Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 19

• 70 569
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Темичката позамря малко. Някой няма ли да се похвали с положителен резултат, да ни вдъхне малко вяра Heart

# 541
Привет, момичета! Отчитам се с положителен резултат от понеделник, утроен в сряда, удвоен в петък, след ЗЕТ с ДЯ. Процедурата ни беше в Кипър, при др. Мурат. След последната стимулация в  Токуда, с максимална бройка до момента яйцеклетки, но нито един ембрион, аз на 44, решихме, че искаме дете у дома, а не опити още неясно колко години, да открием евентуално останалата златна яйцеклетка. Още повече с процедури на ЕЦ всеки месец в продължение на година, и аз, и съпругът ми имаме много стрес от пункцията и следващите събития. И всъщност взехме най-доброто решение в живота си, защото сега, със силен ембрион, нямам особени притеснения. На 19.10 чакам първи преглед директно за сърчице, до тогава минавам консултации с кардиолог, ендокринолог, пускам изследвания... И много, много се разхождам. Миналата година по същото време лежах вкъщи след трансфер, с кървене, оказа се биохимична бременност. И въпреки лежането, нито спрях процеса, нито нищо. Рано е било. Успех на всички в процедури и опити! 🍀🍀🍀
Допълвам, за първи път виждам такова чудесно развитие в цифри на ЧХГ, мое. Тест не бях правила, но тялото ясно подсказваше, че има пришълец, искаше си почивка на моменти и до днес е така. Вчера установих, че расте малка акулка, изпило ми е витамин б12. От години пия по 1000 мг. дн., поддържам нива над 650, за две седмици съм на 277, в същата лаборатория се следя, без спиране на приема. Явно затова се иска да си ги поддържаме високи стойности.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 23:18 от Danita 14

# 542
Danita 14, честито Heart Всичко да върви по вода оттук нататък Flowers Four Leaf Clover

# 543
Дай Боже, да върви по мед и масло за всички ни ❤️ ❤️ ❤️, Penguin4e!

# 544
Здравейте!Някой от вас използваш циклопрогинова имал ли е странични ефети, по-точно стомашни неразположения?

# 545
Аз съм използвала циклопрогинова, но съм няма стомашни неразположения. Пила съм го 6м поред.

# 546
  • София
Данита, прекрасна новина ❤️ 🤞 🍀

# 547
Благодаря от сърце, Мелинда Heart Heart Heart, тя новината се оказа двойна, два плодни сака видяхме във вторник, с ембрионални структури, отговарящи на срока на бременността. Изненада, ЧХГ за едно, обаче совите не са това, което са. Да не вярваме твърде много на сметки... Та ще е предизвикателство, вярвам обаче, че нищо, което не можем да понесем, не ни се случва! Ще разчитам и на акулките са си дават сигнали какво им трябва. И ето защо са ми свалили рязко Б12 Simple Smile)) Много са. Предупредиха ме са всички рискове, знаем какво очакваме. Ще видим на сърчицата как ще е. Та така. Като няма, няма, като има, се отваря рогът на изобилието.

# 548
Ех, че хубава новина, Danita. HeartHug Палчета от мен за успешно износена двойна радост.

# 549
Дай Боже, Боби, нека всяка бременност бъде до термин и с раждане на здраво и силно бебче! ❤️

# 550
Здравейте, предварително се извинявам за дългия пост. Още съм в шок. Получихме си заповедта от ЦАР преди 3 седмици. Кандидатствах със стойност 0,8 ng/ml AMХ. Започнахме стимулация на 2 ден от цикъла, но нито един яйчник не реагира (Мериоферт 150). На 39 г съм и нямам предходни бременности. Опитът ми е в Малинов София. Днес на 7 ден прекъснахме стимулацията. Според лекаря няма смисъл. Помоли ме да направя още веднъж АМХ и днес - два месеца след предното изследване стойностите са 0,33. Аз съм в абсолютно пълно отчаяние, че нямам шанс за бременност с моя яйцеклетка. Чудя се и как се променят тези стойности за 2 месеца. Ще коментирам следващата седмица с моя лекар, но ако някой може да сподели с мен мнение, бих се зарадвала.

# 551
Бих сменила клиниката. Пробвайте в Афродита, Станулов е майстор на стимулациите (и не само). Според мен с правилния подход имате шанс, не се отчайвайте в никакъв случай. Освен това, по време и непосредствено след стимулация е възможно АмХ да варира. Подсилете се с Вит.д и други, има цяла тема за добавките.
Из темите има редица дами с много по-нисък АМХ, но успяват да извадят яйцеклетки. Надежда има, ще видите, просто намерете правилния лекар!

# 552
Бих сменила клиниката. Пробвайте в Афродита, Станулов е майстор на стимулациите (и не само). Според мен с правилния подход имате шанс, не се отчайвайте в никакъв случай. Освен това, по време и непосредствено след стимулация е възможно АмХ да варира. Подсилете се с Вит.д и други, има цяла тема за добавките.
Из темите има редица дами с много по-нисък АМХ, но успяват да извадят яйцеклетки. Надежда има, ще видите, просто намерете правилния лекар!
Благодаря, Celeste, и от други дами чух, че стимулацията може да повлияе резултата. Защо не ми го каза това лекаря, както и защо не ме помоли да изчакам следващ цикъл за нови изследвания, не ми е ясно. Вторият нисък резултат е от лабораторията на Малинов. Първият е от независима. ФСХ ми е под 9, естрадиол в норма на 3 ден. Какво се обърка тук при тази стимулация или изведнъж за месец-два изчерпах някак резерва, идея нямам.

# 553
Здравей, Маделин!
Аз бих кандидатствала пак в  ЦАР, но вече за провеждане на ин витро процедура на спонтанен цикъл, все пак изследването ви на АМХ с стойността 0,8 важи 3 месеца. С новата заповед  ще съберете 4 яйцеклетки и пак ще имат своите шансове. Успех!

# 554
Здравей, Маделин!
Аз бих кандидатствала пак в  ЦАР, но вече за провеждане на ин витро процедура на спонтанен цикъл, все пак изследването ви на АМХ с стойността 0,8 важи 3 месеца. С новата заповед  ще съберете 4 яйцеклетки и пак ще имат своите шансове. Успех!
Здравей, първо благодаря за куража. Всички сте страхотни! Заповедта ми не е използвана. Стимулацията си я платих. Така предложи лекарят, защото бе хареса, как изглеждат яйчниците. Аз бях склонна да пропусна този цикъл, но лекарят реши, че ще стартира на риск и ако не се получат нещата, ще си платя. Заповедта за естествен цикъл различна ли е? Не мога ли да ползвам вече получената?

Общи условия

Активация на акаунт