Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 236 292
  • 3 349
  •   1
Отговори
# 3 270
Тази цена в сайта за 4000 и нещо, самото раждане ли е или и престоя,упойката и тн? Малко са се уляли май. Много исках да раждам там някой ден ,но не знам с тези цени.Confused

# 3 271
Тази цена в сайта за 4000 и нещо, самото раждане ли е или и престоя,упойката и тн? Малко са се уляли май. Много исках да раждам там някой ден ,но не знам с тези цени.Confused

Това да не е за неосигурени? Няколко страници назад има ценоразпис.

# 3 272
Цената е за раждане, неонатален пакет за бебето, стая(цената е на ден) и припознаване, ако нямате брак.
Ако е естествено раждане за три нощувки излиза 3600лв, секциото си е над 4к, но го смятам със самостоятелна стая.

# 3 273

Някой качи следния ценоразпис от Януари 2023 няколко страници назад (вие кой ценоразпис гледате? Може ли линк?):

# 3 274
Имаше линк за сваляне през страницата на Токуда и там го видях. Вижте през сайта им, защото е на пдф. Ако е към 3600 ще в супер,че като видях 4+ ми стана лошо

# 3 275
Аз ли правя криви сметки дори да е секцио нали 1870 + 890+66+ 3 по 280 + една нощувка преди това 175 / май преди секцио няма единични стаи/ е 3851лв, което не е над 4 хиляди. А ако е двойна стая е 3600 някъде. Реално разликата между секцио и нормално е една нощувка, която да речем кръгло е 200лв, не виждам от къде да идва по голяма разлика

# 3 276
Преди секцио има единични стаи, въпросът е какво ще има налично.

# 3 277
Гледала съм явно за неосигурени! Пак към 3600 е доста,но поне за мен.
Искам да питам има ли мами в темата,които са имали раждане там с усложнения? Как се справиха? Миналият път имах кръвоизлив и търся добра болница с ресурси да се справи,ако пак се случи.

# 3 278
Имаше линк за сваляне през страницата на Токуда и там го видях. Вижте през сайта им, защото е на пдф. Ако е към 3600 ще в супер,че като видях 4+ ми стана лошо
Да, мисля, че става въпрос за неосигурени - поне така тълкувам написаното в този ценоразпис, в който раждането е 4350 лв.: https://acibademcityclinic.bg/docs/librariesprovider2/ceni/cenor … ?sfvrsn=f9aef35_1

# 3 279
Първият преглед е по-скъп, защото се запознава с всички детайли около бременността. Включва ехограф. Преди беше 130, последващите по 70(мисля) . Явно е вдигнат с 30 лв. Живот и здраве, пак бих раждала при нея.

Миналата седмица имах преглед и ехограф при Доц. Нашар (първи преглед при нея), и платих 160 лв. за всичко. Не знам дали вътре влиза ефографът или това е просто цената на прегледа при Доц. Нашар без да са ми таксували ехограф....

# 3 280
Първият преглед е по-скъп, защото се запознава с всички детайли около бременността. Включва ехограф. Преди беше 130, последващите по 70(мисля) . Явно е вдигнат с 30 лв. Живот и здраве, пак бих раждала при нея.

Миналата седмица имах преглед и ехограф при Доц. Нашар (първи преглед при нея), и платих 160 лв. за всичко. Не знам дали вътре влиза ефографът или това е просто цената на прегледа при Доц. Нашар без да са ми таксували ехограф....
Ако сте раждала секцио при нея, бихте ли споделила дали тя ви заши или някой друг?

# 3 281
За следилите се и раждали при Нашар, в коя седмица се обсъжда метода на раждане и също така дали и при естествено и секцио си го извършва докторката?

# 3 282
Естествено родих, но тя си ме заши. През цялото време тя беше с мен по време на раждането.

Ако сте раждала секцио при нея, бихте ли споделила дали тя ви заши или някой друг?

# 3 283
За следилите се и раждали при Нашар, в коя седмица се обсъжда метода на раждане и също така дали и при естествено и секцио си го извършва докторката?
По време на моята консултация с нея миналата седмица, я питах точно това - кога е крайният срок за решаване на вида родоразрешение и тя каза, че 34 г.с.

# 3 284
Хммм, интересно.. На мен ми каза 36 г.с.

По време на моята консултация с нея миналата седмица, я питах точно това - кога е крайният срок за решаване на вида родоразрешение и тя каза, че 34 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт