Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 236 307
  • 3 349
  •   2
Отговори
# 3 240
Здравейте! Следя темата, тъй като скоро ми предстои раждане в Токуда. Бях на преглед на 04.01.2023 г. и се оказа, че имат промяна в ценоразписа от 01.01.2023 г. Според информацията от сайта им, раждане (нормално или секцио) вече е 4350 лв.
Знаете ли дали е вярно?
Предварително благодаря!

# 3 241
На предната страница има споделен ценоразпис Simple Smile

Здравейте! Следя темата, тъй като скоро ми предстои раждане в Токуда. Бях на преглед на 04.01.2023 г. и се оказа, че имат промяна в ценоразписа от 01.01.2023 г. Според информацията от сайта им, раждане (нормално или секцио) вече е 4350 лв.
Знаете ли дали е вярно?
Предварително благодаря!

# 3 242
3 поста преди вашия има качен ценоразпис. Върнете се на предната страница.

# 3 243
Знаете ли дали е вярно?
Предварително благодаря!
Това е новият:

# 3 244
  • София
Явно всяка година си ги вдигат и в началото на предната ги увеличиха. Сигурно са вдигнали и цените за прегледи и тонове…

# 3 245
Тоновете са 45лв, прегледите също са вдигнати, но е от значение и дали ви преглежда доцент или не, някъде около 30лв са нагоре.

# 3 246
30 лв е разликата на цената между доц. и д-р, или с 30 лв са увеличени прегледите?
Тоновете са 45лв, прегледите също са вдигнати, но е от значение и дали ви преглежда доцент или не, някъде около 30лв са нагоре.

# 3 247
Разлика в цените при преглед от доц. Нашар и лекар винаги е имало, но с колко не мога да кажа.
За моят АГ разлика преди НГ и сега е 30лв.

# 3 248
Здравейте, и аз ще се изкажа по въпросите в последните няколко страници. Относно дамата, която пита дали комуникацията е лесна с доц. Нашар по време на бременността - да, ако не ми вдигне на момента, връща обаждане до час, два, включително в неделя. Отговаря ми в рамките на същото време, коментираме резултати от изследвания по вайбър, като последните два пъти ѝ писах и тя директно ми звънна, за да говорим. Втора бременност следя при нея и имам едно раждане при нея (нормално). По време на престоя ми в болницата (3 дни) през 2021 година, когато раждах, не е идвала да ме посещава, но пък беше много мило, когато отидох с бебето си на контролен преглед и тя ме помоли да я гушне и да ѝ пращам снимки. Дразни ме единствено, че всеки път обяснявам за себе си разни неща, не ме запомня, но пък ѝ имам 100% доверие за решенията, които взима, относно мен и бебето ми.

Относно престоят в болницата, всеки път, когато носех бебето ми за смяна, го сменяха пред мен директно, но ако наближаваше часът за обща смяна, ми казваха да я оставя и че ще я сменят след малко, заедно с другите бебета. Носех я често и за смяна на чаршафчето, тъй като повръщаше и беше мокро, отново го сменяха на момента пред мен. И на последно място, както каза бътърфлай, направо я заливаха с олио, когато сменяха памперс и също не съм виждала при всяка смяна да я мият, по-скоро с мокри кърпички я чистеха всеки път. Но това беше през 2021.

# 3 249
Момичета, колко често ви измерват шийката и колко често ви правят ехограф след 30г.с.?

# 3 250
Шийката я измервахме всеки път, към 32-33 седмица вече започнахме прегледи през 2 седмици.

Момичета, колко често ви измерват шийката и колко често ви правят ехограф след 30г.с.?

# 3 251
На абсолютно всеки преглед д-р Атанасова ми мереше шийката, от самото начало на бременността чак до края.

# 3 252
  • София
Веднъж са мия измервали на мен

# 3 253
И на мен д-р Атанасова ми я измерваше на всеки преглед от самото начало до края. Следях се успоредно на друго място по каса и въпреки че всеки път имаше ехограф, шийката не ми беше измерена нито веднъж. Ако не ходех при д-р Атанасова от самото начало, скъсената ми шийка щеше да бъде изпусната и не ми се мисли какъв щеше да е изходът от бременността.

От 20та седмица нататък аз ходех през 2 седмици на ехограф при д-р Атанасова, предполагам, че при не-рискова бременност, някъде след 30 г.с. започва да се ходи през 2 седмици. Явно все пак зависи и от лекаря колко често ще ви викат и колко често (или изобщо) ще измерват шийката.

# 3 254
Здравейте,някой има ли представа дали все още дават подаръчна чанта при изписването?

Общи условия

Активация на акаунт