Мартенското бебенце расте, а много скоро ще се разбере, синьо или розово ще е 💗💙

• 37 120
  • 709
  •   1
Отговори
# 420
Малко ми е мъчно, че всички се нареждате за фейсбук групата. По този начин и предната група, в която бях замря. Confused Но всеки си има право на избор.
Има още цяла седмица до ФМ. Вече тотално не ме свърта. Уж работя, детето и домашните задължения, обаче все намирам време да мисля за прегледа. Вече даже и придърпване нямам ниско долу. Това ми беше единствения симптом. Сега чак се чудя дали всичко е наред.

# 421
Според мен няма място за притеснение.Лично аз не съм имала никакви симптоми,че съм бременна-не съм повръщала, не ми е било лошо, не съм имала ама никакви болки и придърпвания,течения,не ми пречат миризми,хапвам си месо,нямам проблеми с кръвно. Не се притеснявам въобще, наслаждавам се на всеки ден и се чувствам късметлийка ❤😊🥰
Дай Боже и за напред да е така!
А относно фейсбук групата, аз я предпочитам най-вече защото е поверителна и само членовете виждат публикацията. Може да се сподели повече лична информация, снимки и проблеми, които ще бъдат видяни от мах 40-50 човека,а тук са много непознатите освен мамите вписани в темата 🤷‍♀️

Малко ми е мъчно, че всички се нареждате за фейсбук групата. По този начин и предната група, в която бях замря. Confused Но всеки си има право на избор.
Има още цяла седмица до ФМ. Вече тотално не ме свърта. Уж работя, детето и домашните задължения, обаче все намирам време да мисля за прегледа. Вече даже и придърпване нямам ниско долу. Това ми беше единствения симптом. Сега чак се чудя дали всичко е наред.

# 422
И моето мнение е същото за фейсбук групата. Просто там всичко виждаме само тези които сме в групата, а тук всеки който влезе във форума може да види всичко 😊 аз имам един въпрос. От няколко дни усещам стягане на корема... С първата бременност от 5тия месец някъде, започнах да пия магнерот заради контракции. Мисля, че сега отново е същото, но скоро не съм на преглед, та се чудя дали като усетя нещо такова да пия магнерот... Имам вкъщи една цяла кутия.

# 423
Аз предпочитам тук, ако някой остане ще е хубаво да си поддържаме темата, ако не, успех на всички мами Simple Smile

Танче, най-добре си питай АГ, спомням си, че с първата бременност ранно имах такива стягания и не помня какво съображения имаше тогава АГ, беше ми казала да изчакам с магнезия, ако не са много интензивни и реално по-късно почнах да го пия.

# 424
  • sofia
И аз предпочитам тук. Нека запазим темичката 💓

# 425
И аз си предпочитам тук. 💓

# 426
и аз ви пидкрепям за темичката тук ☺

# 427
Радвам се, че има и други желаещи за тук. Ще си я поддържаме. Stuck Out Tongue Winking Eye
Не ме разбирайте погрешно. Аз се радвам, че нямам никакви симптоми. При мен също няма гадене, нямам непоносимост към храни и миризми, не ми се приспива. Ама все ми се иска да усетя нещо, което да ме подсеща, че съм бременна. Даже продължавам да ходя и на народни танци. Малко по-рядко и по-малко скачам, ама все пак ходя. И останалите задължения не съм си спряла. Така бях и с предната. Уж заплашвах ММ, че при втора ще се държа като принцеса и ще ме глези, ама май не си изпълнявам обещанието. Grinning

# 428
Аз имам контракции от известно време - имам болки в корема, които отиват към кръста, стягания и даже тази нощ ми се втърди от едната страна. За сега пия само но-шпа, поддържам връзка с гинеколожката и ако се наложи ще ми даде и друго,  но предполагам и тя изчаква. Заради контракциите, лежа много и почти нищо не върша вкъщи, а горкият ми мъж е натоварен с всичко.

# 429
Дами, аз  съм в една чуденка сега  за избор на болница и следене на бременност и раждане. Може ли софийските мами да споделите къде и при кого се следите и дали е по ЗК или на частно Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 14:42 от Yoana Pavlova 679429

# 430
  • sofia
Танче, аз, когато се уморя имам болки и за това вчера си останах вкъщи, не се претоварвай.
Днес съм като нова

# 431
Здравейте на всички дами,
Аз съм нова съм в групата. В момента съм в 12 г.с., след инвитро, първа бременност. На 4-ти Септември ми предстои биохимичен скрининг. Предполагаем термин на 20.03.2022 г.
Ще се радвам ако ми споделите как се казва групата във фейсбук, за да се присъединя.

# 432
Дами, аз  съм в една чуденка сега  за избор на болница и следене на бременност и раждане. Може ли софийските мами да споделите къде и при кого се следите и дали е по ЗК или на частно Simple Smile

Здравей,

аз се следя при д-р Вецев. Много съм доволна от него. Работи със ЗК.

# 433
Здравей,

аз се следя при д-р Вецев. Много съм доволна от него. Работи със ЗК.
[/quote]

И аз си мисля за него. Къде преглежда и за раждането в Шейново ли е само?

# 434
  • sofia
Аз избрах д-р Даскалов в Първа АГ.

Общи условия

Активация на акаунт