ОКТОМВРИ не е толкова далече, скоро ще се гушнем с малкото човече! - тема 12

• 45 858
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • au bout du monde
По въпроса със столчетата Стоке бих взела втория вариант. 👌

Ние имаме стол на Кика бу и на икея. И в двата не иска да стои вече 😁 все едно пирони имат.

bubamara9,  бих си взела нова количка.

# 151
  • омъжена
[iТези столчета са страхотни с голяма масичка които е споделила Bubamara  Аз имах на Лорели и сега пак такова май ще търся,но по натам.
багажа го стегнах преди 2-3сeдмици още нали контракций имам още от 5мес и реших да го стегна наскоро.
Извинявам се добре няма да коментираме повече кой какво яде. И аз съм така докато не го получа и се въртя като обран еврейн.
Наистина ще е супер да си направим една среща,който реши на комуникативно място е. 🙂

# 152
  • Казанлък(Бургас)
Bubamara9 , и аз съм с твоите дилеми. От малката си имам всичко. Дори голяма част от дрехите й са унисекс. В неделя сутринта се събудих със силното желание да купя нещо по-голямо за бебчо (а не боди и ританки). ММ едвам ме удържа. 😆 И така смятам за начало да си ползвам старата количка, и да видим как ще е като дойде следващото лято. Дали дребосъчко ще иска да седи в количка. Сестра му от един момент отказа. И тогава може да си взема една по-лека и компактна лятна количка. В следващите 6 месеца на дневен ред ще ми е ново легло за Вая, макар че вчера като й споменах, че ще трябва да даде кошарата си на бебето тя твърдо отказа. 🤔
С други думи помисли дали е нужна нова покупка, но ако това ще те направи щастлива купи количка. То удоволствието ще си е само за теб, на бебето му е все тая. Важно е мама да е наблизо, за друго не му пука. 😋

# 153
За компактна лятна количка скоро ми попадна един модел на Hauck Colibri. Изглежда супер лека и маневрен, но аз и лятна имам Макларън и то розова 😂 Така че няма да купувам и това, но я споделям тук, ако някой си търси такъв тип лека и маневрен количка

Благодаря Ви, момичета за подкрепата 😊 Ще се почудя още малко и ще реша, но знаех че ще намеря разбиране тук 🤗

# 154
  • София
bubamara, аз бих последвала вътрешния си глас... Grinning Нещо като своевременно сбогуване с тази пред-бебешка, изпълнена с толкова трепети, подготовка. Heart Eyes

# 155
Записвам се да следя, че пак не ми излизат нотификации.

# 156
Имаме вторият на Стоке, хубавото е, че после си става и нормално столче, което ще се ползва от детето и като голямо, но си е скъпо. Бих го причислила към излишните покупки. Имаме и един на Чико с махаща се табла отпред, който също ни беше много полезен и се чистеше лесно, но каката си беше абсолютно диване и го ползваше повече за катерене, отколкото за ядене. Това за храненето и привикването и при нас не се получи, не може да седне и да се нахрани за 10-15 мин, а вече на 4г. То е едно въртене, дрънкане, пазарлъци, въобще е голяма мъка, която може да продължи и час. Изобщо не си правя планове как ще бъде някой ден с бебето, защото обикновено никога не се получава както човек си го представя.

# 157
  • Казанлък(Бургас)
За компактна лятна количка скоро ми попадна един модел на Hauck Colibri. Изглежда супер лека и маневрен, но аз и лятна имам Макларън и то розова 😂 Така че няма да купувам и това, но я споделям тук, ако някой си търси такъв тип лека и маневрен количка

Благодаря Ви, момичета за подкрепата 😊 Ще се почудя още малко и ще реша, но знаех че ще намеря разбиране тук 🤗
Аууу Bubamara, леко си подла! 😁😂😁 Много ми хареса тази количка! Гледах и клипове. Ще си я сложа в списъка с желания, но ще стисна зъби и ще изчакам да видя как ще е положението със старата. Всъщност имам две. 🤭

# 158
  • омъжена
Bubamara аз от децата нищо не пазя. И всеки път си ми е много готино да си купя нещо новичко ММ все вика излишно ,но аз си купих и лятна количка миналия път на предната и се събличаща предната част и можеше да се ползва. Но разликата е голяма м/у децата и всеки път има нови работи. Примерно суитчъра с джоб за бебе го нямаше 2008 год. Ако това ти е в помощ също, но ти си прецени. Можеш да си спестиш  💰💸 парите и за нещо за напред

# 159
Момичета,
На каква бебешка козметика сте се спрели? Лични впечатления? Със сигурност сте го коментирали в темите, но до този момент даже не бях чела и отзиви и съм преминала през редовете.
Чета добри отзиви за Мустела и за Биодерма. Гледам, че имат и комлект за новородени, ама нещо са изчерпани навсякъде 🤔 Реално ще ми е необходимо ли нещо повече от това, което се предлага в комплекта? 🤔

# 160
  • София/Севлиево
Аз ще взема Бочко като начало.Пък после ако трябва някаква по-специална.

# 161
Аз се спрях на Мустела в крайна сметка, поръчвах преди време АДермa,но след проба на моето тяло реших, че не ми допада.
Добре че ме подсети, в момента Мустела е с 20% намаление в Sopharmacy и ще поръчам продуктите, които съм харесала.

Момичета, много ми е горещо, отвратително ми е просто, потя се ня места, на които никога не съм се потяла.Цялата лепна, нервно ми е и искам море. 😭

# 162
Момичета здравейте, рядко се включвам във форума,но явно и по-добре. Не мислите ли,че е прекалено това- да не пишат мамите с други дечица за тях, да не се пише за храни, да се внимава как се пише едва ли не за правописни грешки. Нека бъдем малко по-толерантни една към друга, всички сме изнервени,притеснени и тн.,но всички тези забележки ми идват в повече, дори да не са към мен. И на мен някои неща,които се пишат не ми допадат,но тук сме толкова различни жени, всяка от нас я вълнуват различни неща. Не го приемайте като заяждане,но наистина дразни това. Нека всеки си пише каквото иска и го вълнува.

# 163
Момичета здравейте, рядко се включвам във форума,но явно и по-добре. Не мислите ли,че е прекалено това- да не пишат мамите с други дечица за тях, да не се пише за храни, да се внимава как се пише едва ли не за правописни грешки. Нека бъдем малко по-толерантни една към друга, всички сме изнервени,притеснени и тн.,но всички тези забележки ми идват в повече, дори да не са към мен. И на мен някои неща,които се пишат не ми допадат,но тук сме толкова различни жени, всяка от нас я вълнуват различни неща. Не го приемайте като заяждане,но наистина дразни това. Нека всеки си пише каквото иска и го вълнува.

Абсолютно те подкрепям! Вече започва да ми става неприятно да чета, като през ден има някакви необосновани критики.
Такава хубава компания се заформяхме, не разбирам защо е нужно това нещо. Има толковя нормални начини, по които да се кажат тези неща, без да се използват повелителни форми :/

# 164
Вчера тъкмо гледах столчетата на Stokkie, дървеното ми харесва повече, а и у дома би се вързало повече. Стори ми се обаче, че не му е съвсем легнало легналото положение, както и повечето шезлонги впрочем, но пък расте с детето. Не съм сигурна, че става за новородено, както казват, но за малко по-нататък е супер.
Аз по принцип съм против затрупването с вещи, обаче има такива неща на пазара, които просто те "карат" да си ги купиш и май в крайна сметка е неизбежно.
Bubamara, аз бих си купила количка, но по-скоро лятна на пролет 😉, но пък както ти душа иска.
За писането си намирам "моето", но съм с две ръце ЗА грамотното такова.
Козметика загледах на Weleda, но още не съм се задълбочавала.

Общи условия

Активация на акаунт