ОКТОМВРИ не е толкова далече, скоро ще се гушнем с малкото човече! - тема 12

• 49 390
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, момичета! Днес бях на преглед,  бях се притеснила заради тези стягания на корема, увеличи ми магнерота на 4×1 и лежане, поне още 1м. За Бебето каза, че всичко е екстра. Последния път беше 1.500 кг в 28 г.с. Питах го, дали има 2.000 кг, че с тези контракции взех да се притеснявам и той се смее и вика, то е над 2.500 кг, но още му е рано да излиза. А ние  вкъщи правим ремонт и е страшно, утре ще слагат ламината вече, че и аз най накрая ще имам стая вече. Аз не знам как се засичат тези стягания,  но на всеки 10 мин ги усещам и като сметна това прави над 50😳. Аз такова нещо в предишните бременности не съм имала или не съм обръщала внимание.  Сега нещо и аз влезнах във филма. 33 г.с и 1 с съм

# 481
Той е в една от фирмите подизпълнители и последните два месеца всеки ден е там...И аз се извинявам за лиричното отклонение Simple Smile
Ти днес ли беше на преглед при Вецев?
Бях.Бебето е много голямо-2100 гр,отговаря на 32+4 г.с.,водите ми са на горна граница и ще правя късно обременяване с глюкоза+инсулин...Всичко друго е наред.Имам ориентировъчна дата за секцио-8 октомври.

А каза ли ти дали плацентата се е вдигнала? Ако си спомням правилно ти също беше с превия...
Аз ще разбера чак след 2 седмици какво е окончателното положение при мен, вече нямам търпение, много се надявам да ми се размине секциото, но това с плацентата ще е определящо.

# 482
  • София
И аз като му казах че с Ники съм яла мноооого сладко и водите са ми били до ре сега почти не вкусвам и вика,,, еее то и ние бяхме млади ма обеляхме 🤣🤣🤣"

# 483
  • София/Севлиево
За плацентата не каза дали се е вдигнала,но ми спомена, че може да пробвам нормално раждане,та сигурно се е вдигнала.Но аз му казах, че самият той от самото начало ми говори за секцио и вече съм с такава нагласа.А и ММ беше с мен, а той е твърдо против нормалното раждане(заради такова голямото ни дете е увредено)...

# 484
Значи се е вдигнала, щом е споменал за нормално раждане, иначе няма как.
Аз също винаги съм била за секцио, но тук при нас секцио правят само, ако има някакъв проблем или медицински индикации, по преценка на лекаря. За съжаление не е като в БГ и реално не можеш да избираш. Та аз по тая причина успях някакси да се настроя психически за нормално раждане, въпреки че, ако трябва да съм честна, много ме е страх.

# 485
  • омъжена
Е да и аз имам доста често контракции и последните два дена толкова силни не мога да се мръдна, само се хващам някъде и се навеждам и дишам.Елмаз и аз бях днес на преглед. Всичко е ок от другата седмица каза да почвам да ходя на запис на тоновете. Не го мерихме този път само го видя за малко,но аз знам,че си е добре. Тук започнаха светкавици момичетаа ще захладнее. 🥳🎊💃💃

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 08:21 от sunshine1992

# 486
  • au bout du monde
За моята болка ми казаха по 2 парацетамола да пия на всеки 4 часа Laughing

и аз съм 33+ още около 5 седмици ми остават. Решила съм, че ще раждам Дева Laughing

# 487
Елмазче,а измери ли ти шийката?
Ох днес нали говорехме за кръвно ми само стана жега и стана над 120 ужас 😶...

# 488
yanac от миналата седмица (33г.с) спрях да мога да спя.Всяка божа сутрин се будя с ужасно главоболие и ми помага само спане на обяд понякога.Даже вчера и кръвно си имах от жеги и недоспиване....

# 489
Не са ми мерили шийката, поне така както пишете вагинално. Аз съм дева, "таткото " е везни,  предпочитам да избутам до термин, което ще рече везни. Останаха ми 48 дни до термин, поне 38 дни трябва да избутам някак. Толкова минахме  , ще устискаме още малко, ако трябва ще лежа по цял ден само да се роди живо и здраво

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 09:34 от Elmazche

# 490
Той е в една от фирмите подизпълнители и последните два месеца всеки ден е там...И аз се извинявам за лиричното отклонение Simple Smile
Ти днес ли беше на преглед при Вецев?
Бях.Бебето е много голямо-2100 гр,отговаря на 32+4 г.с.,водите ми са на горна граница и ще правя късно обременяване с глюкоза+инсулин...Всичко друго е наред.Имам ориентировъчна дата за секцио-8 октомври.
Ели,чета нещата ти от самото начало в една друга група.Правихме тестове по едно и също време, аз очаквам госпожица 🌼 първо дете ни е.Така желано ,мечтано и чакано . Аз утре влизам в 31 г с , следващата седмица съм на ЖК нямам търпение да си видя момичето. Усещам,че вече е по силна за сега върви добре с кг, въпреки че до 5-6 месец не се храних пълноценно, защото ми се гадеше от всичко и постоянно повръщах ,за сега съм качила около 5-6 кг . Слава богу вече мога да ям месо 😁. Много се вълнувам , септември ще обсъждаме дата за секцио, мисля че ще сме около твоята дата 😁

# 491
Влизам с малко тъп въпрос , но ноли сме за това .. възможно ли е да получа контракции от пртеснение ?

# 492
Влизам с малко тъп въпрос , но ноли сме за това .. възможно ли е да получа контракции от пртеснение ?
Да можеш

# 493
  • омъжена
Правих си изследвания да видят тромбоцитите. Така ми изтръпна и ме заболя десния крак все едно упойка ми биха. Но гледам хемоглобина е нисък а пия малтофер. Други работи са ниски. Незнам. Сега съм при АГ изписа ми флебодиа май де казва да пия и да се мажа с лиотон,но аз мисля с конския кестен

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 12:31 от sunshine1992

# 494
Аз получавам стягане в матката, когато голямото дете започне да плаче неутешимо. В такъв период е, че започва да се тръшка за нещо незнайно и 30-40 мин не мога да я успокоя. Това много ме напряга. Дано поотмине докато се роди бебето, че не знам как ще се справя в такива моменти.

Общи условия

Активация на акаунт