ОКТОМВРИ не е толкова далече, скоро ще се гушнем с малкото човече! - тема 12

• 46 062
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
За козметика, съдейки по опита с другите деца, а и двамата са бели и руси като мен, се спрях на Uriage. И двамата големи са с чувствителна и суха кожа като мен, та ползваме Uriage Xemose душ олио, не може да се къпят със сапун 😵 Педиатърката каза, че мога и бебето да съпя с него и реално няма да купувам за къпане. За мазане взех пак на същата марка, а за подсичане и какво ли не винаги имам Bephanten. Общо взето друго няма да купувам за сега.

# 166
Аз за козметика мисля да експериментирам с продуктите на дм. На достъпни цени са, а и наскоро открих козметичните им продукти за възрастни, почистващите им препарати и съм много доволна.

# 167
Bubamara на твое място ще взема новата количка, аз и го направих 😀. Имам количка 3в1 супер запазена Cam, но си харесах друга и си казах, че това ще ми е за последно и ще си бутам каквото ми харесва, колкото и нерентабилно да звучи.
Столчето на Stokke бих избрала второто, но и двете са супер по принцип. Аз имам столче Cam, на което ще купя нова подложка и ще си го ползвам същото.
Козметика ще взема Мустела, ако някоя е мяркала някъде комплекта за новородено с чанта да каже Simple Smile

# 168
Bubamara на твое място ще взема новата количка, аз и го направих 😀. Имам количка 3в1 супер запазена Cam, но си харесах друга и си казах, че това ще ми е за последно и ще си бутам каквото ми харесва, колкото и нерентабилно да звучи.
Столчето на Stokke бих избрала второто, но и двете са супер по принцип. Аз имам столче Cam, на което ще купя нова подложка и ще си го ползвам същото.
Козметика ще взема Мустела, ако някоя е мяркала някъде комплекса  за новородено с чанта да каже Simple Smile
Не знам дали е същия, който търсите?

# 169
Скорпионче , ако е този сет
Скрит текст:

До преди няколко часа беше наличен в Sopharmacy.Следи за наличност ако искаш, вече няколко пъти се изчерпва и след това пак се появява.

# 170
Аз съм взела комплект за пътуване на Мустела, който съдържа 4 основни продукта и предполагам, че ще ми стигне за седмица-две, колкото да мога да преценя дали е ОК за бебето. С каката преди 11 години си мислех, че Нивеа бейби е супер луксозната козметика, но когато ми се наложи да си купя шампоан за 40лв разбрах каква е разликата между евтината и медицинската козметика. Та така де, ще видя как ще се отрази Мустела, но като втори вариант се замислям за Биодерма и Юреаж. И като се замислих малко 30-тина лева за литър душгел/шампоан 2 в 1 не е безбожно скъпо, все пак ще се ползва много дълго време. Само се моля да не се налага да купувам продукти за атопична кожа, че с дъщеря ми и през това минах, слава богу за кратко време се оправи...

# 171
За козметиката , с баткото ползвах в началото на hipp ,   да много хубаво мирише , на достъпна цена , но започна да става на червени лишеи и разни други по телцето , смених с а дерма екзомега и всичко приключи , до ден днешен го къпя с а дерма. И бебето ще е със същата козметика. За дупето ползвах бепантен , судокрема не му понесе сякаш.

# 172
  • омъжена
И аз мисля да заложа на DM, шампоана  детския, който взех мирише уникално вкусно 😋 и прави мека и пухкава косата (на децата си им блести) сапуните ,парфюмерията ми харесва, е и за нас маските за лице,фондю...и така. А за подсичане Судокрем и ако намеря от този сръбския той е също с патент и добро качество и ни е спасявал. Ще го споделя накрая. Иначе в краен случай съм взимала и "купро" най-гадното лилаво нещо все едно я намазах тогава с мастило няма да забравя. Бебешко олио само на Johnson's baby 🐥 крем може и Бочко, сапун на Бочко, комплект четки ножички, и аксесоари от DM , четки за шишета от DM  и аспиратор от там.

# 173
Аз ползвах Павловича мас в началото с голямото дете, но не става, ако детето е подсечено. Тогава ползвах судокрем. Сега пак мисля в началото да ползвам Павловича мас. Има я в Хиполенд и в магазините за бебешки стоки. Козметика ще взема каквато е на промоция в Ремудиум или Софармаси през септември - а-дерма, Мустела или Уриаж. Бебешката козметика на Цеумед е много добра за суха кожа. Ползвах с баткото по препоръка на ЛЛ.
Колички събрах 4 с баткото и не мисля да купувам.
На мен болката в срамната кост ми поминина. Но тези дни съм се отдала на чистене и постоянното движение помогна. А и спането с възглавница между краката. Аз ползвам обикновена, с която никой не спи.

# 174
  • au bout du monde
За себе си ползвам от години Биодерма душ гел и на Ла рош лосион за тяло. Само това ми помогна за сърбящата кожа.
Малкият ползва каквото и аз. Бебето и то така.

На Юриаж душ гела ми хареса, но крема за тяло в бялата опаковка малко слабичък ми се видя.
Кремчето за лице ми харесва.

От веледа не съм доволна. Такава беше първоначалната козметика за баткото, но след няколко месеца му излезнаха червени сухи петна. Не е достатъчно мазна. С юриаж и ла рош се оправиха.

Ето нещата, от които съм доволна:
Скрит текст:

# 175
  • Казанлък(Бургас)
LinaT и Bobby_g напълно съм съгласна с вас. Нужна е толерантност, и нека всеки да може спокойно да пише и споделя вълненията си. Позволих си да обърна внимание на Hariom за начина й на изразяване с най - добро чувство (и знам, че тя го знае). Чета нейни постове в още 3 теми. "Познавам" я още от времето, когато се вълнуваше дали ще се получи бебето. Стисках й палци. Нейните вълнения бяха и мои. Тя е едно мило, емоционално и понякога доста тревожно момиче (такава си е). И понеже вярвам, че е и интелигентна смятам, че може да пише с малко повече внимание, а не да бърза. Тя ще става мама, и е нужно да дава добър пример. Kissing Heart

Нали споменах, че тези дни ме сърбят ръцете да купя нещо на бебчо?! Видях промоцията на Мустела в Sopharmacy и си поръчах Мустела "Линимент за почистване при смяна на пелените " и
"Витаминен защитен крем при смяна на пелените" (повлияна и заинтригувана от една лекция на Ася Демирева). А четвъртък и петък ще ходя на приключение до София и смятам да мина през "Балев био маркет" и да си взема това:
Много го харесам, и е много икономичен.
По нататък ще взема и нещо за хидратация и масаж, но какво не съм решила.

# 176

Видях в маркетплайса,че подаряват фраксипарин. Ако може да помогне на някой и не е подарен вече.

# 177
За козметика искам да изкажа отлични впечатления от Avene xeracalm, това ползвам за голямото дете, с балсама изчезнаха петната на АД и много успокоява кожата и премахва сърбежа:
Скрит текст:

Скрит текст:

# 178
Момичета аз пак съм на вълна имена. Все още не сме избрали . Много  много ми е трудно , вярвайте ми!
Първото ми дете се казва Давид , искам да е нещо което да си подхожда с неговото име , но не и да са еднакви като например Давид и Даниел .
Мислех си за Симон (като ударинието пада на и) или Якоб , но не знам .....  ( майка ми ми каза че не било хубаво да е от последната буква на азбуката , пак бабини девитини ..)  Мъжа ми ви предлагаше и Йоаким .
Искаше ми се да е библейско , еврейско . От друга страна не е голям избора ..

# 179
  • омъжена
[video][/video]viala, Матей аз харесвам
Да ви кажа аз всеки ден ходя за пратки този AliExpress като напоръчвах  21 неща и сега през ден пратка ,излизам сутрин рано и докато се прибера то жега. Та сега де прибрах потна влязох облях се с вода хладка и дигам краката на високо.

Общи условия

Активация на акаунт