Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 239 008
  • 3 349
  •   3
Отговори
# 495
моите съболезнования но разбирасе че дължите това е частна болница , няма никакво значение как сте отишла там на крак или с линейка, плащате си. Ако не искате да плащате и имате здрави се кара в държавна болница

# 496
По спешност не, но това е частна болница, така че в случая - да, плаща се.
Предполагам документа е във вас - вижте си таксата обслужване, сестрински пост сигурно има, избор на екип.

# 497
Написали са само престой в реанимация, друго няма
При постъпването доктора предупреди, че има такса около 200лв. Ама около 200 лв не са 2000лв. В административния отдел не видяха да има нещо за плащане и казаха, че като била с линейка докарана не се дължи нищо. Звъняха някъде и се оказа, че сумата е доста голяма. Затова сезачудих

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 04:59 от Дали Или

# 498
  • София
Съболезнования. За съжаление за добър ден има такса и престоя е много скъп...

# 499
на *5544 спокойно се записват часове за Апостолова не знам каква е драмата Simple Smile Атанасова не приема нови пациенти
Аз току-що звънях на *5544 и ми казаха, че не могат да ми помогнат и да се свържа с АГ регистратура. От 2 дни им звъня и не мога да се свържа. Явно ще тр на място да се ходи…

# 500
  • sofia
АГ регистратурата прехвърля към централата на трето позвъняване. Аз им писах мейл и ми се обадиха до час. Опитай.

# 501
Здравейте, момичета, бихте ли ми казали по какъв нормален начин мога да си запиша час за женска консултация в Токуда? От три дни звъня на рецепция, от там  ме препращат да звъня на АГ, а от АГ-то въпросната госпожа ми казва да звъня на 02/403 4928, а аз говоря с нея точно по тази линия. Три пъти ме прати да звъня на този номер и трите пъти попадах на нея и накрая ми писна и затворих. Не ми се пътува чак до там лично, за да се запиша, но ако това е единствения начин в 21-ви век...явно ще се наложи. Искам да се запиша за д-р М. Атанасова или Апостолова, ако знаете някой друг добър моля за препоръки. Аз съм след инвитро и се водя рискова бременност, така че искам доктора да е добър. Благодаря!

Аз си записвам часове през сайта > https://acibademcityclinic.bg/tokuda/onlajn-uslugi/planirai-svoq-pregled Обаждат ми се в рамките на деня, за потвърждение.

# 502
  • София
Това е страхотно. Много благодаря

# 503
много странно нещо аз си се записвам без проблем , миналата седмица се записах в петък. В крайна сметка се отказах да раждам в токуда де, но се записах

# 504
  • София
А защо се отказа в край на сметка? Някакъв проблем с лекарите ли и какво избра ако разбира се искаш да споделиш?

# 505
  • София
И аз съм в голяма чуденка къде да раждам. Вецев е голямо сладурче, ама в Шейново хич не ми се ходи. Три пъти съм влизала в операционната в ТОкуда и някак се чувствам като у дома си:stuck_out_tongue_closed_eyes:

# 506
не с лекарите никакъв проблем Simple Smile говорих си с доктора който ме следи ( Вецев ) питах гт за абсолютно всичко което ме притеснява , разбрахме се. Малко ме е страх разбирасе ( заради кофти преживявания ) но доктора предлага да пробваме естественно раждане ( нищо че имам терапия за тромбофилия и два пъти увита пъпна ) от нея най мее страх де . И ако има нещо тогава секцио. Чувствам го добре самия човек и реших че не мога да усетя същото с последния момент в нов лекар. Имам час при Богданова за секцио но ще звъня да го отменям защото тотално не ме изкефи това мятане на отговорности с терапия , на една поема терапията на мен не.Праща ме при Минкова тя обратно при Богданова, определено Богданова ме лъже че детето ми нее увито , то дори по нейните 3д снимки си се вижда , защо ме лъже не знам. Бебето ми е доста по голямо от това което тя мери , кво мери точно нее ясно ( то ще се разбере като се роди де ) но ще раждам 3 седмици преди термин просто защото иначе ще родя някой слон сигурно.
Та малко безодговорно подходи тя.Общо взето , колкото да ме вземе. Не се опита в нищо да ме успокои или убеди. На Вецев споделих страховете си от секцио , от болката при естественно раждане ( заради раждания при аборти ) той ме успокои че ще направи всичко за да не ме боли така брутално и дет се вика ако видя че не издържам само щракам с пръст и правим секцио.Важна е психиката ми.И реших че в тоя срок в последния момент не мога да търся нов лекар и да се лутам Simple Smile
Имах опасения относно храната в шейново и ковид ( нали имам алергия ) Вецев каза че специално за мен ще се носи когато и както се налага от съпруга ми .Все пак не мога да ям и в кафето дори.
За бебето имах страх заради скъсани шишета и дрехи , каза ми да си взема шишета и стерелизатор и да не се напрягам , наясно е че е драма с това.
И така Simple Smile

# 507
Въпрос към момичетата, раждали секцио в Токуда - след операцията бият ли ви инжекция за разреждане на кръвта и колко пъти? Дават ли компресивни чорапи да обуете? Доколкото разбрах, това с чорапите в чужбина е стандартно след секцио, разбрах че и в Щерев го практикували.

# 508
Чорапмте за мен са абсолютно задължителни и даже не знам дали е редно да се пита , аз имам назначение от съдов за чорапите , а инжекцията се бие не всякъде , независимо в токуда или не

# 509
Бие се фраксипарин всяка вечер, а чорапи не са ми предлагали, но не съм питала, защото не съм имала нужда.

Общи условия

Активация на акаунт