На пазар във Варна - тема 65

• 42 967
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Като гледам и в Лина има 50 процента намаление на 34 кръвни показателя...

# 301
Момичета, има ли промяна в графика за закупуване на ученически карти за градския транспорт, от 27 число до 4 число или могат да се купят по всяко време и наистина ли ще важат вече за 30 дни от дата до дата?

# 302
Днес взех карта на ученика от пункта до у-ще Д.Дебелянов.
Питаха ме от коя дата да е валидна.
Пуснахме я от 15.09 и ще е валидна 30дни до 14.10.
Няколко дена преди 14-ти трябва да се презареди отново т.е. да се отиде до пункта и да се плати Simple Smile
Ако отида на 10-ти примерно, ще си ми валидират картата от 15.10, т.е. не се губят дни.
Искат ученическа карта (бележник) + ЕГН на детето.
При качване на ученика в автобуса не е необходимо да ги валидизират, но така се губи застраховката.
Днес в 12ч нямаше никой на гишето. Радвам се, че избегнах навалицата от 27-ми до 4-ти 😁
Пункта работи и утре от 8:00 до 16:30ч

# 303
DZ, много благодаря, утре ще изпратя детето да си купи, така е много по удобно!

# 304
  • Варна
На мен тази схема не ми харесва съвсем. Мога ли да помня кой точно ден сме заредили, че да е след месец.. Още нещо за календара за запис..

# 305
Не знаех къде да попитам, дано тук да намеря отговор...
Някой връщал ли е покупка от New Yorker? Купих една чантичка, но искам да я върна. На касовата бележка няма никаква информация за връщане на стока. Покупката е на редовна цена, не е от намаление.

# 306
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Не знаех къде да попитам, дано тук да намеря отговор...
Някой връщал ли е покупка от New Yorker? Купих една чантичка, но искам да я върна. На касовата бележка няма никаква информация за връщане на стока. Покупката е на редовна цена, не е от намаление.
Аз съм връщала дрехи с етикета и не съм имала проблем.

# 307
И аз съм връщала дреха с етикет. Без проблем!

# 308
Благодаря за отговорите. Върнах без проблем.

# 309
ММ иска да претапицира колата сам. Не седалките, ми иска да смени плата по вратите, тавана... Някой да знае магазин, в който продават такива платове?

# 310
  • В центъра на моретата
Скоро купувах дамаска, ноне за кола от ЛеноБг на ул. Бенковски в близост до кръстовището с бул. Сливница.

# 311
Някоя мама има ли отзиви за д-р Атанас Александров, АГ, преглежда в Майчин дом ?

# 312
  • Варна
Има ли книжарница, която предлага учебници на Longman Pearson или трябва да поръчам в офиса им (Конкретно уч. система Focus А2)

# 313
Някоя мама има ли отзиви за д-р Атанас Александров, АГ, преглежда в Майчин дом ?
Не преглежда в МД.Там е в отделение.Иначе е чусесен специалист.Едит-преглежда само септвмври и то безплатно жени с миоми,кисти,ендометриоза и свличане на влагалището и изпускане на урина .

# 314
От юни месец 2021г. вече преглежда в Майчин дом в новия сектор по минимално инвазивна гинекология. Преглежда и в МЦ за асистирана репродукция "Варна". Благодаря за отзива - поредния положителен.

Общи условия

Активация на акаунт