Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 19

• 71 411
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
Пепита, не остана до теста, стискам силно всички палци и се моля за трицифрено ЧХГ! ❤️ ❤️ ❤️ Дай тон за песен на цялата ни група! 🙏🙏🙏

# 421
Здравейте, момичета Yum Имам налични 7 кутии Пролутекс, купувани миналата година от Турция. Ако някой има нужда, ще се радвам да помогна Yum

# 422
Момичета, имате ли впечатления от доктор
Македонова /клиника Адела/ при пациентки с ИЯР. Какъв протокол назначава, как е протекло при вас.

Благодаря ви от сърце.

# 423
Македонова /клиника Адела/ при пациентки с ИЯР. Какъв протокол назначава, как е протекло при вас.

Благодаря ви от сърце.
Първият ми опит беше при нея. Тогава на 38 с АМХ 1.13 ми приложи стимулация с високи дози гонал по дълъг протокол и след седмица стимулация нямаше и един фоликул. Бъдете внимателна с тази жена (трудно ми е да я нарека лекар) и премислете добре. Като цяло отношението й е високомерно и студено.

# 424
  • гр. София

Благодаря ви от сърце.
Първият ми опит беше при нея. Тогава на 38 с АМХ 1.13 ми приложи стимулация с високи дози гонал по дълъг протокол и след седмица стимулация нямаше и един фоликул. Бъдете внимателна с тази жена (трудно ми е да я нарека лекар) и премислете добре. Като цяло отношението й е високомерно и студено.
Македонова е помогнала на много хора, включително тук от БГ мама, момичета, които с години са се борили. Но, аз също съм на мнението на Силвенцето. Изгубих 1 година при нея, без да стигна до опит, изкара мен виновна, че не сме стартирали инвитро процедура и след година нерви и пари намекна, че с тези хормони / пускани при първия преглед при нея/ съм била за донорска. Да се чудиш защо и трябваше година да ме разтакава и да правя какво ли не..., оффф, мога много да пиша. Просто внимавайте!

# 425
  • София

Благодаря ви от сърце.
Македонова е помогнала на много хора, включително тук от БГ мама, момичета, които с години са се борили. Но, аз също съм на мнението на Силвенцето. Изгубих 1 година при нея, без да стигна до опит, изкара мен виновна, че не сме стартирали инвитро процедура и след година нерви и пари намекна, че с тези хормони / пускани при първия преглед при нея/ съм била за донорска. Да се чудиш защо и трябваше година да ме разтакава и да правя какво ли не..., оффф, мога много да пиша. Просто внимавайте!
Не се сдържах. Това последното все едно съм го писала аз, но за д-р Персенска. Едно към едно!

# 426
Здравей, аз бях пациентка на др. Македонова няколко години, с изчерпан ИЯР и няколко опита на ЕЦ, един трансфер на един ембрион - неуспешен. След това с донорски яйцеклетки 2 опита - неуспешни, нулева имплантация. Направих лапароскопия за премахване на миома по нейна препоръка и въпреки всичко с последните ембриони от донорските яйцеклетки имах отново неуспех.  Не обвинявам никого, може и аз да нямам късмет, но при 2 опита неуспешни и да не направиш допълнителни изследвания или нещо друго...не знам, може би и моя грешка, че се доверих напълно. С две думи ми се каза божа работа- всичко е направено, но резултат кръгла нула. Бях се насочила към Киев, но кой да очаква, че ще избухне война и в момента не виждам път, а годините ме притискат много.

# 427
Здравейте,включвам се за да споделя моето не-розово положение. На 39год, АМХ 0,5 с отстранение тръби и един неработещ яйчник. В момента сме в продцедури по фонда на спонтанен цикъл,тъй като не се влияя от стимулация-преди 3 год след силна стимулация извадихме само 2 Я,които замразихме-така и не се стигна да оплодим по лични причини.
Първи цикъл-задържан фоликул,естрадиол супер висок,ФСХ в нормите.Биха ми прегнил мисля че,спука се фоликула,на пункцията извадихме само 1 фоликул,но празен..
Втори цикъл-пак задържан Ф,пак ми биха този път двойна доза прегнил, естрадиола в норми,но ФСХ ужасно висок..Изписаха ми естрофем за една седмица за да се формира изобщо фоликул..Другата седмица ще видим какво се случва..
Не знам вече какво да мисля,отчаях се че изобщо няма да можем повече да извадим нещо 😐
Споделете моля ви мнения

# 428
Здравейте,включвам се за да споделя моето не-розово положение. На 39год, АМХ 0,5 с отстранение тръби и един неработещ яйчник. В момента сме в продцедури по фонда на спонтанен цикъл,тъй като не се влияя от стимулация-преди 3 год след силна стимулация извадихме само 2 Я,които замразихме-така и не се стигна да оплодим по лични причини.
Първи цикъл-задържан фоликул,естрадиол супер висок,ФСХ в нормите.Биха ми прегнил мисля че,спука се фоликула,на пункцията извадихме само 1 фоликул,но празен..
Втори цикъл-пак задържан Ф,пак ми биха този път двойна доза прегнил, естрадиола в норми,но ФСХ ужасно висок..Изписаха ми естрофем за една седмица за да се формира изобщо фоликул..Другата седмица ще видим какво се случва..
Не знам вече какво да мисля,отчаях се че изобщо няма да можем повече да извадим нещо 😐
Споделете моля ви мнения
Здравейте,
Няма такова нещо като празен фоликул, има недобре свършена работа от лекаря.
Преценете дали да не потърсите друг репродуктивен специалист.

# 429
  • гр. София
Споделете моля ви мнения
Здравейте,
Няма такова нещо като празен фоликул, има недобре свършена работа от лекаря.

Преценете дали да не потърсите друг репродуктивен специалист.
Не знам дали има или няма, но съм имала две пункции с два фоликула, от които винаги единия е празен. Естрадиола винаги е бил като за една яйцеклетка

# 430
  • София
не е празен, просто не става яйцеклетката.
за да не се обясняват много по-разбираемо е да кажат че няма и толкова.

# 431
Да вероятно не е празен,но със сигурност вътре няма яйцеклетка,която да става за нещо,а на какво се дължи да се получава така-не знам

# 432
  • гр. София
Така, току що пристигна Opti ova-та. В момента са на промоция в Ремедиум - 329лв. От FH Pro-то успех никакъв, сега да видим тези. Ако някой знае - някаква схема по-ползотворна да действа, моля да сподели, ако не, ще ги пия всичките на куп вечер пък да видим....

# 433
Така, току що пристигна Opti ova-та. В момента са на промоция в Ремедиум - 329лв. От FH Pro-то успех никакъв, сега да видим тези. Ако някой знае - някаква схема по-ползотворна да действа, моля да сподели, ако не, ще ги пия всичките на куп вечер пък да видим....
Не знам какво точно съдържа, но ще ти поста долу от книгата It all starts with the egg как дават добавките. Ако има сходни съставки, може да ти помогне.

# 434
  • гр. София
Благодаря! Сега само трябва да разгадая коя капсула е с Q10, щото всичко останало излиза, че мога да си го пия вечер....

Общи условия

Активация на акаунт