Боли ли?

• 6 598
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
Искам да ви предупредя, че е много опасно да се дупчат безразборно ушите, защото има много точки влияещи на организма /при акупунктура се бодват тези точки/. Не мога да го обясня медицински, но една приятелка като тийнейджърка се е пробила на 19  #Crazy места общо по двете уши и сега има здравословни проблеми, които си знае,че се дължат на засегнатите центрове.
Дори преди години като беше модерно да се слага клипс в горната част на ухото, някои хора предупреждаваха,че се притискат точките.
Иначе няма нищо страшно да си пробиеш ушите на "нормалното" за обеци място. Не помня дали боли, защото съм била на 2г. когато са ме продупчили. Flutter

# 16
Нямам спомен да  ме е боляло.

# 17
  • Mediterraneo
Искам да ви предупредя, че е много опасно да се дупчат безразборно ушите, защото има много точки влияещи на организма /при акупунктура се бодват тези точки/. Не мога да го обясня медицински, но една приятелка като тийнейджърка се е пробила на 19  #Crazy места общо по двете уши и сега има здравословни проблеми, които си знае,че се дължат на засегнатите центрове.
Дори преди години като беше модерно да се слага клипс в горната част на ухото, някои хора предупреждаваха,че се притискат точките...

Уф, това ми е пределно ясно сега, ама я върви обясни на тийнеджърка- грънджарка нещо относно тези точки  Mr. Green А мога ли да запитам как точно другарката ти разбра, че здравословните й проблеми се дължат на засегнати центрове по ушите  Thinking

# 18
Здравейте мами   bouquet
Пише ви една страхливка,която се кани да си пробие ушите,но с каненето си остава.А много искам,но ме е страх  Embarassed  Боли ли? И кое студио ще ми препоръчате?
Темата не е майтап  Blush Верно ме е шубе   Joy

здравей, страхливке!
не боли.
чуства се натиск, който се усилва за милимунда, докато пистолета пробива ухото.
ако това ще те успокои, на това място няма нервни окончания, които да ти предизвикват болка. мисля, че боли по-малко от инжекция.
след като се поставят обиците се промива известно време, което не е най-приятното на света, но ... не е нищо особено.
важно да не оставяш да 'заберат' , затова редовни промивки

# 19
и аз не помня да ме е боляло, но те съветвам, обеците, които ще сложиш да са или от сребро или от злато, поне първата, втората седмица.С останалите материали има доста голям риск да се възпали мястото около пробитото. А иначе момичетата са ти казали другото Simple Smile

# 20
  • Mediterraneo
и аз не помня да ме е боляло, но те съветвам, обеците, които ще сложиш да са или от сребро или от злато, поне първата, втората седмица.С останалите материали има доста голям риск да се възпали мястото около пробитото. А иначе момичетата са ти казали другото Simple Smile

Нали се слагат медицински  newsm78 Иначе в домашни полеви условия си сложих сребърни и нямах проблеми  Grinning

# 21
няма нищо страшно. дори няма да разбереш.  Simple Smile

# 22
  • София
като бях малка за рождения ден ми подариха обеции от мерак да ги нося ми пробиха ушите с игла и хоп закичих се
по-късно ходих с пистолет да ми пробиват още две дупки и в сравнение с първия път не съм усетила нищо,пробиването е за секунди,а по късно ако си пипаш ушителеко понаболва,номинава за ден два

# 23
Споко не боли, не се плаши няма от какво Peace

# 24
Имам 6 дупки общо на двете уши, за никоя от тях не ме е боляло и не са забирали Peace

# 25
О,благодаря ви за топлите и успокоителни думи   bouquet Сега остава само да отида и да ги пробия най-сетне,  след това ще се похваля  Heart Eyes

# 26
На езика болеше повече,вервай ми  Laughing успех  Peace

# 27
Не боли, или поне не много и то за съвсем кратко време, докато те боцне пистолета. Peace
Давай смело! Hug

# 28
Спокойно, след като 4 годишната ми дъщеря издържа стоически, значи не боли. Трай бабо за хубост.  4470

# 29
Онзи ден си преместих третата дупка на ухото, малко по-навътре!  Crazy Заболя ме за момент/забравила съм-пробиха ми ушите в първи клас, а другите две си ги правих сама преди 10год. Mr. Green/ , но болката отмина за 2 часа! Peace Вечерта ми беше малко кофти да лежа на тази страна, но всичко се изчерпа с това! Hug

Общи условия

Активация на акаунт