Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 236 658
  • 3 349
  •   1
Отговори
# 480
  • sofia
Дано след Нова година няма промени в цените Simple Smile.
Актуалните цени са полезни, благодаря за поста.

# 481
Благодаря ви за информацията. Направо не знам мога ли да ги преживея тези 2-3 часа чакане за всеки преглед. Таткото ще трябва да си взима отпуск всеки път, а ако не, не знам как бих ходила с малко дете. Той е фурия. Може би ще видя опциите направо за раждане там, а проследяването в някой частен кабинет за по-спокойно….

# 482
  • София
Мисля, че някои от тях си имат частни кабинети. Нека момичетата тук кажат. Примерно Апостолова не знам да има или поне не ме е викала в него.

# 483
Колева, която следи по ЗК в Токуда, си има и частен кабинет и аз през цялата бременност го посещавах него без абсолютно никакво чакане. Така че това също е вариант. Поне аз лично исках АГ, при която ще раждам, да ме познава добре и да ме е следяла от самото начало.

# 484
  • София
Здравейте,

от години ходя при д-р Апостолова, сега съм в 4-я месец и продължавам да ходя при нея, в момента няма частен кабинет, имаше преди години в Студентски град, но отдавна работи само в Токуда.. Аз съм много доволна от нея, мога да кажа, че помни много добре точно кой..  Силно я препоръчвам Simple SmileSimple Smile
Парите в Токуда не са малко, но все пак си заслужават!

# 485
някой който е правил тест за алергия към упойки ? как точно се случват нещата ? тряьва да щапиша час за алерголог или какво точно ?

# 486
някой който е правил тест за алергия към упойки ? как точно се случват нещата ? тряьва да щапиша час за алерголог или какво точно ?

Bochinka, аз съм си правила тест за алергия към упойки заради гинекологична операция, която трябваше да е под пълна упойка. Посетих д-р Златко Димитров в Токуда със записан час. Тестът беше кожен с одраскване, стоиш около 20-тина минути (ако правилно си спомням) и се отчита резултат.

# 487

Bochinka, ако заради раждане секцио питаш. Днес бях при Богданова, изрично я питах, защото преди 7 години ми искаха. Каза да не правя тест и че не го изискват за секциото.

# 488
Бях съвсем наскоро при алерголог в Токуда по ЗК, записах час по телефона. Плаща се 50лв извън прегледа за самия тест.
На прегледа доктора ти надрасква ръката, слага препаратите и те праща отвън да изчакаш 20ина минути. След което те вика обратно и отчита резултата.

И между другото аз имам няколко пълни упойки и никакви алергии досега в живота ми, освен към пчелен прашец и излязоха разни неща от този тест, който направих. Така че според мен не е излишен. Сега ще пия хапчета преди секциото, ще ми бият и урбазон. Better safe than sorry, нали така?

# 489
да записах се при Златко , аз съм ходила при него .
Лано нее късно че е баш преди раждането , заради епидуралната искам , имам пълни упойки много не съм имала проблем ама знам ли как ще е другата

# 490
Здравейте, момичета, бихте ли ми казали по какъв нормален начин мога да си запиша час за женска консултация в Токуда? От три дни звъня на рецепция, от там  ме препращат да звъня на АГ, а от АГ-то въпросната госпожа ми казва да звъня на 02/403 4928, а аз говоря с нея точно по тази линия. Три пъти ме прати да звъня на този номер и трите пъти попадах на нея и накрая ми писна и затворих. Не ми се пътува чак до там лично, за да се запиша, но ако това е единствения начин в 21-ви век...явно ще се наложи. Искам да се запиша за д-р М. Атанасова или Апостолова, ако знаете някой друг добър моля за препоръки. Аз съм след инвитро и се водя рискова бременност, така че искам доктора да е добър. Благодаря!

# 491
Здравейте, момичета, бихте ли ми казали по какъв нормален начин мога да си запиша час за женска консултация в Токуда? От три дни звъня на рецепция, от там  ме препращат да звъня на АГ, а от АГ-то въпросната госпожа ми казва да звъня на 02/403 4928, а аз говоря с нея точно по тази линия. Три пъти ме прати да звъня на този номер и трите пъти попадах на нея и накрая ми писна и затворих. Не ми се пътува чак до там лично, за да се запиша, но ако това е единствения начин в 21-ви век...явно ще се наложи. Искам да се запиша за д-р М. Атанасова или Апостолова, ако знаете някой друг добър моля за препоръки. Аз съм след инвитро и се водя рискова бременност, така че искам доктора да е добър. Благодаря!

Здравейте,

Аз се следя при д-р Атанасова, но тя за момента не приема нови пациенти до края на декември месец.
Единственият начин, който при мен работи и то понякога е да се свържете на посоченият от вас телефон към 08:00ч. сутринта и да звъните настоятелно. Ако имате успех, може и да успеете.

# 492
на *5544 спокойно се записват часове за Апостолова не знам каква е драмата Simple Smile Атанасова не приема нови пациенти

# 493

Препоръчвам Д-р Апостолова. Аз се следя при нея и съм след инвитро. Късмет.

# 494
Здравейте, моля ако някой е запознат или минал през това да каже дали е нормална следната ситуация - Баба ми постъпва в Токуда по спешност, закарана с линейка на спешна помощ. Първата вечер е в неврохирургия от втората в реанимация. Там остава 13 дни и почина. Когато отидохме за документите ни накараха да платим 1950лв за престоя и в реанимацията, там се били ползвали по-скъпи лекарства. Та се чудя това нормално ли е? Закаран човек по спешност дължи ли пари за това?

Общи условия

Активация на акаунт