На пазар във Варна - тема 65

• 42 150
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте! Моля, препоръчайте ми магазин за красиво, качествено бельо /по възможност и достъпно като цена/. Благодаря Ви!

# 556
ТСВ мисля, че имаха тази услуга. 30 лв. беше на месец ТВ и нет.

# 557
  • Варна
Има и едни Спектралнет, доскоро ползвахме в Изгрев. В центъра не знам дали имат покритие. Офисчето е на ул. Синчец.

# 558
Здравейте, дали някой е виждал някъде да се продават дренки?

На Синия пазар съм виждала. Жените с щайгички и столчета които са пред тарабите - предлагат ядки орехи, смокини, дренки в чаши.

# 559
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Засега си оставаме на старите цени за ГТ.
Да кажа, че много се радвам, едва ли... по-скоро исках да одобрят месечни карти за 40 лв, за да си спестя главоболието с ежедневната покупка на билетчета 😆
То и сега може да си спестите главоболието-само за 50лв.Все още се продават хартиени ученически карти за пътуване, които важат и за частния превозвач и не са валидни 30 дни от датата на закупуване, а за предстоящия месец.

# 560
  • Варна
50 лв на месец е много. Искам за 40 лв. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 561
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
50 лв на месец е много. Искам за 40 лв. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ееее, дигай си нервите тогаз за 10лв.
Simple Smile

# 562
  • Варна
Това правя, иначе ще е скучно 🤣🤣

# 563
Здравейте момичета, може ли да ми препоръчате добър гинеколог. Става въпрос за проблеми с цикъла. Ходила съм досега при Петинка Цветкова, Росица Мурад, Кателия Александров. Добри специалисти са, но не можаха да ми помогнат и продължавам с опитите да случа на някой, който да ми реши проблема. Благодаря за отделеното време Blush

# 564
Аз последните две години ходя при Д-р Кузманова. Доволна съм.

Преди ходех при д-р Кирилова от която бях също много доволна, но преглежда във Варна само два пъти в месеца и е доста натоварено.

# 565
Вижте и д-р Красимира Желязкова Wink

# 566
  • Варна
Здравейте.
Препоръчайте ми оптика за диоптрични очила за тинейджър. Тоест да има голям избор от атрактивни рамки.

# 567
Търся оптика с намаление на стъкла.

# 568
  • Варна
Пантофи Defonseca къде да търся, освен в малкото магазинче на Княз Борис до New Yorker?

# 569
  • In transit
Пантофи Defonseca къде да търся, освен в малкото магазинче на Княз Борис до New Yorker?
В Гранд мол имат щанд и на пазара в Чайка, срещу ДМ. В Метро също съм виждала техни модели, но май са по-кампанийни там.

Общи условия

Активация на акаунт