Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 95 744
  • 845
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,

Може ли някой да ми каже откъде мога да си взема предпазни очила на прилична цена. Това , което видях е в порядъка на 90 лв…

# 226
  • София
Здравейте,

Може ли някой да ми каже откъде мога да си взема предпазни очила на прилична цена. Това , което видях е в порядъка на 90 лв…
https://www.amazon.fr/gp/product/B009GFML20/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

# 227
От косъмчета е и не се маха. Трябва зоната на светкане са е напълно чиста преди процедура.
Ако използвам фотоепилатора с тези петна по стъклото,опасно ли е? И изобщо ще имам ли ефект от процедурите,ако го използвам така?🤔

# 228
Опитай се да го почистиш с влажно парцалче. Не е опасно, по-скоро може да попречи на светлината, ако стане много зацапано.

# 229
Здравейте, ако закупя фотоепилатор от емаг, знаете ли дали мога да удължа гаранцията му?

# 230
Ползвам фотоепилатора вече от 1г. и вчера за първи път се минах без да объсна зоната идеално гладко. Та казуса ми е следния:
Прави ли това процедурата неефективна, понеже не усетих и абсолютно никаква болка или дори затопляне. Единствено миришеше на изгоряло и то яко.
Искам да вметна, че след паузата лятото космите ми се възвърнаха и като количество и като структура, така че не е това причината да не усещам нищо по време на процедурата.
Зоната, която правя е крака, ако това има някакво значение. За другите зони ходя на лазерна епилация.

# 231
Според мен я прави слабо ефективна, също може да повреди уреда(матиране на стъклото).

# 232
И аз така предположих. Просто реших да пробвам и така, защото съм чела че някой си правят процедура не на гладка кожа.

# 233
Зоната трябва да е избръсната/епилирана. Иначе космите поглъщат светлината и няма ефект.

# 234
Момичета на 7 и 8 се нащраках с лумеата за пръв път. На 21 и 22 ми предстои повтаряне. Нали мога междувременно да си се бръсна между процедурите, защото не мога да ходя така набола. Аз сега съм се оставила от любопитство, за да видя къде какво ще порасте, но за нататък логично ми изглежда да мога да обръсна при нужда. Интересно е че на целия ми триъгълник, бикини зоната и към пъпа няма поникнал косъм още и е гладичко.  Мустака също. По интима, краката и ръцете набодоха около милиметър. А под мишниците направо си пораснаха дълги косми.  Наистина е много различно поведението на космите след щракането при всеки.

# 235
Може да се бръсне, не е нужно да ги оставвте космите да растат на воля:)

# 236
Космите ,които изгарят дефакто са косми,които са подкожни.И ден преди процедурата се епилирам,но тези петна по стъклото се дължат точно на тези подкожни косми.Пробвах да почистя с влажна кърпа,но нямаше ефект 😐

# 237
Няма как да са подкожни Simple Smile

# 238
Каква е разликата между тези два епилатора, аз не откривам, освен в цветовете:
https://www.technopolis.bg/bg/Fotoepilatori/Fotoepilator-PHILIPS … RI957-00/p/835180

https://www.technopolis.bg/bg/Fotoepilatori/Fotoepilator-PHILIPS … RI958-00/p/835188

# 239
Последните три пъти фотоепилатора ми Филипс 1997, спира и започват да мигат степените му. Двата пъти беше загрял и в стаята беше доста топло, като изстина се оправи, после пак и така докато приключа. Сега пак направи така, не е много горещ. В гаранция е, чудя се какво да правя. За гаранцията с кой трябва да се свържа, директно с Филипс или с магазина от който го купих Зора? Дали става без да се ходи на място, да се изпрати или нещо такова? Blush

Общи условия

Активация на акаунт