Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 95 765
  • 845
  •   1
Отговори
# 285
Светваш в стаята де що има лампи, докато ползваш фотоепилатора. Ако са малко лампите, се местиш в стая с повече...

# 286
Беше светло в стаята. Бях точно до прозореца и щорите бяха отворени, а слънцето светеше директно и пак не ми беше добре след това. Даже още имам дискомфорт шест дни по-късно.

# 287
Нямах предвид дневна да е светлината, не знам защо всеки това си представя че е достатъчно.
Ярко, много силно осветление  в стаята - тогава светването от епилатора не се откроява така.

# 288
Така написано вече става по-ясно, но реално не ми е опция. Нямам чак толкова силно осветление, така че си остава въпросът ми за защитните очила.

# 289
А защо не си затваряте очите? Аз така правя, даже и глава извъртам.

# 290
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, бих искала да ми предложите модел на фотоепилатор  от които сте доволни защото гледам много модели и различни цени. Ако може да е по средна цената. Примерно до 500 лв
Няма да е в тази тема.Тук предимно имаме Лумеа.
Не ме разбрахте Да е Филипс но нали се разделят на видове с номер и така нататък (еди кой си модел с цифри..... и цена 350 лв примерно, еди. Кой си модел цифри.... 500 лв примерно)

Аз съм се насочила към този модел от зора. Мисля тези дни да ида да си го взема.
https://zora.bg/product/bri92400
Също съм хвърлила око и на този, който е с 1 приставка повече.
https://zora.bg/product/sc199800

Aз взех първият преди малко повече от месец. Чудех се между двата точно, но реших, че не ми трябват повече приставки. За сега съм много доволна от резултатите след 3 процедури.

# 291
Здравейте,
След втората процедура се появи петно на лампата ... Някой знае ли за какво става въпрос?

# 292
Така написано вече става по-ясно, но реално не ми е опция. Нямам чак толкова силно осветление, така че си остава въпросът ми за защитните очила.

Със свободната ръка, с която не държиш фотепилатора, си прикрий хубаво очите в момента, в който натискаш копчето, и всичко ще е наред Simple Smile

# 293
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!
Отдавна обмислям покупката на фотоепилатор и моментът настъпи. Четох доста и сега въпросът ми е дали си струва да дам около 300 лв повече за Philips bri958/00 или Philips SC1997/00 и Philips SC1998/00 вършат същата работа. Доста хора споделят, че не сменят приставките и светкат навсякъде с една и има резултат.
Ще се радвам, ако ми помогнете със съвет Simple Smile

# 294
Здравейте!
Отдавна обмислям покупката на фотоепилатор и моментът настъпи. Четох доста и сега въпросът ми е дали си струва да дам около 300 лв повече за Philips bri958/00 или Philips SC1997/00 и Philips SC1998/00 вършат същата работа. Доста хора споделят, че не сменят приставките и светкат навсякъде с една и има резултат.
Ще се радвам, ако ми помогнете със съвет Simple Smile

Аз си взех от тази серия, само че друг модел 955, защото беше със 70-80 лева по-евтин, а разликата беше само в 1 приставка и не си заслужаваше. Но в серия 9000 импулсите са 450000, в другите 250000. Разликата не е никак малка. Дори само това да е подобрението, си заслужава, ако човек има парите. Преди няколко седмици имаше големи намаления, моят го взех за 700 лв от емаг. В сайта на Филипс пише, че това са най-мощните им фотоепилатори, така че може да има подобрение и в технологията.

# 295
Ако само импулсите е разликата и ако само един човек ще го използва, не знам колко има смисъл... 250 хиляди импулса са страшно много. Силно се съмнявам докато се изхабят те на самият епилатор да му няма нищо, все си мисля че до тогава нещо друго ще му се скапе. Хеле пък на тия дето са с акумулаторна батерия - тая батерия не си я представям още да става за нещо след сума ти години.
Чудих им се и аз на тази новата серия, но не успях да видя други предимства. Или няма, или не са обяснени някъде достатъчно ясно че да ме зарибят да си купя по-скъп.

# 296
  • Sofia
По-скъпите модели работят и на батерия, и на кабел. Т.е. и да умре батерията може да се ползва на кабел.

# 297
Опитът ми показва, че уредът се ползва на места,където винаги има наблизо контакт, а канелът е достатъчно дълъг.
Има уреди и само ма батерия, за тях иде реч.Те са по-тежки и скъпи заради тази “екстра”.

# 298
По-старите модели Лумеа с батерия мисля че не можеха и с кабел да се ползват а само след зареждане, заблудила съм се че и сегашните са такива. Не че и това би ме убедило да си купя с батерия де, но пак е хубаво че може и с кабела. Наистина са по-тежки и по-скъпи заради батерията. Иначе щом правят и продават такива модели, явно си има клиентела и за тях, всеки си знае приоритетите.
За импулсите съм се чудила и аз, но както и да го смятам за един човек дори 250 000 са доста. Бях се хванала веднъж да броя колко използвам за едно третиране, но не ми стигна търпението, по груби сметки ги изкарах под 1000 някъде. Първите процедури са през 2 седмици, после през месец или често повече. Т.е. отначало малко повече и после най-много по 10-12 хиляди на година, а може и по-малко че едва ли всеки прави поддръжката точно на месец. Ами че те 250 хиляди ще ми стигнат до пенсия вероятно. Ако всичко друго му е наред на уреда до тогава. Батерията едно на ръка, но бутон има който също се натиска хиляди пъти, още разни неща  вътре, на моя стария примерно му се надраска металният отражател отпред на приставката и нямаше вариант да се смени. И в крайна сметка пак си купих нов, пък ако ще и милион импулси капацитет на лампата да му бяха сложили.

# 299
А имате ли някакво обяснение защо на Филипсите дават святкане през 2 седмици, а на Браун-а - през 1? Взехме си Браун   Silk Expert Pro 5, засега сме още в началото и не мога да споделя резултати, но ММ е убеден, че дори и след 1-вата процедура има резултати Laughing Той беше и основният "виновник" въобще да се сдобием с подобен уред, аз все още не съм убедена, че ще има защо. Дано времето ме опровергае.

Общи условия

Активация на акаунт