Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 33 173
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Струва ми се, че май вече изобщо не им се занимава да го рекламират, както преди
Логично. Вече не зависят от рейтинг, знаят, че имат още 4 епизода за излъчване и финито. За кого да го рекламират и да губят "екранно време"? Рейтингът дори да стане 200, то "кел файда" вече.
Фокс ще са големи късметлии, ако в близко бъдеще имат сериал с такава фен база извън Турция.
А тези мюрекси и дюрекси... Хич няма да ги коментирам даже. Нямало да има чуждестранни. Лисици.

# 616
  • София

Любимото ми нещо в света е да се загубя с теб

# 617
  • Кърджали
Линде, пак някой си е фантазирал май...
Аз направо бях забравила, че днес е деня за фраг. Ама. То и те забравили

# 618
  • София
Линде, пак някой си е фантазирал май...
Аз направо бях забравила, че днес е деня за фраг. Ама. То и те забравили
Няма значение, важното е че е много хубаво. Човек трябва да има и доза фантазия.

# 619
Нещо ни объркаха имената, но нищо, разбрахме се. Joy Аз самата не мога да свикна още, че никнейма не ми е на кирилица както досега...

Налбантова, хубаво си онагледила, това е моят начин.

Азисия, ако не ползваш обаче мобилната версия, а настолна страницата изглежда така, над полето за писане избираш предпоследното.
Скрит текст:
Няма време да го оградя.

Много се извинявам  Margarita N  и  Nalbantova ако съм объркала към коя точно да пиша. Извинявайте много.
Относно качването на снимки? Варианта който ми показваш с снимка на Nalbantova става ако пиша чрез GSM (телефона си)
А по начина на Margarita N  където казваш да пиша над текстовото поле за писане има икона за която ми показваш с картинка я няма. По принцип си пиша чрез компютъра . Когато вляза в групата и искам да пиша.свободно текст да коментирам без да цитирвам някой друг над текстовото поле има само като икони Отговори;  Следи с едно звънче;  едно квадратче с сърце;   едно квадратче със стрелка която сочи на ляво  и едни три наредени в прав ред точки на които като щракна ввърху тях пише "маркирай прочетеното" "отпечатай".
Това което ми показваш като снимка ми излиза само ако реша да цитирам някой участник в групата тоест негово послание.
А така на свободен отговор който да слагам нямам отметка за снимки. Тоест ако реша да слагам снимки трябва да е само ако цитирвам някой друг. Дано ме разбрахте какво искам да обясня.

Извън това да коментирам сериалът ни, като гледам снимки зад кадър от последния снимачен ден който вие публикувате в групата ми става мъчно. Не мога да повярвам че след още няма 4 епизода вече няма да го гледаме. Искаше ми се да продължи още малко.

Ново от малката и сладка Мая

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 23:28 от azisiq

# 620
azisiq, ще ти го напиша в скрито.
Скрит текст:
Щом по-често използваш компютър, то пробвай следното нещо. Отвори си темата, щракни върху "Отговор" и трябва да ти се отвори едно празно място, където си пишеш коментара, а еднаааа идейка над него има лента с опции. Няма как да я нямаш. Ако не е отгоре, може да е в страни. Не знам версиите и видовете браузъри играят ли роля, но разгледай. Ако ги намериш, то ще са много бутончета като тези, които Марги показа. Постави мишката върху тях и изчакай, докато ти изпише за какво е това бутонче. Като стигнеш до такова, на което изписва "Вмъкни Изображение/Снимка/Photo", значи си го открила. Не пиши коментар от мястото, на което пише "Бърз отговор". Използвай "Отговори". Вероятно това може да е причината да не ти се показва лентата.

# 621
  • Кърджали
Азисия, нагледно това което ти обясни Налбантова  със снимки
Скрит текст:
1

2

3

# 622
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с настроение, много усмивки и положителни емоции Wink

Днес е Голяма Богородица, така че се почерпете за моя имен ден, макар и виртуално:

Wink
Скрит текст:

# 623
Ми-си, честит празник, пожелавам ти много здраве, любов, късмет и сбъдване на мечти Flowers Bouquet

# 624
Честит имен ден, Миси! Много здраве и късмет!
Поднасям ти нещо любимо Sunglasses

Ако има още именички в темата - най-добри пожелания и за тях.

# 625
🌺Весел празник, mi_si!

# 626
Да са ЧЕСТИТИ всички празнуващи днес !  Heart

# 627
Миси, Честит имен ден! Здраве и късмет. Relaxed Flowers Hibiscus

Момичета, оставям ви линк да гласувате, че изоставаме. Неограничено е.

https://tutelenovela.es/gran-final-mejor-galan-elige-a-tu-galan- … ngin-akyurek-vota

Ах, този нежен Керем. Gift Heart

# 628
  • Бургас
Честит празник, момичета!

Бъдете благословени и честити! Бъдете здрави, вие и близките ви! Радвайте се на всичко, винаги има защо!
Добре е, че ви има!
ГУШ!

# 629

mi_si, все така орисвай дните ни с настроение, усмивки и смисъл!
Много здраве и щастие на всички празнуващи!
Честит празник!

Общи условия

Активация на акаунт