На пазар във Варна - тема 65

• 42 141
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
д-р Папуров в Палах центъра до ХЕИ.

# 211
  • Варна
Щерева в Санита. Много съм доволна за детето, ходихме миналата зима. С хранителна добавка оправи проблем, за който дотогава пиеше АБ без ефект.

# 212
  • Варна
Някой може ли да ми препоръча лекар УНГ? Ходих в МЦ на Брегалница, но нямат свободни часове.

За дете или възрастен?

# 213
  • Варна

И аз от нея навремето останах доволна, но беше преди доста години. Радвам се че все още е добра, ако ми се наложи да знам. Grinning

# 214
За майка ми трябва перука, досега не е носила. Освен в двора на Окръжна , поликлиниката, другаде къде има? Изключвам перукери , работещи с онкоболни, чиито перуки са над 500 лв. Нашият случай не е такъв.
Майка ми иска евтина, ама има ли такива....

# 215
  • Варна
Някой може ли да ми препоръча лекар УНГ? Ходих в МЦ на Брегалница, но нямат свободни часове.
Katniss, в superdoc.bg можете да видите УНГ с отзиви и най-ранни свободни часове.

# 216
  • Варна
Преди малко намерих дамско светлорозово малко портмоне, сгъваемо, с отделение за стотинки, в автобус номер 20, пътуващ от Вл-вово за центъра. Портмонето е изгубено преди 17:40 ч.
Предадено е на шофьора, ако някой си го познае или чуе, че негов познат го е загубил, да го търси в Градски транспорт.

# 217
Скрит текст:

За дете или възрастен?
[/spoiler]

За възрастен, за мен. Благодаря на всички за мненията! Успях да се свържа с лекар през superdoc, не го знаех сайта.

# 218
  • Варна
Някой, да препоръча школа по-немски, подходяща за тинейджър / на 15 г. / за съвсем начално ниво ? Търся млад, позитивен и търпелив учител, дъщеря ми се разбира по-добре с такива хора. Предпочитам учене в малка група, а не самостоятелни уроци. Бих била благодарна за препоръки .

# 219
  • Варна
Да ми препоръчате добър адвокат занимаващ се с обезщетяване при строителство?

# 220
  • Варна
В Джъмбо има ли вече стоки за ученика - тетрадки и т.н.?

# 221
  • ВАРНА
Да има вече.Преди две седмици зареждаха.

# 222
  • Варна
И Шихото са го наводнили с ученически неща. Влязохме днес с дъщерята. Като се затръшкала, нова, та нова раница. Нейната й писнала. А не е мръднала! Две години всеки ден тормоз и е като нова. Обаче не, нова искала. И тъкмо се примирих, че ще купувам и сложих лимит 50-60 лв (знам, че след 1-2 години и тя ще й омръзне и не съм навита да давам много пари), та днес влизаме в Шихо за тебешири, каквито нямаше. Но за сметка на това излязохме с раница и несесер за крупната сума от 22 лв общо Simple Smile Едно лилаво нещо на сърчица, шарения до шия. Обаче за тия пари даже не гъкнах. Купих я и щастлива подкарах към дома. Колкото издържи. За 22 лв ще купувам по две на година.

# 223
  • Варна
Здравейте, момичета! Някой да знае фирма за  боядисване на велур ? Имам велурено яке и му трябва боядисване. От Багра ме "сюрпризираха" че не боядисват такава кожена материя - ставала много твърда.

# 224
Аз си поддържах такова яке със спрей за велур. Не се пръска наведнъж и е добре да е навън, защото полепва чера мъгла и цапа, а и не е добре да се вдишва . С почивки, на няколко части  разделяш якето, пръскаш, изкарва един сезон.

Общи условия

Активация на акаунт