е едва забележим, възстанових се за няколко дни и всичко беше точно. Моето АГ наблюдаваше работата й през цялото време и я похвали, че е направила перфектно всичко. Не съм имала притеснения, дори когато взе да ме пуска упойката и казах, че усещам как ме шие, довърши много бързо и всичко беше наред.

# 3 128
Аз специализанти не съм видяла или не съм разбрала да има, но си спомням, че се подписах.

# 3 129
Момичета, за първи преглед при АГ в Токуда на главната регистратура ли да се запиша, или на 5-ия етаж? Имам път по друг повод там и предпочитам на място да си запиша прегледа.

# 3 130
Lola222 а кой е бил вашият лекар?
Milenahot, доколкото знам зависи при кой лекар искаш да запазиш час. За др Нашар и др Атанасова трябва на регистратурата на 5 ет, за другите може и на централната. Поне аз си запазих по телефона на централната за др Апостолова и нямах проблеми.

# 3 131
Аз не съм доволна от самата ми операция как протече. Анестезиолога беше ужасен - появи се за минута и изчезна някъде. Нито дума успокояваша, нищо. Нито имаше някой до мен, както съм чела, че е по принцип. А пък специализантите ми направиха супер болезнен преглед за разкритие след като ми сложиха упойката, но ПРЕДИ да ми подейства и въпреки че съвсем гласно казвам, че ме боли. Моята АГ няма общо и с 2те неща, но беше ужасно преживяване за мен.

# 3 132
  • София
Благодаря, просто се потресох от коментарите във фб, че секциото довършвали специализанти, а лекарят дори излизал от залата, та има жени с възпаления и болежки след това.
Специализантите са завършили лекари… Не схващам какво ви притеснява в думата специализант. Лекар си е, който е завършил медицинското си пбразувание и специализира определени години след това!

# 3 133
Специализантите са завършили лекари… Не схващам какво ви притеснява в думата специализант. Лекар си е, който е завършил медицинското си пбразувание и специализира определени години след това!

Коментарът не е отнесен към мен, но ще си позволя да добавя: страхотно, че има образование и се води лекар вече, няма проблем те да се учат (специализантите все още се учат, нищо че са по тапия доктори).. В утрешния ден някой трябва да поеме от сегашните. Ясно е също, че се подписваме на тези съгласия, но също е ясно че сме платили за избор на екип. Най-малкото, което може да се направи е лекарят, за който сме платили поне да не напуска залата докато не се увери, че "услугата" е предоставена на високо ниво.

# 3 134
Срещу 3к, където е включен избор на екип имам претенции, досега на прегледи  не съм засичала въпросните специализанти и изведнъж те ще извършват интервенцията и то без надзор на лекар?
Самият доц. Марков изпадаше в потрес да работи с такива и изпращаше старшата да разговаря с тях.
Работила съм в токуда до това лято, в друго отделение и специализантите често объркваха при прием за какво са пациентите, пък дози на лекарства и тук говорим за редовни пациенти на терапия през 21дена, какво остава да се оставя на специализант да ми извърши операцията...

Общи условия

Активация на акаунт