ОКТОМВРИ не е толкова далече, скоро ще се гушнем с малкото човече! - тема 12

• 45 838
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • омъжена
Добре sunshine други споделят цели рецепти. Диета с разни храни имаше цял списък,а на мен за една ц*** ми правите забележка

# 136
А с болките в чатала как сте? Това май е единственото ми перманентно оплакване. Иначе като се събудя усещам пръстите на ръцете си подути и стъпалата, но някак си отдолу само. Като си стъпя на краката чак ме понаболява, но отшумява доста бързо. За разлика от болката в чатала, която не е силна, но си е винаги там.

# 137
Момичета, чета ви и виждам, че явно вече нервите ни не издържат. Скоро писахме по темата, че на който не му допада нещо, просто да го подмине. Аз обичам царевица 🙃
За столчета-и двата изглеждат страхотно! Ако мога да дам съвет, въпреки че не съм запозната с функциите им, моето столче е на Chicco на 12 години все пак 😊, но е много удобно да има легнало положение. Аз с него си местех бебето където искам в началото. Още един вариант е за новородено. Та мисълта ми е, че ако единия има, а другия няма легнало, бих избрала този с тази опция 😊

# 138
Може би забележката беше,заради мамите които обичат царевица,но й забранена в момента 🙄

# 139
Тези столчета на стокке много ми харесват и на мен, но чесно казано ми се свиди да дам толкова пари за столче за хранене. Аз да ви кажа извадих си някои неща като нощници, сутиени за кърмене и тн, да видя какво имам и какво трябва да купя и смятам към края на месеца да си пооправя багажа за болницата. Поне това да знам, че ми е готово😄 дори мисля да си оставя сака в колата, че както съм сама и не се знае кога и къде ще ме хване.. 😄

# 140
Аз не знам какво ми става уж не съм от най-суевелните , но ме е страх да се развихря и да пазарувам още , имам и доста неща от Благо който ще ползвам (дрешки, кошара , че той си спи между мен и мъжа ми , количка 3в1 също ще ползваме неговата ) но има неща който искам да купя нови . По настояване на мъжа ми и взехме това комплектче и обиколници за кошарката намалени от 90 на 50лв. Чувствам се нервна и напрегната и аз с тия стягания и т.н още повече превъртам.

# 141
Аз 1 месец си почивах от ремонта, сега скоро се очаква пак да почна да св занимавам с довършителни неща разни.. Включително и евентуално местене на част от багажа ни, надявам се да успеем преди бебето, че след това става по-сложно. Та затова предпочитам, ако не друго багажа за болницата поне да ми е готов😄

# 142
Тук не става въпрос за нервите bubamara ,предния път ти спомена царевица и аз тъй като я обожавам, веднага ходих до магазина, за да си купя.А сега, въпреки,че пак ми се дояде, няма как да изляза да си купя. Simple Smile
Преди ми ставаше смешно, когато заговореха за повтенливостта на бременните, а сега като се сетя за дадена храна се въртя в кръг, докато не я получа.Представям си още колко такива момичета има.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 13:57 от Paldora

# 143
Здравейте , със sunshine1992, се разбрахме да се видим на 31 август сутринта до поликлиника България. Някоя друга майка от София иска ли да се присъеди, да си направим една среща на по едно сокче Simple Smile Би било супер!

# 144
И аз избягвам да коментирам храни, защото знам, че на някой може да му се преяде.Но поста ми беше полезен , защото точно бях се върнала от Лидл и загледах царевицата, но като знам, че рядко нещо от плодовете и зеленчуците им е хубаво и се отказах да взема, но сега ще знам и тези дни ще взема,че като бяхме на морето и доста заглеждах човека,който минаваше и продаваше,но не бих си взела от него.

# 145
  • София
Скоро една майка беше споменала че си търси компания от Хаджи Димитър....

# 146
Столчето е удобно и е нещо, което аз ползвам. Както казах, купено е преди почти 13 години, ще го ползвам за трето дете. Почти като ново е и смятам, че си е оправдано сумата, която съм дала тогава. Това поне е по моята скромна практика, та ако и аз чаках първо бих си взела. Тези на Стокки много ми харесват също и ще ми се вържат с къщата, но наистина не ми се дават вече пари, защото на мен ще ми е за последно (все пак съм на 36 и чакам трето 🙂) и после ще продавам всичко. Моето е това

По същата логика се чудя и за количките. Дали да си купя, дали не. От една страна имам, но вече захабена. Ще ми свърши работа по принцип. И в главата ми се върти защо да купувам, но пък от друга страна на това бебенце нищо няма да му купя, защото всичко има от кака си и батко си. А и знам, че това ще му е последното купуване за бебе. Знам, че не е някаква много голяма драма в сравнение с проблемите на много други, но все пак реших да споделя. Вие как бихте постъпили на мое място?

# 147
Столчето е удобно и е нещо, което аз ползвам. Както казах, купено е преди почти 13 години, ще го ползвам за трето дете. Почти като ново е и смятам, че си е оправдано сумата, която съм дала тогава. Това поне е по моята скромна практика, та ако и аз чаках първо бих си взела. Тези на Стокки много ми харесват също и ще ми се вържат с къщата, но наистина не ми се дават вече пари, защото на мен ще ми е за последно (все пак съм на 36 и чакам трето 🙂) и после ще продавам всичко. Моето е това

По същата логика се чудя и за количките. Дали да си купя, дали не. От една страна имам, но вече захабена. Ще ми свърши работа по принцип. И в главата ми се върти защо да купувам, но пък от друга страна на това бебенце нищо няма да му купя, защото всичко има от кака си и батко си. А и знам, че това ще му е последното купуване за бебе. Знам, че не е някаква много голяма драма в сравнение с проблемите на много други, но все пак реших да споделя. Вие как бихте постъпили на мое място?
Лично за мен е логично разбира се да избегнеш разходи за неща , който имаш но усещам , че ти е мерак и както казваш мислиш да е последно детенце купи количка , все пак от почти всичко друго ще спестиш   , а пък и никой не е казал , че тряба да е 2000лв , има.и по - скромни варианти.

# 148
Bubamara   нашето е подобно на твоето столче , само че е на joie   но не ми харесва по ред причини . Много е разкрачено , тежко и тромаво , и не става за новородено. А тези на Стокке има специално за новородено седалка , за това си мислех че ще е добра идея ,когато вечеряме да сме всички заедно на масата от самото начало. Вярно е скъпи са , но ако преди 4 години ,когато купувах стол И ми се свидеше да купя Стокке , сега нямаше да имам този проблем .  Всъшност темата за яденето ми е много специална и болна, защото баткото ми е много злояд и до ден днешен с хиляди молби го карам да яде , даже още го храня. И за това искам бебето да свиква от съвсем малко . Може би на някой мами ще им се стари прекалено , но смятам че има значение . Баткото го хранех поотделно всеки път от нас и така и не си създаде тази рутина.
А за количката , лично аз бих си купила нова като за последно , да й се нарадвам и навозя. Все пак времето минава много бързо , после да не си кажеш ... трябваше да си купя.   Аз имам иледин сайбекс балиос с със кош от 6м , сега само ще купя кош за новородено. Иначе имам и един egg   в София , но не смятам да си я взимам

# 149

Аз бих купила нова количка, пък останалите по-дребни неща може да се ползват от преди.

Общи условия

Активация на акаунт