Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за ваксините срещу COVID-19?
Какви са препоръките за ваксиниране преди процедури за зачеване?
Какви са мненията за ваксините и тяхното въздействие върху репродуктивното лечение и бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за ваксините срещу COVID-19?
Форумът съдържа различни мнения относно ваксините срещу COVID-19. Някои участници споделят своите лични преживявания след получаване на Pfizer и Astra Zeneca. Има и дискусии за ефективността на ваксините, като се поставя под въпрос тяхната ефикасност, особено предвид продължаващите мутации на вируса. Форумът обаче не предоставя конкретни насоки или медицински съвети; вместо това той споделя лични анекдоти и мнения.
-
Какви са препоръките за ваксиниране преди процедури за зачеване?
Участниците във форума споделят различни препоръки и мотивации за ваксиниране преди процедури за забременяване. Някои от тях споделят, че мотивацията им да се ваксинират е свързана с тестовете, които са задължителни преди всяка процедура. Въпреки това не се предоставят общи насоки или конкретни препоръки за ваксиниране преди процедури за забременяване.
-
Какви са мненията за ваксините и тяхното въздействие върху репродуктивното лечение и бременността?
Форумът съдържа различни мнения относно ваксините и тяхното въздействие върху репродуктивното лечение и бременността. Някои участници изразяват загриженост относно липсата на информация за потенциалните ефекти на COVID-19 ваксините върху лечението на плодовитостта и бъдещите бременности. Въпреки това, форумът не предоставя конкретни насоки или медицински съвети, а само споделя лични мнения и опит.
-
Каква е статистиката за успеваемост на ЦАР при жени над 40 години?
-
Какво е мнението за връщането на 4 ембриона наведнъж при жени на 42 години?

, тест и прогестерон на 12 ден контролиран зет с естрофем на бластоцистче едно единствено след ПИД, много трудно постигнато. ЧХГ изби рибата направо, още не мога да повярвам, но прогестерона ме смущава, на терапия съм вече 20 дни още преди трансфер на две инжекции на ден пролутекс 25 мг. Продължавам и с естрофема 2х2 т. Трансфер правих в Турция. По-принцип добре усвоявам вагиналните утрогестан и циклогест, дали не трябва да се включат и те? От клиниката ми казват, че прогестерон не следят, а преглед най-рано май поне след 10 дни мога да правя, така ли е?
.На мен ми казаха,че в матката е най-добрата среда..