Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 97 379
  • 845
  •   2
Отговори
# 600
Добър вечер! До сега четох за фоточувствителната кожа. Пия витамини един от които е Омега 3. За него пишеше,че кожата става фоточувствителна. Опасно ли е,ако ползвам фотоепилатора?? Много се притеснявам.

# 601
Аз също приемам Омега 3 през последните 3 месеца по докторско предписание. Не бях чела, че е възможно да се появи фоточувствителност. Правила съм 4-5 серии от тогава и не е имало проблем нито пигментация. Не съм третирала лицето, само тяло.

# 602
https://www.emag.bg/fotoepilator-ipl-999-990-impulsa-podmladjava … 252/pd/DJF4F5BBM/
Това е моят фотоепилатор. На него пише,че има UV защита на кожата 🤔. Това какво означава?!

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 20:31 от IKirova

# 603
Преди, когато съм ходила на лазерна епилация няколко дни или седмица след нея косъмчетата сами падаха. Какви са вашите наблюдения след обработка с IPL фотоепилатор в домашни условия? Падат ли ви всички косъмчета или са си здраво захванати с луковицата за корена и ги скубете.

# 604
  • Sofia
Падат след дни.

# 605
При мен не падат, просто им се забавя растежа. След 5-6 процедури при мен това беше ефекта. Разбира се на хълмчета беше всичко. С Lumea 955 съм. Заради терапия с кортикостероиди пропуснах 5 седмици, бях без нито една процедура за този период и всичко се върна по старо му. Все пак всичко е индивидуално.

Момичета след придобиване на теб кога се върнахте към процедурите. Чета, че поне 2 седмици трябва да минат.

# 606
Падат след 10-15-20 дни.Не не е видимо в началото.

# 607
Здравейте! Извинявам се,че въпросът може да ви се стори малко тъп,но имам IPL уред у дома ( за фотоепилация ) на него пише,че има UV защита,какво означава това? Че защитава кожата от фоточувствителност ли? Притеснявам се,защото приемам витамини за които пише,че придизвикват фоточувствителност.
Това е той : https://www.emag.bg/fotoepilator-ipl-999-990-impulsa-podmladjava … 252/pd/DJF4F5BBM/

# 608
За всеки случай, не си фотоепилирай мустака, да не се явиш с перманентен грим на това място.

# 609
  • София
Здравейте, дали е безопасно да се ползва фотоепилатора при кърмене?

# 610
Добър ден! Мога ли да минавам около гърдите с фотоепилатора? Имам косъмчета и то доста,заради хормониални проблеми. Преди ги скубех,но нямаше ефект и даже станаха повече.

# 611
  • Бургас
Здравейте, извинявам се ,ако е обсъждано ,но искам да попитам за мнението ви относно philips lumea bri924/00 ?

# 612
Сега лятото мога ли да си минавам ръце, крака, мустак или да изчакам есента. Имаме басейн и често се пека, та затова за сега само подмишниците минавам. След 2 процедури има голям ефект. Не очаквах толкова много междудругото.

# 613
Аз съм с bri 924, можеш да потърсиш в тази тема имам няколко мнения преди и след да си го купя. Аз съм повече от доволна, за моите нужду две приставки са достатъчни, импулсите също. Взех го за 450 лв. от промоция на Зора. Най-полезната вещ, която съм си купувала, първо лято в целия ми живот и борба с космите, в което да не ми се налага да мисля за тях !

# 614
Здравейте, чета темата. Мисля да закупя фотоепилатор, но се чудя между philips bri924  и braun PL5129. Някой има ли отзиви за втория, понеже видях и коментари за първия?

Общи условия

Активация на акаунт