На пазар във Варна - тема 65

• 42 141
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Здравейте.
Препоръчайте ми оптика за диоптрични очила за тинейджър. Тоест да има голям избор от атрактивни рамки.
Гранд Оптикс в Делта планет. Лятото си купих два чифта слънчеви очила от там. Изборът е огрооомен. 40 минути пробвах и избирах. Диоптрични също има много. Имат и намаления.

# 571
Здравейте.
Препоръчайте ми оптика за диоптрични очила за тинейджър. Тоест да има голям избор от атрактивни рамки.
Не знам какво точно имате предвид под "атрактивни", но оптики Леонардо, може би? Аз си падам по по-изчанчени рамки макар и да не съм вече тийнейджър, и винаги има какво да ми привлече погледа на витрината и вътре.

# 572
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Така и така сме на тема очила и рамки, та да попитам в Гранд Опикис и Леонардо добри ли са при изработка на стъкла, тъй като ще се правят очила за първи път? Или препоръки за друга оптика.
Прегледи вече минава в Св.Николай Чудотворец.

# 573
  • In transit
Така и така сме на тема очила и рамки, та да попитам в Гранд Опикис и Леонардо добри ли са при изработка на стъкла, тъй като ще се правят очила за първи път? Или препоръки за друга оптика.
Прегледи вече минава в Св.Николай Чудотворец.

От тази оптика съм много доволна: https://www.visionclass.bg/bg/ Говоря за съвкупност от избор на рамки, изработка, качество, цена и отношение. На Цар Освободител се намират, близо до кръстовището с Цар Асен.

# 574
  • Варна
И докато сме на оптики да попитам някой има ли мнение за оптика  Raynoff

# 575
  • Варна
Аз съм си правила очила в оптика Радушеви и в оптика Ювеле.
И от двете съм доволна, и цените им не са космически.

# 576
Аз последните две години ходя при Д-р Кузманова. Доволна съм.

Преди ходех при д-р Кирилова от която бях също много доволна, но преглежда във Варна само два пъти в месеца и е доста натоварено.
А знаете ли доктор Кирилова къде преглежда сега, защото не открих координати в Интернет.

# 577
И от мен глас за Радушеви. Те са във Виница.

# 578

Преди ходех при д-р Кирилова от която бях също много доволна, но преглежда във Варна само два пъти в месеца и е доста натоварено.
А знаете ли доктор Кирилова къде преглежда сега, защото не открих координати в Интернет.

Беше в ЧАГ Ева. Ако не е там вече не знам.

# 579

Благодаря, ще попитам там.

# 580
  • Варна
Някъде или някой да ремонтира вътрешна плисе щора- скъсано е въжето. Не ми се сменя, че са 5 и си ми харесват. Фирмата, която ги монтира я няма вече, а  от една друга ми отказаха - не ремонтирали на други фирми.

# 581
Владислав до училище Найден Геров ,кинезитерапевт е.Мога да дам телефон.Страхотен е.45 мин терапевтичен масаж правим ,30 лв струва.
+1 глас за Влади! Познавам го от години, наистина е много добър.

Здравейте

Може ли контакти за връзка с Владислав?

# 582

Благодаря, ще попитам там.

Сподели после дали още е там. За инфо просто.

# 583
Някой посещава ли часовете на Диди по Пилатес и Пилатес Flow в Максифит?

Търся мнения от доволни, само една приятелка ми е потвърдила че наистина е добра и има ефект от нейните тренировки, но като цяло май повечето посещават другото момиче - Мария.

# 584
Някой знае ли, къде правят втини ПСР тестове за пътуване?
Благодаря Ви! 😊

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 23:26 от ..::Only.One::..

Общи условия

Активация на акаунт