На пазар във Варна - тема 65

• 42 137
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Взех домат от 3 сергии на пазара, потресаващо гаден... мирише на изкуствено. Толкова ме е яд... Къде да търся сочен розов домат?

# 181
  • До морето
Аз взимам само от една сергия на Чаталджа. Нямам пропуск до сега. Сергията е точно срещу магазина на Добротица (май така се казваше). Продава една жена с къса коса. Има 6-7 плажни чадъра над стоката й.

# 182
  • In transit
Аз взимам само от една сергия на Чаталджа. Нямам пропуск до сега. Сергията е точно срещу магазина на Добротица (май така се казваше). Продава една жена с къса коса. Има 6-7 плажни чадъра над стоката й.
Само да уточня, че тази жена не е производител, а прекупвач от борсата като останалите. Ако това е от значение за потребителката, която питаше по-горе.

# 183
  • До морето
Съжалявам,  не знаех, че за производител питат.

# 184
Отсреща срещу Добротица точно една дребничка и слаба жена продава на ъгъла домати и краставици собствено производство (за другите неща не знам), розовата магия е уникално вкусна и сладка, пробвайте и там.

# 185
  • Варна
На Чаталджа няма собствено производство в такова количество. Всичко вечер стои в хладилници, някои домати там зреят даже. Вкл и от известния италианец, който има магазин срещу входа на Римски терми. Може да са вкусни, но не са градински. Лятото купуваме само от кръговото на Балчик, човекът има собствени градини и снабдява голф игрищата.

# 186
Ами не, Blue Turquoise , гарантирам за тази жена конкретно, защото знам откъде идват. Доматите (за това говорим в момента) се берат сутринта и се носят направо на масата.

# 187
  • Варна
Момичета, да знаете къде в града мога да поръчам индивидуални етикети от плат както висящи, така и за дрехи?
Някоя ФБ страница също ме устройва.
Скрит текст:
трябват ми за лична употреба с името на детето и в малко количество

# 188
В една от пресечите под Окръжна болница ( или Цимерман или Столипин )  има ателие за машинна бродерия. Предполагам, че могат да ти изработят върху плат надписи каквито искаш, ако такъв вариант те устройва. Предполагам, че и на други места в града предлагат такива услуги.

# 189
  • Варна
Ателиетата за машинна бродерия са две, и двете на Цимерман. Препоръчвам това, което се намира по-близо до Ген.Колев, а не другото, което е по-близо до Осми Приморски.

# 190
  • Варна
Благодаря!
Ще мина тези дни. Щом знам улицата няма как да не ги намеря.

# 191
По това време къде да търся женско дебело зимно яке? Мадара? Моловете? Декатлон? Някакви други идеи?

# 192
  • Варна
В Ню Йоркър и в Сенсей бях видяла преди няма и месец. Чудех се дали да взема на дъщерята за след година, но с темповете, с които расте, не посмях.

# 193
  • Варна
В Декатлон якетата май са налични основно онлайн на сайта, в Sport Depot има доста намаления, имат опция за проверка на наличост в магазините.

# 194
Къде във Варна има магазин за парфюми ?
Налага ми се да търся за подарък но искам да помириша на място аромата преди да купя.
Таис до операта вече го няма ( или е премеместен някъде ? ) . Фрий шопа, Елитис както и тези в МОЛ-а не ги включвам в търсенето. Остават Прити Шоп и един малко по-нагоре от него по Княз Борис.
Има ли други магазини, където може да купиш оригинален парфюм ( не имитация ) в града ? Он-лайн покупки няма как да се правят - не може да се стреля на сляпо.

Общи условия

Активация на акаунт