На пазар във Варна - тема 65

• 42 922
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Колев и Колев откриха и в Делта планет мол.

# 406
Моля, препоръчайте ми място за психотерапия.
Какъв тип психотерапия? Мога да ти дам име на докторка, от която съм доволна, но тя прилага основно поведенческа психотерапия.
Преминавам през тежък период, загубих много близък човек.
По- скоро за страх и тревожни мисли.

# 407
За Влаева явно наистина са много, и все различни мненията.
Аз съм страшно доволна, и съм ѝ много благодарна, че оправи това, което няколко преди нея омазаха (в две болници лежах преди да отида при нея). Препоръчах я и на приятелка със тежка диагноза(също минала при други "светила") , и тя е доволна от нея и вече само там ходи.

# 408

Камена Велева, МЦ "Медикал плюс"

# 409
Според мен имате нужда от психолог. Аз също бих препоръчала Камена Велева от лични впечатления. Работи и с деца и с възрастни.

# 410
Много благодаря.

# 411
  • Варна
Препоръка за детски невролог? Съществува ли изобщо такова нещо?

# 412
  • Варна
Детските невролози във Варна са две - Тютюнджиева и Ралчева. Не мога да препоръчам нито едната,  нито другата. И двете са големи откачалки, особено втората. Опит и с двете имам отпреди 2 години. Дано се е появил по-свестен специалист.

# 413
Деца преглежда д-р Щилиянов. Има профил в СуперДок. Там се запазват по ЗК, но със седмици напред и се чака много пред кабинета в ДкЦ 4. Иначе има и частен кабинет до Амичи Хеи, там може и от днес за утре, както се казва. И аз съм била при него, и детето. Като цяло съм доволна.

# 414
Щилиянов знам и аз,но на моя приятелка дерето беше при него известно време и не са доволни.За епилепсия става въпрос,сега са при друг лекар и коренна промяна има .

# 415
Какъв тип психотерапия? Мога да ти дам име на докторка, от която съм доволна, но тя прилага основно поведенческа психотерапия.
Живка Василева. Ходих при нея точно за подобни проблеми.
https://spravochnik.framar.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0% … D0%B5%D0%B2%D0%B0

# 416
Спиидче писах ти на лични.
Камея
Манастирска ми е също "фаворитка",с майка как ни беше омотала...  Каршаков беше един много приземен и изключително практичен в добрия смисъл на думата лекар. Каквото ме е посъветвал да направя не ме подвел. Без него съм направо като загубена. Миналата година стигнах до болница с тази моя ахилесова пета - стомахно-чревния тракт. При мерджанов в отделението работят страхотни лекари но нямат кабинети във Вн където да ги посетиш извънболнично. Излиза, че за да.се.подобря трябва да се влоша толкова,  че да вляза при тях в болницата. Параграф 22.
Може ли да споделиш опита си с Манастирска, че и аз май си изпратих от нея.

# 417
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Препоръка за детски невролог? Съществува ли изобщо такова нещо?

Пази боже във Варна да ти се налага да търсиш такъв специалист.Нормални - няма.
Ние ходихме до другия край на Б-я.

# 418
Щилиянов знам и аз,но на моя приятелка дерето беше при него известно време и не са доволни.За епилепсия става въпрос,сега са при друг лекар и коренна промяна има .

Моето имаше един специфичен проблем със съня. Той каза, че ще го израсте и наистина така стана. За нещо по-сериозно, не зная.. и дано не знам... На мен обаче ми помогна за гърба, да мо диагностицира проблема, че доста други преди него не успяха.

# 419
Това казва и приятелката ми.И те са при лекар на над 300 км от тук

Общи условия

Активация на акаунт