За бебета и деца от 0+ месеца - Бързи въпроси, отговори и съвети 95

• 26 784
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте. Въвеждам глутен и съм на етап ръж. Под каква форма мога да го дам? Сухарите, които продават по супермаркетите стават ли? Нормални, не специално бебешки. Не намерих продукти, с които да го въведа, моля дайте предложения.
И да питам с какво чистите пода вкъщи? Миех с Бинго и медикс, но малкия вече пълзи и ближе пода. Има ли нещо по-малко вредно на пазара измежду всички препарати? Може ли препоръка за нещо конкретно и тук. Благодаря

# 241
За лека количка - ние ползваме Peg Perrego Futura Modular, не мога да се оплача, 3 етажа си я качвах барабар с детето. Сега отказва да я ползва, за съжаление. Иначе още щях да си го возя в нея.

# 242
Пер прего е 7.6 кг и ако трябва да катеря 3 етажа с нея и детето, определено ще се озоря Grinning.
Добре, че живея на първи етаж и нямам много стълби, обаче въпреки това кръста вече няколко пъти ме е болял.

# 243
Ръж въведох с ръжена юфка ама забрявих на коя марка беше. От био магазин я взех. А относно пода - ние сме с прахосмукачка робот, която има и моп. Та без препарати.

# 244
Ръж въведох с ръжена юфка ама забрявих на коя марка беше. От био магазин я взех. А относно пода - ние сме с прахосмукачка робот, която има и моп. Та без препарати.

А какво правите с килимите?

# 245
И аз с ръжена юфка от Зоя (магазина) си я поръчах.
Само с вода чистя, в началото понякога с Фрош спрея за играчки, килимите прахосмукачка.Не съм слагала от тия детски пъзели, трудно се чистят.

# 246

А какво правите с килимите?

Нямаме килими. Навсякъде сме с ламинат. Коридор + кухненска част с плочки.

# 247
Килими не харесвам ,не по принцип ,а за вкъщи .Приемам ги за сборище на прах и косми.Всеки ден пускам робота,после удрям един моп с препарат какъвто съм хванала в магазина .Ако ще ме мързи пускам мопа на робота ,само с вода.

# 248
  • Пловдив
Ръж въведох под фармата на юфка /тази/

Вкъщи нямаме килими, само ламинат и гранитогрес, чистя с препарат и веднъж в седмицата с белина.

# 249
Пер прего е 7.6 кг и ако трябва да катеря 3 етажа с нея и детето, определено ще се озоря Grinning.
Добре, че живея на първи етаж и нямам много стълби, обаче въпреки това кръста вече няколко пъти ме е болял.

Не знам има ли количка под 5 кг 😀 Успех, дано намериш

# 250

Ние се спряхме на сайбекс ами 8 кг е като кг не ми идва тежка .. сгъва се лесно с една ръка мога да я прибера и става като чантичка 😃

# 251

Ами има и съм написала коя е. Simple Smile

# 252
Здравейте, какво слагате на пода за тепърва пропълзяващи бебчета? Тези детски "килимчета" под формата на пъзел, дали са подходящи?

# 253
  • Германия
Здравейте, какво слагате на пода за тепърва пропълзяващи бебчета? Тези детски "килимчета" под формата на пъзел, дали са подходящи?
Пъзелите при нас не свършиха работа. Малката си играеше с тях(гризеше ги). Една приятелка ги е залепила с двойно залепващо, но незнам после дали няма да остава следа от тиксото по ламината. Бяхме махнали всички килими. А по-късно намерих един гумен (или силиконов, незнам) детски килим. Хем шарен, хем се чисти лесно.

# 254
Доста време изкарахме с пъзел на земята, но не бих казала, че е практично. Разглобяват го, гризат го. По 5 пъти на ден и пъзел нареждах. Ако са изяли и по някоя бисквита всичко трохи остават отдолу и трябва да се махне, да са чисти и пода и пъзела..

Общи условия

Активация на акаунт