Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 239 436
  • 3 349
  •   2
Отговори
# 3 060
Здравейте, как изобщо си запазвате час за преглед при гинеколог в болницата? Звъня на номера на регистратурата на АГ отделението 02/4034928, но никога не вдигат... Вече трети ден се опитвам през определен интервал, но безуспешно....

Имам абсолютно същият проблем! Изключително изнервящо! Аз си записах час през онлайн модула, но реално не съм сигурна, че имам час! Исках да проверя това, но никой не вдига! Също така там не фигурират всички лекари.

# 3 061
За записване на час, аз се обадих рано сутринта към 8 на телефона на самата болница и си казах за кой лекар. Не съм звъняла специално на тази регистратурата.
Иначе и аз съм при др Апостолова, за сега съм много доволна, с тромбофилия съм и аз. Винаги гледа кръвотока, поддържаме връзка по вайбър, до сега винаги ми отговаря на въпросите.

# 3 062
  • София
В момента проучвам къде да си следя бремеността. Чудя се между Майчин дом (родих там преди 7г) и Токуда. От Майчин дом нямам забележки, но забелязвам, че една голяма част от специалистите са се прехвърлили в Токуда. Може би клоня повече към Токуда, но имам едно притеснение:

Две мои познати раждаха там преди година и половина. И двете ги задържаха по-дълго след раждането, понеже бебенцата имаха някаква инфекция. Та това, което ме притеснява е - възможно ли е да се касае за някакви вътреболнични инфекции? Или е просто съвпадение? Някой друг имал ли е подобен случай?

Благодаря

То това, че някой има инфекция не означава, че с всеки пациент ще е така. Токуда е добра за раждане, но за следене ще ви се изпилят нервите от чакане Simple Smile

# 3 063
Лошото е че централна регистратура не дава часове за всички АГ лекари.. примерно за доц. Нашар ми казаха, че трябва да си звънна на АГ регистратурата 🤷🏼♀

За записване на час, аз се обадих рано сутринта към 8 на телефона на самата болница и си казах за кой лекар. Не съм звъняла специално на тази регистратурата.
Иначе и аз съм при др Апостолова, за сега съм много доволна, с тромбофилия съм и аз. Винаги гледа кръвотока, поддържаме връзка по вайбър, до сега винаги ми отговаря на въпросите.

# 3 064
Следенето на бременността там е свързано с голямо чакане, и не става дума за един час чакане. При мен поне 4 часа е нормата вече, най-малко час съм чакала. Предполагам има значение и при кой лекар си се записал и колко натоварен е той/тя.

# 3 065
Следенето на бременността там е свързано с голямо чакане, и не става дума за един час чакане. При мен поне 4 часа е нормата вече, най-малко час съм чакала. Предполагам има значение и при кой лекар си се записал и колко натоварен е той/тя.

Здравейте,
Аз съм в началото на бременността си (14г.с.) и за момента съм била на прегледи само на частно. Докторът ми каза, че е добре да се следя и по ЗК. Искам да опитам в Токуда, но това чакане е ненормално. Flushed
Защо се получават такива забавяния? Единствената причина, която за мен е основателна, е ако лекарят е влезнал в раждане. Но защо иначе се чака с часове?
Също така как извинявате това отсъствие с часове пред работодателя?

# 3 066
Не при всички АГта се чака толкова, но при доц. Нашар и д-р Атанасова винаги е с някакви големи опашки. Причините са много, но най-вече че така нагъчват прегледите през 10 минути, че няма накъде… А като си бременна, тези 10 минути за нищо не стигат. Да не говорим, че при някои лекари има голям наплив на пациенти, плюс извънредни случаи и то става 🫣

Аз се следях и по ЗК при д-р Кирилова и при нея най-много един час съм чакала, докато не се научих да си запазвам ранни часове - примерно в 8:30. Тогава чакането е по-малко, защото точно са започнали и още няма голямо натрупване.

А след като си уведомила официално за бременността, работодателят е задължен да те пуска за всякакви прегледи, дори и да закъснееш, без да трябва да отработваш. Аз лично си избирах ранни часове за да ми е минимално закъснението на работа.

# 3 067
Не при всички АГта се чака толкова, но при доц. Нашар и д-р Атанасова винаги е с някакви големи опашки. Причините са много, но най-вече че така нагъчват прегледите през 10 минути, че няма накъде… А като си бременна, тези 10 минути за нищо не стигат. Да не говорим, че при някои лекари има голям наплив на пациенти, плюс извънредни случаи и то става 🫣

Аз се следях и по ЗК при д-р Кирилова и при нея най-много един час съм чакала, докато не се научих да си запазвам ранни часове - примерно в 8:30. Тогава чакането е по-малко, защото точно са започнали и още няма голямо натрупване.

А след като си уведомила официално за бременността, работодателят е задължен да те пуска за всякакви прегледи, дори и да закъснееш, без да трябва да отработваш. Аз лично си избирах ранни часове за да ми е минимално закъснението на работа.

Да, определено съм съгласна, че посочените лекари са с може би най-препълнените графици, отделно че много често има хора, които са с лични уговорки с лекарите и натрупването става още по-голямо. Иначе е ясно, че ако има секцио ще има и забавяне по-голямо, но напоследък имам чувството, че и на рецепция дублират часовете. Аз лично в понеделник бях свидетел на случай, в който за 12 часа на обяд имаше записани 3-ма човека за Атанасова.
Може би ако се избере наистина лекар, който е достатъчно добър, а те всички там са такива, но наистина Атанасова и Нашар са със страшно заети графици.

# 3 068
  • София
Да оставим чакането за АГ, но като ви забравят на тонове и отклечите още 1 час е много забавно Simple Smile И това не е единичен случай!

# 3 069
  • Sofia
Здравейте,
Може ли някой да ми препоръча гастроентеролог в Токуда? Става въпрос за колоноскопия. Имам записан час за д-р Садъкова, но не откривам много информация за нея.

# 3 070
Ако преносиш бебето се ходеше всеки ден на тонове нали? А колко се плаща, отново ли 40лв.

# 3 071
Момичета, имате ли представа, за да взема 45-дневен болничен, точно на датата ли трябва да отида и го издават само от кабинет или може и от регистратурата? Аз в момента съм в майчинство втора година, но следващия ми преглед е дни преди да започне 45-дневния. Дали биха могли да ми го издадат тогава, за да не се налага да чакам няколко дни след това отново?

# 3 072
Здравейте, въпроса ми е към дами, на които предстои раждане в болницата. Искате ли таткото да присъства и какво мислите за политиката на болницата да не допуска придружители?
На мен честно казано ми идва малко в повече, защото е необосновано. Навсякъде другаде дават придружители, каквито са и световните препоръки. Има на разположение тестове и ваксини. Най-малкото при двойка или семейство, които живеят заедно, най-вероятно ковид статусът на двамата е еднакъв. Имам чувството, че легнаха на тази удобна кълка с ковида и изобщо не им се занимава с татковци. Но за мен за тази цена нивото на услугата трябва да е по-добро.
Първото си дете родих април 2020, тогава всички бяхме шашнати от тоя ковид, бащата си видя детето на 7-я ден като ни изписаха. Гледахме се през стъклото на вратата, даже не можах да го прегърна. Но за 3 години нищо да не се е променило ми се вижда малко странно. Не знам и аз жалба ли да пиша... Има ли и други с такова мнение или ви се вижда нормална тази политика?

# 3 073
Здравейте, въпроса ми е към дами, на които предстои раждане в болницата. Искате ли таткото да присъства и какво мислите за политиката на болницата да не допуска придружители?
На мен честно казано ми идва малко в повече, защото е необосновано. Навсякъде другаде дават придружители, каквито са и световните препоръки. Има на разположение тестове и ваксини. Най-малкото при двойка или семейство, които живеят заедно, най-вероятно ковид статусът на двамата е еднакъв. Имам чувството, че легнаха на тази удобна кълка с ковида и изобщо не им се занимава с татковци. Но за мен за тази цена нивото на услугата трябва да е по-добро.
Първото си дете родих април 2020, тогава всички бяхме шашнати от тоя ковид, бащата си видя детето на 7-я ден като ни изписаха. Гледахме се през стъклото на вратата, даже не можах да го прегърна. Но за 3 години нищо да не се е променило ми се вижда малко странно. Не знам и аз жалба ли да пиша... Има ли и други с такова мнение или ви се вижда нормална тази политика?

За мен е нормално. Родих преди месец. И не  е само Ковида, всеки втори е с хрема и кашлица, ларингити. Ако види бебето и го зарази с нещо, а после го сложат в бокса с останалите бебета. Това е риск който правилно искат да избегнат. Затова и като сте в отделението ще ви казват да си носите маската.

Ако искате да присъства и занижен контрол може да идете в някоя от малките лъскави частни болници с псевдо неонатология.

# 3 074
  • София
Подкрепям политиката на болницата за ограничаване на достъпа на външни лица в отделението. Колкото по-малко излишни рискове, толкова по-безопасно е за мъничетата.

Общи условия

Активация на акаунт