На пазар във Варна - тема 65

• 42 048
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • In transit
Въобще не се занимавайте с БСГ, части никакви на склад няма, майсторите са под всякаква критика. Като купувам уред, първо се уверявам, че не са те по сервизна гаранция. Сонийо се сещам на прима виста, че са идвали по обслужване на пералня и сушилня.
Относно “Шейново”, така беше известна и детската градина, тогава Лиляна Димитрова, сега Теменужка, още преди да направят Комплекс Знаме на мира. Под името Адвокатска градинка, Амазония и т.н , районът стана известен много по-късно.
Сонийо е същата работа като БСГ..пълна скръб.

Хай, изгорено и обелено го виждам. Не подлежи на поправка, само на смяна това...освен ако не искаш кръпка. Нея може да я направиш с фолио, но едва ли ще намериш същия десен.

# 691
  • Варна
Има едни в София - имат страница във фейсбук - Поправка на наранени повърхности. Мисля, че работят само там, но не пречи да им пишете, възмжно е да ви дадат някакви препоръки. Правят чудеса.

# 692
  • Варна
HighSpeed, виж тези видеа. Представа поне дават, ако и да са с материали, които не са налични на нашия пазар.
Аз бих потърсила аналози, като имам идея:
https://m.youtube.com/watch?v=VgbyDm42y1s

# 693
  • Deutschland/HE
Хай, виж в строителните маркети, има  маркери за корекция.

# 694
  • In transit
Хай, виж в строителните маркети, има  маркери за корекция.
Имам такива маркери, но не вършат чудеса за съжаление. Дори съвсем леко одрано на паркета си личи. Sad

# 695
Здравейте, къде мога да намеря вълнени клинове, подходящи за възрастна жена?
Свекърва ми си купува от Фиола.
На майка купувах от шихо преди много години и съм много доволна, перат се и се носят вече доста години. Бяха на много изгодни цени . Виждала съм подобни в лидл но лидл е магазин с много циклично зареждане и трябва да попаднеш на седмица на такива артикули. Лошото е че в шихо  имаха само черни.

# 696
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Шивач някъде из Трошево има ли?

# 697
Шивач някъде из Трошево има ли?
Ул. Радост, първото от трите идентични блокчета, директно срещу "Чинтулов".

# 698
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Това зад Пласико ли, защото преди ходех там?Днес минах към 17.30 и гаражчето беше затворено.

# 699
Това зад Пласико ли, защото преди ходех там?Днес минах към 17.30 и гаражчето беше затворено.
Пласико не го знам. Като гледам картата, май да. Точно срещу Чинтулов е или по-точно срещу блока, който пльоснаха между оградата на училището и улицата.
Ето снимки.

# 700
  • Варна
Има и до хранителния Метеор.

# 701
  • ...на безопасно
Момичета, от къде да намеря хубаво есенно зимно яке със средна дължина и качулка? По моловете заредили ли са!
Дамско.

# 702
  • Варна
Момичета, от къде да намеря хубаво есенно зимно яке със средна дължина и качулка? По моловете заредили ли са!
Дамско.

Вчера бях в Sinsay в Делта мола, имаше доста заредени якета - къси, дълги, с качулка и без.

# 703
  • In transit
Дамско.

Вчера бях в Sinsay в Делта мола, имаше доста заредени якета - къси, дълги, с качулка и без.
В Waikiki и Reserved също имаше оня ден якета.

# 704
Безмитният магазин на Морска гара съществува ли още и къде мога да видя цените на алкохола?

Общи условия

Активация на акаунт