Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 93 483
  • 845
  •   1
Отговори
# 105
  • В две мъжки сърца
Здравейте, намерих на страхотна цена Филипс Лумеа 1994 г.- 310 лв. Готова съм да го поръчам, но ме спира единствено това, че го искам и за лицето, и цял интим, освен всичко останало. Ще мога ли са го ползвам според вас?

# 106
Здравейте, намерих на страхотна цена Филипс Лумеа 1994 г.- 310 лв. Готова съм да го поръчам, но ме спира единствено това, че го искам и за лицето, и цял интим, освен всичко останало. Ще мога ли са го ползвам според вас?
Аз го ползвах.

# 107
  • София
Имах преди години 1994, използвах го навсякъде без лицето.

# 108
И аз го заглеждах на тази цена, точно днес даже. Имам 1995 и явно няма да мога да му сменя пластинката която съм надраскала, та се оглеждам и още се чудя искам ли нов...
Магазинът, в който го дават 310лв обаче не ми говори нищо и се чудя още че винаги ми е съмнителна прекалено добра цена за нещо. Заглеждах и по-новите им модели, но ми е трудно да се ориентирам какви са разликите, освен че капацитетът им е повече импулси и естествено са по-скъпи.
1994 май също е сравнително старичък модел и се опасявам да не стане както със сегашния ми, не знам аз ли съм карък или съм била толкова невнимателна че да я надраскам тая пластина толкова много. И от сервиза ми казаха че моделът е стар и нямат за него. Но пък този още се продава... би трябвало да ги поддържат за него или поне това би било логично.
Другото е че мисля че точно за него бях гледала отзиви че много бързо прегрявал и съвсем се триумя искам ли нов, ако да пък дали да е този, абе не знам и аз какво искам Grinning

# 109
  • В къЩи.
Извинявам се, че съм толкова досадна,но уреда ми е нов и искам да знам дали има нещо нередно в него или не.
Наистина ли  само ние с Елси не успяваме да изчистим прозорчето на уреда си?
Ако след всяко ползване остава петно,то след време няма ли това замърсяване да пречи на уреда да работи добре?

# 110
Имала съм чат-пат по някое но обикновено с навлажнена кърпичка са се махали, та не мога да кажа защо остават. По принцип ако някъде не е избръснато добре може като се "опърли" каквото косъмче има над кожата, да стане такова петънце на стъклото.

# 111
Извинявам се, че съм толкова досадна,но уреда ми е нов и искам да знам дали има нещо нередно в него или не.
Наистина ли  само ние с Елси не успяваме да изчистим прозорчето на уреда си?
Ако след всяко ползване остава петно,то след време няма ли това замърсяване да пречи на уреда да работи добре?
И на моя остават.Работи си.Не са ви отговорили, защото много пъти е писано по темата.

# 112
  • Lost in a fairytale ...
Аз съм с такъв, ползвам го навсякъде, но определено би било по-удобно да има приставка за лице.

# 113
  • В къЩи.
Благодаря Ви.

От притеснение с тези петна ,забравих да изкажа мнение, та макар и само след две ползвания.
Изумена съм,чак не ми се вярва ,че само след едно ползване има ефект.
След първата процедура две седмици не бях епилирала нищо по тялото,само бръснех интим,а окосмяването беше все едно на 4 дни.Буквално за 10 мин оскубах всичко.Най- забележимо беше на бедрата ,под мишниците имах 10 косъма,с изключение на едно место което най- вероятно не съм светнала,защото си имаше доста косми. Триъгълника също беше с много малко косъмчета.
Интима обаче където бръсна, единствено забелязах ,че след процедурата избръснах чак на 4 ден,не виждам да са намаляли космите. Но за тази зона съм подготвена,че нещата ще се случат много бавно.
В заключение: съжалявам ,че преди три години дадох 200 лв за епилатор,а не си купих още тогава фотоепилатор.

# 114
Косъмчетата не всички се повлияват ,някои никога няма да се махнат.Не са пропуснати места Simple Smile На мен под мишниците са ми така много години вече- на някои места си растат.

# 115
На моите мишници няма особен ефект - явно от епилацията са толкова тънки и светли косъмчетата, че май не ги хваща фотото и са си там. Краката обаче се повлияха много добре - почти не растат косми, тук-там само, а съм на трета процедура. Засега правя до коляното, защото не ми се занимава все още нагоре, но ще започвам и бедрата на следващата процедура.
Ако пуснат модел с по-голям прозорец ще бъда от първите закупили. Хем не е кой знае колко бавно, хем ме хваща нервата по някое време Grinning

# 116
Затова е хубаво да се разделят процедурите в два дни.Иначе мн.тегаво.

# 117
Зависи, на мен са ми досадни всякак и шансът да отпадне някоя е по-голям ако не са наведнъж. То като знам как и по колко се каня всеки път...

# 118
  • На морето!
Колко време се "светкахте" през 14 дни? Аз съм на втора процедура и засега виждам, че при ръце и подмишници има най-добър резултат, на интим почти никакъв.

# 119
Затова е хубаво да се разделят процедурите в два дни.Иначе мн.тегаво.
Ами горе-долу така правя, но не искам да направя единия крак днес, другия утре, щото утре ще забравя или няма да ми се занимава и ще отиде за следващия ден и така. Иначе с малките сектори не ми пречи. Вчера правих интим, отлагах, защото бях убедена, че ще е занимавка, то пък бързичко стана...
Като разредя долните крака започвам горните, че там и площта е повече .... Joy
Но пък съм много доволна. На мишниците днес забелязах, че косъмчетата може би са леко разредени, но определено се дърпат по-лесно. Изобщо не усетих епилатора, а иначе си има някаква чувствителност там.

Общи условия

Активация на акаунт