Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 10

• 67 792
  • 788
  •   1
Отговори
# 360
  • София
О, не - няма да си го причиня този път. Ще минем през Маказа и без това ни устройва идеално.

# 361
  • В.Търново
Какво милите за хотел Орфей, Пампорово?

# 362
Какво милите за хотел Орфей, Пампорово?
Нищо хубаво.
Гледайте рейтинга на хотелите и отзивите в Букинг например.

# 363
Някой да препоръча заведение/кръчме в Перущица ?

# 364
  • Близко съм

Бирария прохлада, за вкусна скара, по изтънчено, ако търсите Басо на центъра им се пада

# 365
На 4март за уикенда заминаваме за Юндола. Ако има сняг сме на ски на пистата, но ако не освен разходка с теснолинейката какво още може да се прави. Дали знаете закрит басейн във Велинград, може и да не е в хотел. С 4 деца ще сме.

# 366
  • София
Не знам за закрит басейн във Велинград, който да не е част от хотел.
Ние сме ходили няколко пъти в х-л Елбрус и сме си изкарвали страхотно. Басейните им са хубави. Зимата са затворени, а лятото им махат загражденията.

# 367
При хубаво време и изчистен път може да се качите с колата до язовир Белмекен. Невероятно красив е. По пътя има и гледка към Карстовия ръб на Пирин.

# 368
Не знам за закрит басейн във Велинград, който да не е част от хотел.
Ние сме ходили няколко пъти в х-л Елбрус и сме си изкарвали страхотно. Басейните им са хубави. Зимата са затворени, а лятото им махат загражденията.
И аз там загледах басейните. Може би ще е резервен вариант. Благодаря.

# 369
  • до най-прекрасния мъж
При хубаво време и изчистен път може да се качите с колата до язовир Белмекен. Невероятно красив е. По пътя има и гледка към Карстовия ръб на Пирин.
+1. Ходехме там често. Чакам с нетърпение бебето ми да порасне и да я водим по тези места. Вероятно ще почакам още поне година Simple Smile, че сме много малки. Белмекен е прекрасен и лято, и зима.

# 370
  • Пловдив
Малко късно виждам, но в Перущица заведенията са няколко: освен бирарията, която не препоръчвам, има още пивоварната Hills, Basso, ресторант Перущица. В ценово отношение се движат в низходящ ред, като съм започнала с най-скъпото. Бирарията не я препоръчвам, тъй като там редовно се организират ромски сватби и тържества - не за друго, ами защото е много вероятно да не ви пуснат.

# 371
Искахме битово кръчме/механа, но нямаше избор и се забихме в р-т Перущица, но пък празнуваха р.д. и беше весело.

# 372
Има какво да се разгледа в Перущица, но ... отидохме на слънце, заваля дъжд и после сняг Simple Smile Скоро пак.

# 373
Здравейте, някой изкачвал ли е връх Орфей? Как е преходът въобще и дали се изисква специална екипировка ?
Харесали сме една екскурзия до там плюс Самодивското пръскало, но освен туристически обувкии голямо желание, май друго нямаме Simple Smile

# 374
Не съм се качвала на върха, но в момента в по-високите части на Родопите има метър, може и два сняг. Не става за ходене без сериозни рискове. Изкачването на върхове е за летния сезон.

Общи условия

Активация на акаунт