Августинки 2021 - Тема 6 💙💜

• 26 427
  • 480
  •   1
Отговори
# 360
И моето връща, по колко мл. Ядат вашите бебоци, ние на 9ти ставаме на месец, гледам една схема, че трябва 100/110мл.но той си е лаком може и повече 🤣

# 361
И нашият бебок започна да повръща по-интензивно, но е от свиването заради стомаха. Започне ли да се свива и веднага повръща. От друга страна иска да си успокои болката с кърмене и така денонощно

# 362
Точно така е и при нас. Плаче докато се напъва и свива, повръща, разплаква се заради повръщането, после започва хълцане и пак се успокоява с гърда. Омагьосан кръг. Притеснявам се, че зачести, а като количество не изглежда никак малко…
И нашият бебок започна да повръща по-интензивно, но е от свиването заради стомаха. Започне ли да се свива и веднага повръща. От друга страна иска да си успокои болката с кърмене и така денонощно

# 363
Точно така е и при нас. Плаче докато се напъва и свива, повръща, разплаква се заради повръщането, после започва хълцане и пак се успокоява с гърда. Омагьосан кръг. Притеснявам се, че зачести, а като количество не изглежда никак малко…
Не се притеснявай, всъшност наистина е малко.
И моята дрисла яде, напъва се да ака, връща, плюе, вдигам я оригва де после пак плюе пак яде 😂  брат й беше в тежъл рефлукс, това нейното нищо не е. Тя само леко връща, и в съня също го прави.
Рефлукса е брутален там е всяко яденв преобличане, връщане на фонтан през уста, нос отвсякъде, постоянно.

# 364
Аз да ви попитам какво ви е мнението за ротавирусна та ваксина. Ще я слагате ли?

# 365
Задължително. Както писах във фейсбук групата, бяхме в болница за чревен вирус. Веднага взеха натривка да проверят дали не е ротавирус, защото е много опасен за малки деца. За щастие не беше, но ме посъветваха да сложим ваксината

# 366
И моя връща , понякога повръща.. от коликите ръмжи, напъва се, свива се и връща…, денонощно е На гърда, защото така се успокоява…А аз се успокоявам, че е период и ще мине, макар да нямам сили вече…

За Ротавирус мисля да го ваксинирам , но мъничко по-натам, че май сега имат други ваксини ( не съм гледала имунизационния календар)…

Скоро ще правим месец , мечтая за мига, в който ще прекарва повече време буден и спокоен…

# 367
  • София
Да се похваля, днес бяхме на консултация, 13 дни след изписването моята девойка е наддала 800гр. лекарката беше много впечатлена, още като я видя и каза видимо е пораснала много да видим колко, а то почти кило😁
Коликите са на приливи и отливи, днес би рекорда бешв будна оет часа през деня🙄
Но не беше на кеф да си играе, по корем не смея още да я слагам, масажи не правя, аа тя е и малка няма и три седмици, така или иначе сега искат да се гушкат и да папкат, ще дойде момента с развиващи ги занимания😀

# 368
Hetera, и у нас беше така. Едно 4 часа не спа и беше кисел. Те са родени в един и същ ден, предполагам ще минават горе долу по едно и също време скок в растежа, разни кризи.
Иначе аз четох из форума за ротавирус ваксината, на доста деца е дадена заедно с първата ваксина от педиатър.
Аз се чудя кога да се ваксинирам за Ковид. Трябваше след раждане да бия 36 инжекции антикоагулант, но анестезиолог бил решил, че нямам нужда и ми ги спряха в болницата. След това мастит, хоспитализация и изобщо не ми е било до инжекции. Та сега статуса ми за кръвосъсирване е под въпрос. Октомври все трябва вече да я бия и дано все още кърмя, че да защитя и детето.
Аз съм смазана. Защо болките в стомаха хващат детето момента, в който го сложа в леглото. Докато е на топло в мен, всичко е наред, сложа го в кревата и започва гърченето. Скоро ще се престраша и ще започна да спя с него върху мен

# 369
Лефакса определено даде резултат, поне видимо е по- спокойна. Не се свива така, както преди и изхождането вече и по- леко. За будните периоди даже не знам какво да кажа… беше си Ок през нощта - 3-4 часа сън си ги правеше и то защото сме я будили за хранене, вероятно иначе щеше да си ги направи и повече. Втора поредна нощ обаче, след храненето към 3 има едни 2 часа буден период, в който просто си гледа детето, но оставим ли я, изпада в истерии. Нямаме люлка или шезлонг, но вече сериозно се замислям.

# 370
И при нас е същото от 2-3 през нощта до към 5. Днес се разбрахме колегите да му купят люлка/шезлонг. Дано седи, пък ако ще и 10мин да е.
Откъде взимаш Лефакс?

# 371
Взимайте шезлонг. Идеална покупка е това, много се ползва при нас а гледа мое 2ро дете и е минал през още 2 3 други. Нашият се люшка има музика плюс вибрация. 2015г като го купувах за баткото беше към 180лв на Чиполино е.

# 372
Аз поръчах Cangaroo iswing, но е до 6 месеца само. Гледам, че другите жени и активната гимнастика са разпънали, вие слагате ли ги вече да "зяпат"

# 373
  • София
teri90 с теб ще сме си заедно да. Моята мадама днес следобяд е някакъв ужас смао пъшка и се пъне, а не и къркори коремчето не знам колики ли са какво ли е.

# 374
И Матей е ококорил едни очи от 3 часа вече. Само безуспешно се опитвам да го сложа да спи. Това е период, дишай, дишай.

Общи условия

Активация на акаунт