На пазар във Варна - тема 65

• 42 047
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Чували ли сте за ортопед Гилев?
Ако някой има координати може ли да ги сподели?

# 91
  • Варна
Да, чувала съм добри отзиви. Пред кабинета му винаги има хора, вкл. майки с бебета. Под Синия пазар се намира, улица Русе, точен номер може би в нета ще има.

# 92
Слава Богу нямам ортопедични проблеми...телефонният номер явно е близък до моя и ме побъркват...
Искам да ги помоля да пишат по-четливо, че  по-младите схващат и импровизират с цифрите, но с някой възрастен като захапе и по 10 пъти ми звънят и не схващат да сменят цифрите....
В нета не намирам подобен на моят номер

# 93
  • Варна
Благодаря за препоръката за торта от Home bakery! 🍀Елена се справи страхотно, взе предвид всичките ми изисквания за блатове и плодов пълнеж. С декора с желаните герои направи рожденика много щастлив. Преди не бях чувала за нея, но сега редовно следя всяка публикация в соц. мрежи- тази жена е ювелир!

Радвам се, че си останала доволна!
Откакто я открих само от нея поръчвам и моето лъвче винаги ти е харесвало тортите.
Да ти е живо и здраво и твоето!

Kris, този номер открих аз 0898-565-372.
Явно накъде е изписан грешен, щом много хора те търсят.
Защо не се обадиш в клиниката да си проверят контактите навсякъде, където са ги дали и на самата клиника.
Честно казано живея една улица под Русе, но кабинета му не съм го виждала. Освен да е в медицинския център.
След малко ще погледна и ако видя телефон ще пиша.

# 94
  • София
Eeli70o0 На ул. Русе 25 е кабинета на д-р Гилев. Не е в медицинския център!

# 95
Благодаря ви. Ще отида на място.
Оставам с впечатлението, че им го пишат, а не че го намират в нета.
Иначе  и аз от време на време като ми предалее се ровя в нета, но както казах не намирам подобен на моя. Simple Smile

# 96
  • Варна
Момичета, цената на билета във Варна ставала двойна, но не знам откога. Ако си го купиш от машина в автобуса е 2 лв., от машина на спирката - 1,50. Ходенето на работа ще ми коства 4 лв. на ден?? До нас няма работещи машини. За картата не знам как ще се процедира, но тази цена за мен е неоправдана, да не кажа безумна на фона на неклиматизирани стари автобуси и неработещи или липсващи машини по спирките. Идват ми двойно тези пари за ходене на работа. То направо си става лукс да се возиш в градски транспорт.

# 97
  • Варна
eli70o0, благодаря! Вашето лъвче също да е здраво и успешно!
Няма много табели или вид на мед. кабинет този на Гилев. От познати съм го чувала, иначе не бих забелязала.

# 98
# 99
Тази цена е безумна. И условията са безумни. Машините блокират, да не говорим, че автобусите не спазват разписанието си и често ми се случва дори да "прескачат"   т.е , ако са през 15 мин. съм чакала около 40 и това е за 20-ти номер, който е на често.
 Ако се организира протест съм първа!
Не трябва да ги оставяме да издевателстват, зашото цената не отговаря на предлаганата услуга.

# 100
Че то ще е по-евтино с такси ако направят такива цени на автобусите ! Нито ще променят графика, нито ще обновят автобусите нито спирките !  Само ще стимулират хората да си купят коли и колелета. Варна ми се струва , че ще избухне ако приемат тази малоумна идея !

# 101
Ползвам често 7 и редовно си закъснява с 10 мин, а понякога и направо пропуска курс и пристигат два залепени един зад друг след 40 мин. Машината на спирка "Вамо" е счупена открай време и не работи, а днес тази в автобуса пък беше забила на логото на Майкрософт и толкоз. А на връщане се прибрах с един разбрицан 41, чийто шофьор не беше чувал нито за климатик, нито за автомивка. Да не говоря пък за количеството неприети/глътнати левчета без пуснат билет.

Няма да им мине номера според мен, варненци ще се надигнат. Щели да го правят като в Германия, да се ползвали основно карти, щото у нас нали иначе е 100% като там...

# 102
  • Варна
Има и други, основателни причини да протестираме. Качеството на услугите е плачевно.

# 103
От известно време някой автобуси не спират на спирката на Матроския клуб. Ако решиш да пътуваш от Чаталджа и да се прикачиш на 18 трябва да слезеш на Димчо Дебелянов, да чакаш светофар и да изтърчиш до катедралата или в лек тръс да се добереш до спирката на полиграфията. Що за малоумие е това - не знам ! Да не говорим, че ако ползваш 2 автобуса сутрин си е цяло изкуство да успееш да ги хванеш навреме и двата !
Наистина не я виждам тази работа със скъпите билети. Ако есента е дъждова със тези спирки, които не спират нито дъжд нито вятър ситуацията става плачевна. Но така е, като няма конкуренция в автотранспорта ...

# 104
Тогава цените на картите как са се променили?  

Сега проверих наГТВ
Има постъпилопредложение

http://live.varna.bg/bg/news/predlojenie_po_evtini_karti_za_patu … tieni_bileti.html

Цитирам
Целта е не повишение на цените, а промяна на начина на пътуване на гражданите. Искаме да стимулираме хората да си закупуват карти, а не еднократни билети. Знаете, че допреди няколко години карта за всички линии за 1 месец струваше 120 лв. В момента за 110 лв. човек може да пътува 3 месеца. Т.е. цените на билетчето се повишават, за да се научат хората да пътуват с карти, които поевтиняват, коментира Младен Иванов.

Нямало да бъде повишаване на цените, а стимул да пътувате на по-ниски цени. да бе.да, защо ли не им вярвам.

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 19:41 от _re_ge

Общи условия

Активация на акаунт