Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 19

• 71 343
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
На мен ми препоръча https://bioclinicnaturals.com/en-us/product/opti-ova доктора.Струва към 300 лв за 1 месец, но не съм много сигурна има ли смисъл от тях.

Бях чувала положителни отзиви за пшеничена трева.Мога да потвърдя че в месеца в който я пиех извадиха две качествени яйцеклетки.Не знам дали е повлияло.

# 76
На мен ми препоръча https://bioclinicnaturals.com/en-us/product/opti-ova доктора.Струва към 300 лв за 1 месец, но не съм много сигурна има ли смисъл от тях.

Бях чувала положителни отзиви за пшеничена трева.Мога да потвърдя че в месеца в който я пиех извадиха две качествени яйцеклетки.Не знам дали е повлияло.

На прах или на таблетки взимахте. Ще споделите ли и как ги приемахте. Благодаря ви предварително

# 77

Здравейте, съставките в този Bioclinic са всъшност една част от тези, препоръчани от Денис в темата за добавките. Може би ще има някакъв минимален ефект, но ако се пият отделно разпределени и в необходимите часове, вероятно ефекта ще е по-голям.
А тази пшеничена трева дали има глутен?

# 78
Момичета, тези от вас, които са правили надраскване и биопсия на маточна лигавица, моля препоръчайте ми клиника. Попълних онлайн въпросника на надежда за запазване на час още миналата седмица, още не са се обадили. Предвид, че ще правя само тази процедура (без инвитро) ми се иска да стане по-бързо. Благодаря ви предварително.

# 79
Момичета, бих искала да чуя мнения и впечатления за клиника Gyno life в Кипър и др Мурат Онал. Направи ми впечатление, че няма почти никакви коментари за тях, което много ме усъмнява, тъй като в Бг мама има коментари за много клиники и доктори, но за тази почти нищо. Моля да споделите и ако е възможно да се създаде нова тема, в която момичета, които са били техни пациенти да споделят мнения. Интересува ме дали в случай на неуспех с ДЯ, търсят причината за това или просто предлагат пореден опит. Проучвам клиники , които работят с ДЯ и бих искала мнения на пациенти, а не на посредници от Турмед Сървисис. Предварително ви благодаря!

# 80
Аз най-хубави мнения съм чела за Biotexcom в Украйна. Познавам забременели там, но нямам нито личен опит, нито информация понеже още се боря с мои я.
Темата нещо заглъхна. Къде сте, момичета? Дано се спотайвате бременни. GrinningHug
Имам и аз едно въпросче. Как ви се вижда връщане на 4 ембриона наведнъж? При ИЯР и възраст 42 години май не е толкова лошо като идея. Мислех да ги разделя на 2 трансфера по 2 ембриона, но според док така само губя ценно за моите години време. Според него по-добре да ги връщам наведнъж, че ако не стане сега е момента да вадя още, а не след 6 месеца или година.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 14:49 от *Bobby*

# 81
Аз най-хубави мнения съм чела за Biotexcom в Украйна. Познавам забременели там, но нямам нито личен опит, нито информация понеже още се боря с мои я.
Темата нещо заглъхна. Къде сте, момичета? Дано се спотайвате бременни. GrinningHug
Имам и аз едно въпросче. Как ви се вижда връщане на 4 ембриона наведнъж? При ИЯР и възраст 42 години май не е толкова лошо като идея. Мислех да ги разделя на 2 трансфера по 2 ембриона, но според док така само губя ценно за моите години време. Според него по-добре да ги връщам наведнъж, че ако не стане сега е момента да вадя още, я не след 6 месеца или година.
Здравей, аз също съм на 42 г. и декември ми е 4-та пункция на ЕЦ по Фонда. Решила съм да връщам 4 ембриончета наведнъж, пък каквото сабя покаже! Притеснявам се, че трансфера ще ми се падне непосредствено преди Коледа, а баща ми живее в друг град, самичък и хич не ми се иска да го оставям сам  и сега умувам: дали да не го отложа за след Нова година и да замразява и четвъртото  или да ги връщам след пункцията?
Доц. Русев ми препоръчва преди трансфера вливане на Интралипид, а д-р Баев не го препоръчва. Терапията, която д-р Русев ми препоръчва изцяло се препокрива с изписаните от д-р Баев лекарства, но за този Интралипид са на различно мнение. Имам леко завишени НК клетки и риск от тромбофилия. И пак се чудя кой да послушам . Някакви съвети?

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 11:54 от Book_79

# 82
Имам и аз едно въпросче. Как ви се вижда връщане на 4 ембриона наведнъж? При ИЯР и възраст 42 години май не е толкова лошо като идея. Мислех да ги разделя на 2 трансфера по 2 ембриона, но според док така само губя ценно за моите години време. Според него по-добре да ги връщам наведнъж, че ако не стане сега е момента да вадя още, я не след 6 месеца или година.
И аз мисля че е по-"добре да ги върнеш, недей да губиш време. Може ли да попитам какво е качеството на ембриони те. И момичета как сте с МЦ забелязвати ли някакви изменения?

# 83
Боби ако кажеш какво е качеството на емброните ще ти дадем съвет.

# 84
  • София
Аз върнах пет еднакви на външен вид ембриона, роди се едно дете.
Ако няма проблем за износване евентуално на близнаци не виждам смисъл да ги делиш на по два.

# 85
Не знам какво е качеството. Замразени са на 3ти ден. Като са ми звъняли са ми казвали, че се развиват добре и не са казвали да имат забележки. Аз имам лоша история и затова нямам много надежда. Имам 1 мисед в 10 г.с. заради тризомия на плода, 1 трансфер с отрицателен резултат, 4 ембриона недостигнали до ден 5 /но пък са вадени на 4-5 ден от МЦ и се надявам да не са критерий/, 1 изследван с ПИД бластоцист, който беше небалансиран. След всичко това решихме да замразяваме на 3ти ден.
Сега си погледнах документите. 3 от ембрионите са замразени на 8 клетки, 1 е бил на 9 клетки при замразяването. Последният път правихме и зона селекция на мъжкия материал. ММ е с нормозоспермия. Концентрация и подвижност са супер, нормалните форми във всеки ембриологичен доклад след пункция са между 7 и 10%.
Предполагам, че оценка се прави на бластоцисти.

# 86
Не знам какво е качеството. Замразени са на 3ти ден. Като са ми звъняли са ми казвали, че се развиват добре и не са казвали да имат забележки. Аз имам лоша история и затова нямам много надежда. Имам 1 мисед в 10 г.с. заради тризомия на плода, 1 трансфер с отрицателен резултат, 4 ембриона недостигнали до ден 5 /но пък са вадени на 4-5 ден от МЦ и се надявам да не са критерий/, 1 изследван с ПИД бластоцист, който беше небалансиран. След всичко това решихме да замразяваме на 3ти ден.
Сега си погледнах документите. 3 от ембрионите са замразени на 8 клетки, 1 е бил на 9 клетки при замразяването. Последният път правихме и зона селекция на мъжкия материал. ММ е с нормозоспермия. Концентрация и подвижност са супер, нормалните форми във всеки ембриологичен доклад след пункция са между 7 и 10%.
Предполагам, че оценка се прави на бластоцисти.

Не се чуди, направи си трансфера, не отлагай. Ако можеш извади и замрази, за да имаш. Bobby взимаш ли нещо за  подпомагане качеството на яйцеклетките...

# 87
По разсъжденията на моя доктор и от дългогодишния ми опит , и четири инвитро процедури бих казала, че е по- добре да ги трансфериран два по два. Аз така мисля. Всичко се случва , да не казвам голяма дума, но може да настинеш след трансфер, сега стоя Ковид, може да имаш стрес или нещо друго.... И така ако не си улучила точния момент на нагласа и организъм.
Ще имаш втори шанс.

# 88
В Украйна, където имат една от най-добрите успеваемости и то с Я от донорки на по 20 и няколко години, връщат по 4. Според мен на това също се дължат успехите им.

# 89
  • София
Според мен и 4-трите ембриончета са ти добри, аз лично бих ги сложила 2 × 2 така ще имаш по голям шанс ако нещо непредвидено се случи и попречи на успеха. Като зная с колко зор и мъка ги събра това ти отне доста време аз лично на твое място не бих ги сложила наведнъж, но все пак решението е твое.
Каквото и да решиш пожелавам ти успех още от първия път Hands Pray Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт