На пазар във Варна - тема 65

• 42 151
  • 751
  •   1
Отговори
# 525

Много благодаря Мира , купих днес сутринта именно от там.
После ходихме до стоматологията да вземем онези глътнати два лева. Дамата отсъстваше, но явно колежката й звънна и тя се появи след 5 минути.
1. На оплакването ми че голяма част от автоматите не издават карти - каза имало грешка в софтуера, някакво стечение на условия при които  автомата отказва да издава карти. Работели да го оправят. Първи е утре интересно защо все така става че нешщата да не са готови за настъпващите утре промени.
2. Купуване на такива карти ставало само от автомати по спирките, а зареждането и по спирките и в автобуса.

# 526
  • Sofia
Днес на касата в Джъмбо имаше голям кош с пакети х 10бр маски в различни цветове.
Сини, лилави, черни...

На каква цена?

# 527
От утре ли влизат в сила нови цени за автобусните билети ?
Ако е така, от къде може да се купи поименна карта за 40 лева за всички линии за 1 месец ?

# 528
Препоръчайте моля интернет доставчик с оптика.Но само интернет ,без телевизия .

# 529
Ако е така, от къде може да се купи поименна карта за 40 лева за всички линии за 1 месец ?
http://www.gtvarna.com/punktove-za-prodazhba-na-karti
Ето тук са дадени адресите на пунктовете. долкото разбирам карти се продават за ученици и хора до 67 години от 27 на текущия до 04 на следващия месец. Работното време е указано също на линка. Представляват едни будки където една жена взема парите оформя картата и я ламинира. Предполагам че ще има опашки но това е ситуацията. Вече какво става с плексигласовите карти - дали има такива за зареждане всеки месец пак поимени ( а те трябва да са различни от тези с предплата) - не мога да разбера. Едни казват че се правят такива, други че не.

# 530
  • Варна

Аз от всички доставчици, които съм ползвала, съм най-доволна от Виваком. (Говорим само качеството на самата услуга.) Но то така или иначе телевизията ти е само 3 - 4 лв допълнително. Не е много изгодно да ползваш само интернет.

# 531
  • Варна
Комисията по финанси и бюджет към Общинския съвет одобри новите цени на билетите и картите за пътуване в градския транспорт на Варна. Ако промените получат одобрението и на местния парламент, жителите на града ще пътуват с по-евтини месечни карти, но с по-скъпи еднократни хартиени билети.
Още официално не са одобрени новите цени на билети и карти.

# 532

Аз от всички доставчици, които съм ползвала, съм най-доволна от Виваком. (Говорим само качеството на самата услуга.) Но то така или иначе телевизията ти е само 3 - 4 лв допълнително. Не е много изгодно да ползваш само интернет.
Знам ,че не е изгодно ,но така се налага.
VTC или Лан нет ползва ли някой?

# 533
  • Варна
Вероятно имаш предвид TCV (бившите Интербилд). Била съм на тях. Пълна скръб. Лан нет бяха малко по-добре.

# 534
  • Варна

Днес трябва да има сесия на общинския съвет, където освен други въпроси, ще разискват и цените на билетите.
Да видим какво ли ще измислят.

Днес сутринта стар 148, в един момент машината просто заби, на жената не й пусна нито билет, нито ресто. И така от Възраждане до Почивка колко народ пътуваш гратис...
И аз вече чакам месечна карта за 40 лв, че аман от простотии.

# 535
А който е купувал ученическа карта за транспорт, може ли да ми каже лично от ученик ли трябва да се закупи? Чета, че са нужни лична карта и уч.бележник. Моето хлапе още няма лична карта, бележника е в него...Аз с ученическа лична карта дали бих могла да купя?

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 18:32 от Cafelate

# 536
  • В центъра на моретата
От пункта на Синия пазар взех ученическа карта, лично аз, без дъщеря ми. Носих служебната бележка, с която е приета в гимназия и друго нищо. 15 лв е картата. Тя също няма още лична карта, а ученическата й карта беше от старото училище.

# 537
От пункта на Синия пазар взех ученическа карта, лично аз, без дъщеря ми. Носих служебната бележка, с която е приета в гимназия и друго нищо. 15 лв е картата. Тя също няма още лична карта, а ученическата й карта беше от старото училище.
На пункта на трети март бяхме само майки на опашката сутринта на 27.09. Всички носехме ученически карти от тази година.

# 538
Благодаря, zaek, _re_ge! Той на Димчо сменя автобуси, но днес имало огромна опашка...ще пробвам тези дни с ученическата карта. Видях, че някои пунктове работят и събота.

# 539

Общи условия

Активация на акаунт