ОКТОМВРИ не е толкова далече, скоро ще се гушнем с малкото човече! - тема 12

• 49 413
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Ели, не ми казвай, че мъжът ти работи в А1 😂 И моят също. Бях ти казвала преди за съвпаденията помежду ни.
Извинявам се за спама на другите момичета, но просто не се сдържах.

# 466
  • София/Севлиево
Той е в една от фирмите подизпълнители и последните два месеца всеки ден е там...И аз се извинявам за лиричното отклонение Simple Smile

# 467
  • au bout du monde
Имам ужасен проблем с потенето вечер.
Мъжа ми спи с тениска, а аз по потник цялата съм в пот и едва дишам. Като си легна няма проблем, но мине ли час два се будя цялата плувнала в пот и така няколко часа после положението се оправя🤔

# 468
Здравейте и от мен, мамчета! Аз си запазих час на 27.08 за 3D (нямам търпение вече) и на 07.09 за док, тогава каза че ще пуснем всички изследвания на ново, ще уговорим тоновете.
Да ви кажа, аз нали зарязах всичко и тръгнах на почивка, е много ми е добре 😂😂😂 Изобщо нищо не сме приготвили, но аз съм съвършено спокойна. Ще си пазаря от Гърция някакви перилни, козметика и естествено зехтинче 😊 Като се приберем ще мисля ремонта.
Харесах си залъгалка и шише Bibi, но като се прибера ще поръчам. Давам отзив за Био ойл, доволна съм, попива добре и бързо.
Поздрави на всички от мен ☺️

# 469
Мъжа ми спи с тениска, а аз по потник цялата съм в пот и едва дишам. Като си легна няма проблем, но мине ли час два се будя цялата плувнала в пот и така няколко часа после положението се оправя🤔

И аз съм така,но бях чела, че това е нормално при бременни.

# 470
  • au bout du monde

И аз съм така,но бях чела, че това е нормално при бременни.
Да, нормално е, но е страшно некомфортно😞

# 471
Момичета, от няколко дни имам проблем с болки в гърба и кръста😞
От малка имам лека форма на сколиоза/изкривяване на гръбнака/ и често имам болежки в кръста и гърба, но сега са доста по-силни и неприятни. Някакви съвети за облекчаване🤔

# 472
От малка имам лека форма на сколиоза/изкривяване на гръбнака/ и често имам болежки в кръста и гърба, но сега са доста по-силни и неприятни. Някакви съвети за облекчаване🤔

Привет, аз имам проблеми с ребрата и опашната кост и в бременността ме съсипват, така че са нормални тези неща, центърът на тежестта се измества и съответно, походката и всичко се променя..няма как, трябва да изтърпим Sad . Ходих на невролог, изписа ми Парацетамол като аналгетик и една хранителна добавка, отделно се мажа с Newflex загряващ гел, но няма ефект от него, честно казано. Надявам се да съм помогнала.

# 473
  • омъжена
Добро утро.
Съншайн още вчера като я показа много ми хареса тази секция.
Станислава,баткото и бебко доста си приличат.Моите не чак толкова,ама днес съм на преглед и се надявам и аз вече на читава снимка.
Вчера цял ден прах и гладих бебешки неща.Взех си лилав Тео бебе на капсули и много ми допадна аромата му.Част от нещата изсуших на бебешката програма в сушилнята и дрешките излязоха като изгладени-много съм доволна.
Пък тази сутрин се ококорих в 5.Може би щото малко ме стресна ММ вчера,че имат случай на Ковид в А1,а уж всички са ваксинирани.Той също има две дози АЗ ,но сега пази дистанция и май отиде да си прави бърз тест.Омръзна ми вече от тоя вирус...
Днес ще го врънкам да минем през Джъмбо за последни покупки,ама да видим дали ще ми уйдиса на акъла...
  Много неприятно,ако нямаш симптоми по добре не си прави тест. А иначе и аз аз ползвах за първите сега дрешки Тео бебе лавандула много приятно мерише и сега купих Ариел  baby мирише на чисто не натрапчиво и той много ми харесва.

# 474

И аз съм с болки в кръста, само отдясно. Правя си масажи с някакво мазило, загрява ме.
Повече ме боли като правя нещо, но като легна и особено като съм си наспала през ноща не ме боли толкова, но разшетам ли се и почва да ме боли..и според мен е нормално

# 475
  • София
Той е в една от фирмите подизпълнители и последните два месеца всеки ден е там...И аз се извинявам за лиричното отклонение Simple Smile
Ти днес ли беше на преглед при Вецев?

# 476
Лелееее не мога да не се похваля , в нета случайно видях бейби аларма намалена от 380 лева на 26 на авент . Веднага поръчах , тук някакви бъгове в сайта стават и само ги пускат за по 26 лева . Следете и бг сайт.

# 477
Честито! Тук и да стане бъг, няма да изпратят стоката на съответната цена, нищо, че грешката е тяхна. Grinning Директно си казват, че може да се обърнеш към компетентните органи и да се оплачеш, или се измъкват като казват, че промоцията е била за определени бройки и те вече са свършили. Нямам опит точно с Филипс, разбира се, но съм сигурна, че крайният резултат би бил същият. Grinning
Бубамара9, приятна почивка! Изглежда превъзходно. На нас много ни се иска да отидем на още едно море през септември, но няма, тъй като ще съм твърде огромна вече, а и не ми се струва удачно да предизвиквам съдбата.

# 478
  • София/Севлиево
Ти днес ли беше на преглед при Вецев?
Бях.Бебето е много голямо-2100 гр,отговаря на 32+4 г.с.,водите ми са на горна граница и ще правя късно обременяване с глюкоза+инсулин...Всичко друго е наред.Имам ориентировъчна дата за секцио-8 октомври.

# 479
ina, и аз септември не бих се осмелила. Сега като се приберем и това е, закотвям се и започвам приготовления и чакане 😊
Оле, момичета, да ви кажа как тук снощи си говорих с една бременна, която вече трябва да ражда и останах потресена. Тяхното здравеопазване е много зле, тя преносва и са й казали когато тогава. Няма като при нас тонове, пък всяка седмица, пък ако не родиш в болница. Тука малко Божа работа 😂 Ние сме си добре 😊

Общи условия

Активация на акаунт